Pagina word geladen. Moment gedult

Shopping cart

close

Geen producten in de winkelwagen.

De chantage van de dames van De Rechtbank

-Twee corrupte vrouwelijke wetsdienaren worden gechanteerd om als slavin in een SM film te figureren…  – SM verhalen, Fictie. Geschreven door John

Eindelijk vrij

Vijftien jaar cel hadden ze opgelegd gekregen, vijftien jaar van die bitch, die rechter, Esmee Lindebaum.  John stond buiten op het parkeerterrein van de Bijlmer gevangenis. Hij had ze met goed gedrag doorlopen en mocht nu twee maanden eerder vrij.

Hij wist het nog goed, ze hadden vaak ingebroken, dat was hun werk, maar moord? Nee , nooit. Toch hadden ze hun zondebok gezocht, justitie, ze moesten scoren want de misdaadcijfers van de stad moesten omlaag.

Hij wist het zeker, zij en die andere bitch , die officier van Justitie,  Hilda van Milden  hadden dit samengespannen. Natuurlijk lag er DNA van hun, maar het slachtoffer hadden ze daar nooit gezien.

Een grijze Mercedes stopte en luidkeels groetend kwamen zijn drie maten op hem af. Charlie, Max en Johan. Ze waren een maand eerder al vrijgekomen.  ‘He John, biertje bij Frits?’Alsof ze nooit hadden gezeten. ‘Ja eerste rondje van jullie’.

Frits was synoniem voor Cafe de Duvel op de Prinsengracht. De uitbater heette nu Dennis , maar de naam van zijn voorganger bleef aan de kroeg verbonden. ‘Proost jongens. Zo , op de vrijheid’ .

Het plan

‘Ja’, zei John nadat hij een forse teug bier naar binnen had gewerkt .’Ok, maar er moet geld weer op de plank komen’ . ‘Goed plan ’zei Charlie ‘maar hoe, weer inbraak?, ‘Nee Charlie, een film, een SM film’ ´ Ja , is dat iets nieuws? Het internet  zit  vol met die korte gratis uploads.’ ´Nee’, zei John,’deze is speciaal, hier spelen een echte vrouwelijke rechter en dito officier van justitie in. ´Dat is spannend, vooral voor degenen die hen kennen en helemaal als ze een appeltje met hen te schillen hebben.  Zoals jongens die door ze achter slot en grendel zijn gezet. Die willen er vast grof voor betalen. We doen de opnames ook streaming op internet zodat abonnees wensen kunnen doorgeven.’

‘Mooi en wie zijn het? laat me raden , die Esmee Lindebaum en Hilda Van Milden zeker. Man , die arrogantjes zijn al in de veertig , hoewel , goeie lijven met lekkere kop, dat wel. En die doen zomaar mee?’ ‘Ja en weet je waarom? Omdat ik ze een belastend rapport met bewijzen van hun corruptie heb gemaild en ze hebben beloofd aan al mijn eisen te voldoen om het te vernietigen. Ze weten al dat het iets anders wordt dan geld en ik denk ook wel dat ze slim genoeg zijn te denken dat het iets , lief gezegd, ‘persoonlijks’ zal zijn. Ik heb al een villa gehuurd , die geheel in stijl is ingericht  vlakbij Utrecht met allemaal lekkere kleertjes en spulletjes voor de dames, ha ha΅

‘Goed man, en hoe krijgen we ze daar?’ ‘John, we pikken ze op zodra ze uit het gerechtsgebouw komen morgen. Ze weten dat en hebben zich de hele week vrij gemeld, verder weten ze nog niets.’

Opgepikt

De volgende dag , met twee afzonderlijke auto’s , ‘s morgens werd Esmee opgepikt, ze had haar toga in de tas en droeg een donkergrijs mantelpakje met pumps met half hoge hakken. Ze had een mooi vol figuur met alle vrouwelijke lijnen nog goed zichtbaar. Heupwiegend liep ze naar de auto toe.΅Goed heren, zeg maar waar we heen gaan’. ‘Dag meester Lindebaum , zeer vereerd , stapt u in en u ziet het wel, het is niet erg ver’Zei Charlie op een lacherige toon. Hij werd al warm bij de gedachte met haar te kunnen spelen toen hij haar in een panty omsloten stevige benen , in het zonlicht zag glanzen bij het instappen.

In de middag was het de beurt van John om Van Milden op te halen. Van Milden was een stoere vrouw, een kop groter dan Hilda en droeg een broekpak. Wel iets slanker maar ook een mooi figuur met strakke billen en stevige benen. Geen grote maar stevige borsten die fier naar voren staken en een slanke taille. Ze moest veel aan sport doen , dat kon je zo zien . Ze was gespierd, maar toch vrouwelijk met blond haar strak naar achteren in een hoge vlecht en vol in de make-up.’Jongens, een ding , ik ga wel mee , dat was de afspraak, maar ik wil wel op de afgesproken plaats en tijd weer teruggebracht worden , ok? Mijn notaris weet dat ik een tijdje weg ben maar als niet op de afgesproken tijd terug wordt de politie ingeschakeld.” ‘Natuurlijk mevrouw Van Milden, maak u maar niet druk , wij houden ons aan de afspraak, zolang u zich aan die van u houdt’. ‘Ik heb geen keus, of wel heren ?mm? ‘Zei ze met een scherpe blik. John werd er geil van, hij had er echt zin in deze tijger eens even flink te temmen straks.

