Pagina word geladen. Moment gedult

Shopping cart

close

Geen producten in de winkelwagen.

Almeerse Rope Jam 28 november

Datum/Tijd
Date(s) - 28 november 2021
13:30 - 18:00

Locatie
Almere Haven studio

Categorieën


Wat is een rope jam?

Een rope jam is een laagdrempelig evenement voor liefhebbers van touw om samen te komen, van elkaar te leren en vooral plezier te hebben. Dit gebeurt in een niet-seksuele omgeving waarbij iedereen welkom is. Dus of je nou nog nooit een touw hebt aangeraakt of er mee slaapt, voel je welkom! Ook als je geen partner hebt om mee te knopen, kom gewoon! Je bent echt niet de enige zonder partner.

Het kan soms best overweldigend zijn om al die mooie plaatjes te zien en zelf nog nooit een touwtje hebben aangeraakt. Daardoor kun je ontmoedigd raken en denken “dit is veel te moeilijk, dat kan ik niet”, maar je kunt ook denken “wauw, dat ziet er gaaf uit, dat wil ik over x jaar ook kunnen!”. Het gaat tijd en energie kosten, maar al die prachtige kunstwerken zijn ook niet met een paar rope jams/workshops tot stand gekomen!

 

Locatie

De locatie is een prachtige fotostudio in Almere Haven met een industriële look (zie [foto]( https://fetlife.com/users/13995223/pictures/118182339)) Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer (12 minuten met de bus vanaf Almere Centrum). Daarnaast ligt het 3 minuten van de snelweg vandaan en zijn er (gratis) parkeerplekken zat.

Deze locatie biedt de mogelijkheid tot suspensie. Er zullen (minstens) zes single points aanwezig zijn. Maak hier ***alleen*** gebruik van als je daarvoor toestemming hebt gevraagd bij de organisatie.

Er zullen matjes liggen waar je op kunt knopen, maar je mag natuurlijk ook je eigen matje of dergelijke meenemen. Er zijn geen dekentjes aanwezig, dus mocht je dat fijn vinden, zul je die zelf moeten meenemen.

 

Programma

– 13:30 Inloop
– 13:45 Introductie
– 14:00 Vrij knopen/basis uitleg voor wie nodig
– 17:45 Afsluiting
– 18:00 Deuren dicht

Gedurende de hele rope jam zal er koffie, thee en iets lekkers beschikbaar zijn en deze kun je in het chill gedeelte nuttigen.

Mocht je het leuk vinden, is er in het centrum van Almere een munch na afloop van de jam.

 

Tickets

Tickets zijn hier: https://www.onlineticketsverkopen.nl/winkel/731 verkrijgbaar en zijn €17,50 per stuk, tenzij je de jam wil supporten om eigen materialen te kopen en dergelijke, dan heb je de optie om een ticket van €20 te kopen (uiteraard niet verplicht).

Graag bij het invullen van je naam in ieder geval vermelden dat je via BDSM Book dit evenement gevonden hebt. Je mag natuurlijk ook je echte naam invullen, maar doe dan even voornaam_BDSMleven. Laat bij aankomst je ticket op je mobiel (of geprint) (en je coronacheck app) scannen en je bent binnen!

Mocht je je willen afmelden, krijg je je geld terug, mits je dit meldt vóór donderdag 25 november 23:59. Dit omdat het heel veel tijd kost voor mij als organisator om last minute vervanging te regelen. Je mag natuurlijk je ticket doorverkopen aan iemand anders, mits je meldt wie de nieuwe eigena(a)r(en) is/zijn van het ticket.

 

Foto’s/video’s

Foto’s/video’s zijn toegestaan met de voorwaarde dat iedereen op de foto/video hiervoor toestemming heeft gegeven.

 

Kleine lettertjes

Je bent verantwoordelijk voor je eigen knoopkunsten. Dit wil zeggen dat de organisatie niet aansprakelijk gesteld kan worden voor eventueel letsel of andere zaken. Door aanwezig te zijn bij dit evenement, ga je hiermee akkoord.

 

Help! Ik heb geen touw

Geen probleem, er is leentouw aanwezig. Daarnaast is er ook (Japans vervaardigd jute) touw van @Haag van @Ellipsis voor eventuele aanschaf. Meegenomen voorraad is beperkt dus neem ook bij grotere bestellingen eventueel vooraf contact op om zeker te zijn van de verkrijgbaarheid.

 

Covid regeltjes

– Bij toegang zal worden gevraagd om een coronapas, kun je deze niet laten zien, word je helaas geweigerd
– Blijf alsjeblieft thuis als je klachten hebt
– Respecteer andermans grenzen wat betreft afstand/handen schudden

 

Wie is deze LokkaGirl?

Ik ben de organisator van de @AlmeerseRopeJam en word bij deze editie ondersteund door @Docker en @Kissiae (dit zijn hun fetlife namen). Ik ben nu ongeveer sinds maart echt actief als bunny en sinds april steeds vaker mezelf en anderen gaan knopen. Het enige wat ik momenteel bied, is een locatie voor een rope jam in Almere (en een paar mini basics, zodat iedereen lekker aan de slag kan).

Ik mis kinky evenementen in deze stad en dan al helemaal rope jams, dus vandaar dat ik het heft in eigen handen heb genomen. Ik sta altijd open voor verbeteringen, ideeën of andere voorstellen, dus zoek me zeker een keer op!

Geef een antwoord

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. 

New Report

Close