Pagina word geladen. Moment gedult

Shopping cart

close

Geen producten in de winkelwagen.

Almeerse Rope Jam

Datum/Tijd
Date(s) - 24 oktober 2021
13:30 - 17:00

Categorieën


Deze rope jam zit helaas al **** VOL ****

 

Wat is een rope jam?
Een rope jam is een laagdrempelig evenement voor liefhebbers van touw om samen te komen, van elkaar te leren en vooral plezier te hebben. Dit gebeurt in een niet-seksuele omgeving waarbij iedereen welkom is. Dus of je nou nog nooit een touw hebt aangeraakt of er mee slaapt, voel je welkom! Ook als je geen partner hebt om mee te knopen, kom gewoon! Je bent echt niet de enige zonder partner.

Het kan soms best overweldigend zijn om al die mooie plaatjes op fet te zien en zelf nog nooit een touwtje hebben aangeraakt. Daardoor kun je ontmoedigd raken en denken “dit is veel te moeilijk, dat kan ik niet”, maar je kunt ook denken “wauw, dat ziet er gaaf uit, dat wil ik over x jaar ook kunnen!”. Het gaat tijd en energie kosten, maar al die prachtige kunstwerken zijn ook niet met een paar rope jams/workshops tot stand gekomen!

Locatie
De locatie is een prachtige fotostudio in Almere Haven met een industriële look.

Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer (12 minuten met de bus vanaf Almere Centrum). Daarnaast ligt het 3 minuten van de snelweg vandaan en zijn er (gratis) parkeerplekken zat.

Deze locatie biedt de mogelijkheid tot suspensie. Er zullen (minstens) twee single points en één bamboe suspensiepunt aanwezig zijn. Maak hier alleen gebruik van als je daarvoor toestemming hebt gevraagd bij de organisatie.

Er zullen matjes liggen waar je op kunt knopen, maar je mag natuurlijk ook je eigen matje of dergelijke meenemen.

Programma
– 13:30 Inloop
– 13:45 Introductie
– 14:00 Vrij knopen/mini basis workshop
– 16:45 Afsluiting
– 17:00 Deuren dicht

Gedurende de hele rope jam zal er koffie en thee beschikbaar zijn en deze kun je in een rustig hoekje nuttigen. Let hierbij wel op het volume van de gesprekken, aangezien er anderen aan het knopen zijn.

Tickets
Tickets zijn hier verkrijgbaar en zijn €17,50 per stuk. Het doel was om lager uit te komen, maar om zelf uit de kosten te blijven, moet deze prijs gevraagd worden. Wat er tegenover staat is de unieke locatie.

Mocht je niet je echte naam willen opgeven, kun je ook je gebruikersnaam invullen (en aangeven dat je via bdsmleven dit event gevonden hebt), dat is geen probleem. Laat bij aankomst je ticket op je mobiel (of geprint) scannen en je bent binnen!

Foto’s/videos
Foto’s/videos zijn toegestaan met de voorwaarde dat iedereen op de foto/video hiervoor toestemming heeft gegeven.

Kleine lettertjes
Je bent verantwoordelijk voor je eigen knoopkunsten. Dit wil zeggen dat de organisatie niet aansprakelijk gesteld kan worden voor eventueel letsel of andere zaken. Door aanwezig te zijn bij dit evenement, ga je hiermee akkoord.

Help! Ik heb geen touw
Geen probleem! Er is touw te leen.

Covid regeltjes
– Bij toegang zal worden gevraagd om een coronapas, kun je deze niet laten zien, word je helaas geweigerd
– Blijf alsjeblieft thuis als je klachten hebt
– Respecteer andermans grenzen wat betreft afstand/handen schudden

Wie is deze LokkaGirl?
Ik ben de organisator van de rope jam en word daarbij ondersteund door @Docker en @Haag (op fetlife). Ik ben nu ongeveer sinds maart echt actief als bunny en sinds april steeds vaker mezelf en anderen gaan knopen. Het enige wat ik momenteel bied, is een locatie voor een rope jam in Almere (en een paar mini basics, zodat iedereen lekker aan de slag kan).

Ik mis kinky evenementen in deze stad en dan al helemaal rope jams, dus vandaar dat ik het heft in eigen handen heb genomen. Ik sta altijd open voor verbeteringen, ideeën of andere voorstellen, dus zoek me zeker een keer op!

Geef een antwoord

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. 

New Report

Close