Het landhuis

Hilda had de hele weg in de geblindeerde auto niets gezegd. Ze wist ook niet waar ze heen reden en ook wist ze niet dat een collega van haar in dezelfde chantage val was getrapt en zich al in het landhuis bevond. Ze dacht dat ze alleen met de mannen zou zijn.

Eenmaal aangekomen werd  ze geblinddoekt en onder begeleiding het landhuis binnengelaten. Via de grote hal liepen ze nu een kamer binnen met een houten vloer. Haar hakken galmden door de ruimte, dus dit moest een grote kamer zijn. Haar blinddoek werd afgedaan en nu stond ze oog in oog met de vier heren voor zich,  die achter  een brede tafel zaten.

‘Zo , daar ben ik dan, en wat nu, jongens? Wat is het plan?” Zei Hilda. ’Het plan is , mevrouw Van Milden , dat u naar de kamer aan de overkant van de hal gaat, en u om gaat kleden. De kleren liggen al klaar voor u ‘. Ze zei niets en liep weg, maar kwam al snel terug. ‘Wat is dit voor onzin , je denkt toch niet dat ik die dingen aan ga trekken?” Zei ze rood aangelopen van kwaadheid. ‘Nou, dat is wel de bedoeling, of wilt u dat we het rapport gaan publiceren? Maar weet u wat ? we doen niets tegen uw zin , wij willen dat u het ons vriendelijk vraagt. De dag is bijna om dus we zullen u naar uw nachtverblijf begeleiden. Iets minder comfortabel dan als u had meegewerkt , maar dat is dan maar zo”.

Machtspel

Van Milden werd tussen de trap naar de kelderverblijven begeleid door Max en Johan . Aan het eind van de gang stond een stalen deur open naar een verlichte betonnen ruimte zonder ramen. De ruimte was leeg met alleen op gelijke afstand van elkaar stalen ringen op de vloer, wanden en plafond. Het plafond was wel 3 meter hoog ondanks dat het een keldervertrek betrof.

Op de grond lagen een grote beige canvas zak met banden met stiksels en chromen ringen. Daarnaast wat leren voorwerpen. “Fuck, wat is dat ?” Meer kon ze niet uitbrengen want Van Milden voelde hoe ze van achter werd vastgegrepen en de armen op de rug gehouden. ‘Mondje dicht mevrouwtje , u heeft te veel praatjes”. Een grote rode bal werd onverwachts in haar mond gepropt toen ze wat wilde zeggen en snel werd een korf van leren riemen over haar hoofd getrokken en strak vast gegespt en met slotjes afgesloten. Kort daarna werden met zwart leren riemen haar armen strak op haar rug met de ellebogen tegen elkaar gesnoerd waarna een leren hoes over haar armen werd geschoven en ook met leren riemen over haar schouders vatgegespt en verzegeld. Alsof dat niet genoeg was werd de vetersluiting van de hoes , wat ze in sm kringen een ‘single glove’noemen, aangeregen door Max. Van beneden naar boven trok Max de zwarte veters aan. “Klaar”, ¨Nee dat kan strakker” zei Johan, waarna hij de veters van Max overnam. Met kracht begon Johan de leren hoes nog verder dicht te rijgen. Max zag haar een kreun uitstoten en haar gezicht roder worden bij iedere haal van Johan. “Mmpf”, “Mmpf”. “Zo” zie Johan, het leer zit nu tegen elkaar geregen. Zo moet het “.    Waarbij Johan begon met aan de hoes bevestigde riempjes aan te gespen. “Dat kan nog wel een gaatje strakker Johan, laat mij nu maar even¨
Mmmpff!! , “Kijk, in de laatste gaatjes , keurig. Slotjes erop klaar “  . “Comfy zo? Lekkere troel van me?” :Hilda keek haar belagers kwaad en hulpeloos tegelijk aan.

Johan pakte haar op en liet haar nu op de vloer zitten en plaatste leren boeien om haar  enkels met die met een slot bijeengehouden werden.

“Kijk, dat ziet er al beter uit!” Boos keek Hilda naar Johan. Met die bal in haar mond had ze nu weinig verweer op wat gemurmel na en met die armen zo strak op de rug kon ze alleen wat met haar schouders draaien. “Wat zeur je nou? We zijn amper aan u geweest en u heeft al uw kleren nog netjes aan. Wat dacht u day we ordinaire verkrachters zijn? Dan kent u ons niet.” Max lachte , ze ziet er schattig uit zo met die bal in haar mond. Zullen haar nog en kapje voor het slapen over haar hoofd  doen?¨ “waarom niet “Zie Johan. “Hier mag jij doen”. Hij gooide een leren masker naar hem toe. Vol genoegen stroopte Max eerst een pantykousje over Van Milden haar hoofd. “ Voor de betere pasvorm, ha ha , en het staat zo grappig.” Daarna deed hij het leren masker er nog eens overheen, die alleen een opening voor de neusgaten had en snoerde de vetersluiting aan de achterkant strak  vast. De geïntegreerde halsband werd vastgegespt en afgezet met een slotje. “MMHHMM!!”  “Is dat alles wat u kunt zeggen, mevrouw Van Milden?¨   “Tijd voor bedje bedje schatje” Zei Max. “Hup stop haar in de zak Johan!”

Ze tilden haar in de zak en bevestigden de 6 chromen ringen aan een haak die weer vast zat aan een stalen kabel die omhoog liep naar een elektrische lier aan het hoge plafond.  Max drukte nu op een knop aan de muur en zoemend trok de kabel zich strak. “Ok? Johan?” “Ok Max, takel maar op”.

Het zoemen ging verder en de zak kwam nu los van de grond en trok zich strak om Hilda aan.  En pas toen de zak zich op zo’n  twee meter hoogte bevond stopte het geluid.

Twee minuten later keken de mannen nu vergenoegd naar de canvas buidel die hoog aan het plafond heen en weer bundelde.  In een soort foetus houding bevond zich daarin strak ingepakt en gekneld in de door de hangconstructie zichzelf voortdurend aanspannende zak,  dus nu de officier van justitie die hen zo het leven zuur hadden gemaakt. De zak slingerde heen en weer door het verzetten van haar inhoud maar dat verstomde na verloop van tijd door vermoeidheid en het besef dat ze geen kant op kon.

“Fijn zo , mevrouw meester Van Milden, u blijft daar voorlopig lekker,  dus ga maar snel slaapjes doen. Morgen weer een zonnige dag. Wij gaan biertje drinken ergens, maar als u wat nodig bent vannacht, bel maar even..ha ha” Sarcastisch lachend deden de mannen de stalen deur op slot en lieten haar in het donker achter in haar cel.  “Zou ze ontsnappen Max?” Knipoogde Johan. “We zullen zien Johan, als ze er morgen nog hangt is het een teken dat ze zin in ons heeft , ha, mmm lekker ik heb er nu al zin in . En die andere, die rechter Lindebaum , waar heb je die?”  “ Op zolder, die gaat ook niet weg en morgen mag ze met haar collega kennismaken “.

De volgende ochtend, aan de ontbijttafel. “Mm , goed gegeten.  Zullen we naar de dames?”, zei John “Eerst nog een bakkie en dan gaan we kijken” . Na het ‘bakkie’ liepen John en Charlie naar de keldervertrekken. “Benieuwd hoe Max en Johan haar gisteren hebben opgeborgen”. Eenmaal beneden , deden ze de celdeur open en zagen ze de zak aan het plafond hangen. “Wow, Ha ha ,zo, heftig” John liep naar voren en klopte met zijn wijsvinger op de zak , die gelijk begon te bewegen en een kreunend geluid voortbracht. “ha, ons meisje is wakker, lekker gehangen? Geslapen, nou je mag eruit hoor’ Terwijl hij dat zei liet Charlie de zak wat zakken en John legde zijn armen eromheen en begon er met zijn kruis tegenaan te rijen ” MMm lekker ik krijg hier een harde van !” “Ok klaar nu John , ik laat haar verder zakken .”

Eenmaal op de grond maakte  John de ringen aan de zak los van het katrol en stroopte het canvas verder naar beneden zodat Van Milden zichtbaar werd. Gemaskerd met op de rug door de singleglove samengeregen armen “ZO zo ,  die is goed ingepakt !΅ Charlie liet haar nu opstaan en haar in het midden van het vertrek werd ze nu door twee geile blikken bewonderd.  “Charlie , volgens mij heeft ze in haar broekje geplast” “Haar panty verraadde de donkere stralen vocht  die van onder uit haar rok over haar benen waren uitgelopen.”Hadden ze haar geen luier om kunnen doen?” De woorden alleen al vervulden haar van schaamte. Inderdaad, ze moest haar plas wel laten lopen in die zak, ze voelde haar armen bijna niet meer en had niet echt kunnen slapen vannacht.

“Ok teefje van Milden”Charlie haakte een hondenriem aan haar halsband en geleidde haar de cel uit,  de trap op naar de bovenverblijven.

In deze ruimte waar ze gister was ontvangen, zaten de heren weer aan de tafel. Haar masker werd afgedaan, het pantykousje van haar hoofd gestroopt en de knevel uit haar mond gedaan. “Eikels!” riep ze . “zijn we klaar? Kan ik naar huis? “ Nee, nog niet , we gaan nog een tijdje met je spelen. Ga nu naar hiernaast en trek die kleren aan wat je gister al zou doen , anders mag je weer in de zak!”

“Wacht wacht “, zei Johan, eerst even controle”  En hij liep vanachter de tafel weg naar haar toe. “Kijk wat de stoute meid heeft gedaan vannacht” Hij maakte haar ceintuur los, deed de rits aan de zijkant naar beneden en stroopte snel haar rok tot op haar enkels omlaag. Daar stond ze nu in haar panty en pantybroekje te kijk. “Kijk, bah, helemaal nat !” Johan ging achter haar staan en gleed demonstratief met zijn vingers over heer kruis en masseerde haar daar intens. “Natte panty, nat broekje en..” Hij gleed met zijn hand nu in haar panty en onderbroekje en voelde nu haar vagina. “Helemaal nat kutje! Vieze bah!”  Hilda liep rood aan van boosheid en schaamte. Hee, zei Max, dat wordt haar naam, “Nat Kutje! Ok en nu omkleden!  En gebruik die spuitbus om je lekker te laten glanzen en de huidolie anders trek je het stuk.”

“Boos keek ze de heren aan, ze had geen keus en liep naar de andere kamer.

Na een klein half uur hoorden de mannen geklop op de deur, “binnen” . Beschaamd kwam ze nu om het hoekje van de deur .  “Wow, lekkerrrr” “daar stond ze dan, in zwart glanzend latex. Een body, lange handschoenen tot aan haar schouders en een kort klokrokje, kousen, slipje en jarretels , alles van rubber.”Maar je bent nog niet klaar, waar zijn je schoentjes, je leren corset en zo? “Ja die dingen kan ik niet op lopen en dat corset kom ik zelf niet in , dat doe ik niet aan hoor!” “Wij denken van wel, haal die spullen op en kom terug. “Met een boze blik draaide ze zich weer om en liep op haar latex kousenvoeten de deur uit. Even later kwam ze terug met de spullen in haar handen. “Ok , kom maar schatje , doen we je het corset wel even aan.” . Charlie legde het corset om haar middel , klikte de haakjes in elkaar en begon nu gedreven deze van achter dicht te rijgen totdat er geen ruimte mee over was.  Haar ingeregen taille was nu sterk gereduceerd tot een wespentaille. ”Au!, dat is strak”. “Ja, en nu zorgen dat het vast blijft zitten”. Hij gespte  een 5-tal riempjes over de vetersluiting vast en haalde hangslotjes door de oogjes en klikte deze dicht. “Zo, die krijgt ze niet meer uit. “Nu de schoenen”  Charlie pakte de gelakte zwarte sandalets met super hoge naaldhak , ging op de knieën en pakte haar in dun zwart latex gehulde rechtervoet , stak deze erin en deed de riempjes vast. Ook deze konden afgesloten worden met een slotje om de enkel die hij vast klikte. “Zo , nu de andere voet! “Hilda wankelde toen ze 15 cm omhoog kwam en ze zag haar linkervoet nu ook in de andere sandalet gestoken worden en afgesloten.”MM lekkere mop van me,”. Hij pakte nu een brede leren halsband en deed deze rond haar nek en , ook weer, afgesloten met twee slotjes.

Een latex masker volgde waar een lange staart van haar blonde haar door een opening aan de bovenkant van het masker doorheen gehaald werd.  “Kijk, lief hoor zo’n hoge ponytail “.

“Ok broekje omlaag en deze dingen erin”. Ze keek met grote ogen naar een soort kuisheidsgordel met een brede leren band en haaks daarop een riem waar twee grote dildo’s in verwerkt  zaten,  waar ook weer een slangetje met pompje aan zat. “Deze ga je aantrekken schat” Grote ogen uit het masker keken hem aan en ze schudde haar hoofd. “Nee ben je gek? Nooit!” “Wel , denk aan je contract”  “Hier pak deze tube  glijmiddel, dat maakt het gemakkelijker. Aarzelend pakte ze de gordel aan en deed haar rokje omhoog en latex slip omlaag. Beschaamd moest ze toestaan dat de mannen haar ontblootte kruis konden zien. Ze pakte de tube en kneep erin om het glijmiddel over de dildo’s te laten lopen en smeerde ze ermee in. “En nu ? “Zei ze ΅Eerst die in je achterste “ “Maar dat ding is veel te dik?” “Lijkt maar zo , gewoon tegen je gaatje aan houden , ontspannen en beetje persen alsof je moet poepen en er een grote drol door moet, dan glijdt ie er vanzelf wel in.” Hilda deed wat hij zei en ging iets voorover staan terwijl ze met haar rechterhand die zwarte knots tussen haar billen bracht. “MMpfff “ Licht kreunend probeerde zij hem nu bij haar naar binnen te drukken. “Gaat niet.” .”Doorzetten” zei Charlie , “of moet ik het doen?” “Nee nee , ok ok ik probeer..pff,mmm,pffhh” “Goed zo meisje, keurig je best doen . “. Uiteindelijk voelde ze nu haar anusgaatje zich  openen en  de dildo langs haar kringspier naar binnen glijden.”Hij gaat erin”, zei ze, “Mooi en nu doorzetten totdat ie er helemaal in zit , gewoon een paar keer erin en eruit en zo steeds verder”Ze deed wat hij zei en ze verbaasde zich dat het ding helemaal in haar verdween.”Goed zo , en nu die andere in je kut  proppen, ..Nat Kutje! “Ha, dat rijmt.” ¨ Ha ha leuk hoor” sneerde ze . Ze pakte nu de nog grotere dildo en liet die tussen haar benen naar binnen glijden. Doordat deze zo groot was ging het ook niet gemakkelijk maar het ging. “Kijk je kan het wel schatje!”

Beide dildo’s waren  nu niet meer zichtbaar  en zaten nu diep in haar. De kuisheidsgordel werd nu strak tussen haar benen getrokken door John “Ngg au” kermde ze even en om haar taille vast gegespt en afgesloten met een hangslot. De latex slip en het rokje gingen er nu weer over heen.

Van onder uit haar rokje bungelden nu de twee slangetjes met pompjes. “Nat Kutje, pak nu die ballen in beide handen een en knijp erin, we willen je die dildo’s zelf zien oppompen!” . “Wat? Nee die zijn al zo dik””niets mee te maken, niet dik genoeg , knijpen kreng” Ze had geen keus en pakte de balletjes en kneep erin. “Au , nee, dat voel ik zeg” “Is ook de bedoeling, blijf knijpen, wij tellen , 10 keer knijpen, wij tellen,  een! ” . “Ze kneep nog een keer. “twee!” “mmmppfff” “drie!” Bij nummer 7 “Nee, ik kan niet meer ze zijn zo groot” “Je rekt vanzelf wel op en dan went het wel, hier ik doe het wel” “Nee niet doen” Maar was al te laat , Johan pakte de beide balletjes en kneep er snel de laatste drie keer in om de 10 vol te maken. “AU, GGNee” “Je bedoelt ja, 10 keer, goed zo en nog twee  omdat je het zelf niet afmaakte, hup en hup, zo, twaalf! ”  Ze had het niet meer en werd duizelig van de twee hard opgepompte dildo’s in haar , maar merkte ook dat het iets ging wennen, ja ze werd echt opgerekt. Wat een vernedering.

“Ok, lekker ding en nu ga je van de ene muur naar de andere lopen en weer terug en dat blijf je doen , net zo lang je goed op die hakken kan lopen, you fuck! MM ik krijg een harde van je … Ze bleef mopperen. “Ik ben dat gekwetter zat, ik moet je muilkorven”zei John en pakte de rode balknevel met hoofdtuigje . “Hier! “Hij pakte haar bij haar neus , kneep hem dicht zodat ze haar mond open moest doen , stopte snel de grote bal erin en zette de riempjes strak vast om ze met een slotje af te sluiten. Ze hing nu vol met slotjes “Ok , lopen kreng en ik wil je kontje zien wiebelen!”

“Wacht”, zei Max. En hij pakte nu een brede leren halsband waar met glimmende briljant achtige steentjes letters in waren genaaid en hield die voor haar gezicht. “Kijk wat staat daar ?¨ Boze ogen keken hem aan. “O ja ze kan niet praten, daar staat  ..”FUCK ME”..leuk he?” Hij deed haar de halsband om en zette deze achter af met een slot en haakte een hondenketting eraan. “Zo kom maar schatje..”Hij begon te lopen en zij moest volgen.

Ze kon nauwelijks staan op die hoge naaldhakken en die dikke dildo’s zo diep in haar hielpen niet mee, ze kon amper haar benen bij elkaar houden. Maar ze begon langzaam te lopen.”Mooi schat en doorlopen nu, naar de muur en weer terug “ In het begin zwaar wankelend ging het haar steeds beter af. “Kijk jongens ze heeft het talent een topslavin te worden. Mmm lekker hoor , natte kut van ons. En nu je kontje wiebelen!” Ze deed wat ze zeiden en voelde een soort opwinding over haar heen komen, het viel haar ineens op dat ze echt super nat tussen haar benen werd en haar klitje voelde opgezwollen. Ze was nooit opgewonden, stond sex loos in het leven want was alleen maar met haar carrière bezig. Maar dit , dit had ze nog nooit gevoeld. Haar onderbuik kriebelde en haar tepels stonden keihard . Ze had de behoefte om klaar te komen, keihard !.. Met steeds meer overgave vervulde ze nu haar rol en de mannen genoten van het schouwspel.

“Ok schatje, nou , we wilden je nog wat vertellen.” Ze keek hun vragend aan, wat nu weer ? “Overal in het pand hangen camera’s die filmen alles wat hier gebeurd, zelfs in je cel beneden. Soort Big Brother. En op dit moment zitten er een paar honderd mensen mee te kijken vanachter hun PC of Tablet die hiervoor hebben betaald. Leuk extra zakcentje vindt je niet? Zitten ook vast een hoop bekenden bij van je die door jou ooit in de cel zijn beland. “Max doe even een close-upje!” Max kwam nu met een grote videocamera aanlopen en filmde haar vanaf haar voeten langzaam langs haar benen onder haar rokje , taille ,borsten hals omhoog tot recht voor haar gezicht. De letters ‘Fuck Me” kwamen duidelijk in beeld. “GRMMHNGHH!!” “Volgens mij is ze een beetje boos, maar je weet het nog niet maar uiteindelijk wil je niet anders meer dan onze publieke sextoy zijn, ha ha .”

“Ok, nog een verrassing , we gaan naar je vriendinnetje die op zolder al een tijdje op je wacht. ” .”Vriendinnetje ?” Dacht ze , wat kon ze nu weer verwachten, het hield maar niet op. “Maar eerst even je armpjes op je rug”. Weer kwam die verschrikkelijke singleglove  te voorschijn . Haar armen voelden net weer normaal en opnieuw werden haar polsen en armen met leren riempjes strak tegen elkaar op haar rug gesnoerd en gleed de singlegove er weer overheen. “Ok vast vast rijgen en we gaan΅ . Met haar armen weer strak ingepakt achter haar rug liep ze nu achter Johan als een hond aangelijnd de gang in waarna een aantal trappen naar boven volgden. Het idee dat iedereen zat mee te kijken door al die camera’s deed  haar onderbuik kriebelen.

Helemaal boven opende John nu een oude lage deur die naar de zolderetage leidde. Het was pikdonker binnen, er waren geen ramen. “Ok schatje, ben je er klaar voor je vriendinnetje te ontmoeten? Dan doen we het licht aan.

Paashaas

Het licht ging aan en als de bal die al niet open hield was Hilda’s mond open gegaan van verbazing.

Midden in het grote zoldervertrek zag ze een vrouwelijke pop met beide benen en armen wijd  gespreid, vastgesnoerd aan een levensgroot X-vormig houten kruis dat anderhalve meter hoog van de grond met een ketting aan ieder van de vier uiteinden  was bevestigd.  Boven aan een zolderbalk en onder aan ringen in de houten vloer.

Toen haar ogen eenmaal aan het licht waren gewend, zag ze echter dat het geen pop was maar een levensecht persoon.

“Kijk”, zei Max “Wat vindt je van je schatje?” “We hebben haar speciaal voor jou mooi aangekleed en klaar gezet. Ha ha , ze wacht als sinds gisteravond hier op jou”

Hilda bestudeerde  met grote ogen haar “schatje” . Haar  hoofd verpakt in een wit latex masker zonder mond en neusgaten. De contouren van een  bal in haar mond waren zichtbaar. Bovenin het masker kwam een grote blonde paardenstaart naar buiten met een grote roze strik eromheen die deze fier omhoog deed staan. Op haar hoofd was een haarbeugel geplaatst met twee grote roze donzige roze oren die recht omhoog staken.

Om haar hals een roze lakleren halsband met de glimmende letters “Paashaas”. Met daaronder weer een gouden hangertje met een plaatje met kleinere letters  “Yr Fuck Toy !”

Verder, witte lange latex handschoenen tot aan haar oksels. Haar borsten staken ferm naar voren uit een open BH van wit leren riempjes die strak waren aangetrokken om haar borsten, die daardoor net  twee opgeblazen ballonnen leken.

Op haar tepels zaten  klemmetjes dwars verbonden met een touwtje waar een wit rieten mandje aan hing. In het mandje zaten een stel geverfde eieren in bonte kleuren die voor het nodige gewicht zorgden waardoor het mandje gemeen haar tepels naar beneden trok..

Daaronder een strak aangeregen roze lakleren corset met kanten roesjes aan boven en onderkant. Net als bij de halsband waren slotjes zichtbaar die het geheel op zijn plaats hielden. Ze had hierdoor een wespentaille die haar vrouwelijke vormen accentueerde.

Ze hadden haar een luier aangedaan, kennelijk om de vloer droog te houden  tijdens zo’n lange overnachting.

“Ja Kutje, Paashaas leek ons wel toepasselijk gezien de tijd van het jaar”  Zei John. “Ziet ze er niet uit om op te eten zo schattig? ha ha ΅

Aan het corset zaten witte jarretels met strikjes  die transparante latex kousen hoog in haar dijen omhoog hielden. De kousen waren transparant  met een witte band met een roze lijntje. Extra versiert met een rozen latex kousenband met strik om haar rechter dij.

Verder naar beneden , droeg ze witte latex enkel hoge sokjes met roesjes en sandalets met hoge naaldhak  , dezelfde die Hilda droeg, met riempjes en slotjes  maar dan in licht roze.

Ze was vastgesnoerd aan het kruis  met vele brede leren riemen op kort afstand van elkaar over haar armen benen borsten, middel en benen. Ze kon geen kant op , zelfs haar hoofd was door  de brede halsband en een ring met een ketting aan haar masker gefixeerd.

“Ok, nat kutje” Zei Johan. Nu mag je je je vriendinnetje een kusje geven” Hij liep naar het kruis en maakte de luier los van , van , hoe heette ze , nou ja ,  “Yr Fuck Toy ”. “Zo die is nat en zwaar zeg, je hebt behoorlijk zitten plassen Toy.””Ja zei Max, wat wil je je. Je hebt haar gisteravond wel 3 liter water laten drinken en daarnaast ook nog eens lang door die piss gag in haar mond zitten pissen ” . “Mm , ja das waar , ha ha”

Onder de luier kwam nu een doorzichtig kanten panty broekje tevoorschijn die nu werd los geknipt. En daaronder was dan weer een witte lakleren kuisheidsgordel zichtbaar. “Right , en nu de laatst obstakels voor ‘Nat Kutje’ weghalen.” Johan maakte het hangslotje op het kruispunt boven los waardoor de gordel nu uit elkaar viel. De band tussen de benen bleef zitten en hij trok deze nu langzaam tussen haar benen vandaan. Een grote huidkleurige geaderde dildo met nopjes , die aan de gordel vast zat werd nu zichtbaar. Langzaam schoof  de dildo uit haar gleuf naar buiten. “Yr Fuck Toy ” begon nu lichtjes te kreunen.”Hee Max, Toy wordt wakker geloof ik””Nou , zei Johan volgens mij was ze dat al een tijdje, alleen een beetje versuft door al die opwinding”   En alsof dat niet genoeg was zag Hilda nu ook een dildo uit de anus tevoorschijn komen. Zo die was dik maar vooral ook lang , dacht ze. Dat die daar helemaal in paste.

“Kom maar naar voren en dichterbij”. “Ze trokken Hilda aan de hondenriem aan haar halsband  naar het kruis van “Paashaas”.

Hilda keek nu recht in de schaamstreek . De venusheuvel en schaamlippen glommen in het licht door de combinatie van urine, vruchtensappen en zweet.  Alles tussen de benen was nu drijfnat en glibberig. Een sliert slijmerig vocht bungelde aan een van de schaamlippen  . Hilda snoof een geur in waar ze nu opgewonden van werd, iets wat ze niet wilde maar niet tegen kon houden.

Johan hield nu de kuisheidsgordel voor Hilda. “En deze dingen ga jij helemaal met je mondje schoonmaken !” Max maakte de slotjes van haar hoofd tuigje los en de rode bal floepte uit Hilda’s mond waarna snel weer gevuld door de grote dildo die John in haar mond duwde, helemaal tot diep achterin haar keel. “KKGGHH¨ Ze moest er van kokhalzen. Johan duwde het ding heen en terug pompend in haar keel. “Niet kokken! Zuigen Kut!, Ja goed zo en het tongetje om schoon te likken , Jaaah zie je wel je kunt het !” De tranen sprongen uit haar dicht geperste ogen. Ze kon amper ademhalen, wat was dit vernederend. “Ok , nu die andere dildo uit haar kont!” Vol afschuw keek Hilda nu vanuit haar masker naar dit grote ding waar een geel-bruine substantie met  donkerbruine stukjes op zat. Ze hield haar mond stijf dicht, maar John kneep haar neus dicht waardoor ze haar mond wel open moest doen om te kunnen ademen waarna hij snel de dildo erin propte .”Zuigen en likken, zuigen en likken , lik die poep eraf en slik door , dat ding moet helemaal schoon Natte Kut! “

Na een kleine 10 minuten ‘schoonmaken’ kreeg Hilda even rust. Ze stond te snotteren en slikken om weer op adem te komen. “Getver eikels ! Jullie zijn viezerikken!” “Wie is er een viezerik  ? Zei Max . jij zit toch die dingen af te likken ? Ha ha ha” Woedend keek Hilda de mannen aan . Jezus, gisteren, toen ze in de rechtbank nog in toga recht sprak  had ze nog niet kunnen bedenken, dat ze hier nu helemaal in het rubber , gemaskerd en al, met dildo’s met slangetjes tussen haar benen,  op deze hoge naaldhakken met de armen op de rug gesnoerd dildo’s stond schoon te likken. Wat een vernedering..maar .. ze kon niet verhinderen dat ze haar klit keihard stijf voelde opzetten en tintelingen in de onderbuik voelde..fuck, nu merkte ze het pas. Ze was helemaal nat…., ze was klaargekomen!

Ze voelde twee handen op haar schouders en werd nu achteruit getrokken en op een stoel neergeploft.  ze voelde de dildo’s in haar toen ze op haar kont neerkwam. Johan ging nu naast haar staan. “Lekker, schatje? Hoe proeft dat ? Wat je niet weet is dat we die dildo’s die je hebt afgelikt in  een bekende van je hadden gedouwd, heb je het niet geproefd, ha ha ?”. “??, Bekende ? Dacht ze “.  Kijk eens goed naar dat popje, herken je haar niet ?” Hoe kon ze haar nu herkennen , gemaskerd , ze moest nu echt nadenken. “Wacht ik geeft je een hint” Ik zal Paashaas wat geluidjes laten maken. John pakte pakte twee klemmetjes onderling verbonden met een kettinkje , liep naar het kruis en ging tussen de gespreide benen staan. Hij  plaatste op iedere schaamlip een klemmetje terwijl Max een emmer pakte en deze aan het kettinkje vast maakte. ‘Zullen we het bier voor vanavond vast koud zetten jongens? “ “Ja, wacht even,  ik haal het op”Na 5 minuten kwam Johan terug met een tree bier en twee zakken ijsklontjes , maakte de zakken open en liet tergend langzaam de ijsblokjes in de emmer ratelen. De trotse Esmee trok haar gemaskerde hoofd weg maar gaf geen kik, want ze schaamde zich ervoor dat haar collega zou ontdekken dat zij het was. Maar nu kwamen de gevulde bierblikjes Heineken en door het gewicht rekten haar schaamlippen zich verder en verder uit, totdat ze een licht gekreun niet kon tegenhouden. Nog had Hilda het niet door, totdat John met een bullwhip een  keiharde pets op de openliggende klit tussen de opgespannen lippen gaf. ¨MMHHMMMHM!!”

“Raadt je het nu? ”  “Herken je je collega ?, Nee? Van de Rechtbank?  “ “Shit, dacht Hilda, dat is Esmee? !” Johan zag aan de opengesperde ogen van Hilda dat ze haar nu herkende . “Ja he ? Nu weet je het , Wie deze paashaas is, deze lekkere troel”.  “Net zo corrupt en chantabel als jij. Die streek die jullie ons hebben geleverd .. Zij heeft ook getekend.  En nu ga jij haar klitje likken,  net zolang tot ze klaar komt schatje”. Hilda werd  nu omhoog getrokken en met haar gezicht tussen de benen van Esmee gedrukt. “Likken! Nu !”

Hilde hield haar ogen en lippen stijf samen geperst, maar kon niet voorkomen dat ze de geuren in haar natte neus opsnoof van haar collega. Ineens voelde ze een gemeen harde klap op haar billen die hard door klonk in de ruimte. “Ai !” Haar mond ging open en direct werd haar gezicht weer diep in de schaamstreek van Esmee geduwd waardoor ze haar nu ook kon proeven. “Ik zei likken , trut!” Hilda had geen keus besefte ze en begon Esmee nu flets te likken. Nog steeds haar ogen stijf dicht. Maar weer, hoewel ze niet wilde, weer voelde ze haar eigen klitje stijf worden. Weer werd ze ongewild geil .  Ze begon steeds sneller te likken en intenser. Haar tong gleed van boven naar beneden , van  links naar rechts over de vagina van haar collega . Die werd steeds natter en ze voelde de klit steeds groter worden,  iedere keer als ze er met haar tong overheen gleed.

Esmee,  begon nu haar bovenbenen aan te spannen en te kronkelen in haar boeien .Steeds heviger totdat ze wild begon te schokken. “Kijk, de Paashaas komt klaar ! Ha ha !”

“Goed zo meisje Van Milden, beter , he hebt je collega fijn verwend en nu ook plassen , we willen je zien plassen .. NU !” En weer die keiharde pets op haar billen en nu ook tussen haar benen omhoog,  waarbij het leertje van de zweep venijnig haar kruis neerkwam. Ze spande haar bovenbenen aan ontspande haar blaas waardoor de warme urine vrijkwam en onder het latex door langs haar benen naar beneden liep.

“Paashaas, Meisje Lindebaum, wil je zien hoe we je collega in haar kon neuken? “ Hilde keek met grote ogen, die al snel boze ogen werden, vanuit haar masker de mannen aan.

Ze trokken haar aan haar halsband ruw naar beneden op haar knieën. John maakte haar gordel los en trok de achterste dildo met een grote floep snel uit haar anusf . Plopp.”MMGH”Kreunde Hilde. Ze voelde hoe haar kontgaatje wijd open bleef staan. “Kijk!, het gaatje is een gat geworden, net een open mondje dat vraagt om een dikke pik !” Zei Max. “Kont omhoog schat , daat komt ie “Max deed de rits van zijn broek omlaag en knoopte zijn leren broek los. Zijn leren slip ging naar beneden en daar floepte zijn inmiddels grote hard geworden penis naar buiten.

Max boog naar voren en duwde zijn pik tussen de strakke billen van Esmee bij haar anus naar binnen , steeds dieper en diepe geed zijn lul in haar kont totdat hij met zijn ballen haar billen aanraakte. “MMMMHHHMMM!!” Kreunde Hilde, ze voelde zich gevuld worden, overweldigd, overmeesterd en vernederd zo voor het oog van haar collega die nog steeds wijdbeens vastgebonden in het kruis boven haar vastgesnoerd was .

“Haal het masker van De Paashaas af , ze moet dit kunnen zien.” Riep John. Hilde zag nu het bezwete natte gezicht van Esmee die haar nu met grote hangende ogen aankeek. “Ok here we go!”Zei Max.

MAx begon nu harde stotende bewegingen te maken in Hilde’s  kont. “Kijk hoe je collega geneukt wordt in haar hol !” Poef, poef , klapte de onderbuik van Max tegen haar billen ieder keer als hij naar binnen stootte . Hilde raakte helemaal versuft van het neukgeweld in haar kont , ze voelde zich een object, een speelobject , overgeleverd aan de grillen van de mannen.

“Ik kan dit niet langer aanzien , ik word zo geil , ik ga eronder liggen zei John, ik ga haar in haar kut neuken! “Hij ging op zijn knieën en trok nu de tweede dildo die nog in haar vagina zat eruit en draaide zich op zijn rug. Schoof zichzelf onder haar en masseerde zijn pik totdat hij strak omhoog stond. Hij richtte zijn eikel en legde die tegen haar kutgaat je aan . Daarop duwde hij zijn bekken omhoog en beukte zijn harde penis bij haar vagina naar binnen. Boem, Boem , Hilde werd nu in haar beide gaten geneukt , ze had het niet meer en kreinde in haar knevel. ¨ MMMHHHGGMMHHMM!!”

“OOooo, ze is veeel te lekker , ik ga komen” , Riep Max , “Wacht even “Zei John , “Ik ook gaan we beide tegelijk in haar klaar komen!” Ze telden nu beide af , vijf,vier,drie,twee,ȄȄȄȄȄȄN !!OOOHH!! FUCK Wat is dit lekker “ En ze spoten beide regeliujk hun ballen leeg in het lichaam van Hilde, dat niet meer was dan een fucktoy voor de mannen.

“Masturberen hoeft niet meer jongens, we douwen onze pik gewoon in dit poppetje hier , zonder te morsen meer , ha ha !” Hilde voelde zich nu zo vernederd , maar , maar , wat ? Ze realiseerde zich nu .. ze was zelf ook klaargekomen, ze realiseerde zich nu hoe lekkerhaar lichaam dit eigenlijk had gevonden. Haar geest zei nee maar haar lichaam hunkerde naar meer. Ze had geen controle meer over haar eigen lichaam dat verlangde geneukt te worden. Dat ze daar geen controle over had en de mannen daarmee hun zin gaf voelde ze als een vernedering . Maar fijn tegelijk. Het gaf haar een vreemd maar warm gevoel van binnen.

Wordt vervolgd..

Geef een antwoord

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. 

New Report

Close