Mijn nieuwe ervaring met een stel

TravoCora

Dit betreft een tweede verhaal na een stel te hebben ontmoet en hierbij veranderde het beeld geheel van het stel. Uhh ten goede.

Vorige week kreeg ik van Annet, een appje hoe het met mij gaat? Super zei ik en gaf aan nog steeds aan onze eerste kennismakingsavond te denken, hoe lekker het was. Niet veel later appte Annet “Van de week lagen John en ik te neuken en toen zei hij spontaan “dat mijn kontje neuken net zo lekker is als dat van Cora!”. “Oftewel John gooide een balletje op voor een nieuw contact, en jij”. 

Ik kreeg een harde bobbel, terwijl ik juist mij al een paar dagen als vrouw gekleed had. Ik apptje terug: “help, zou zo weer zo’n lekkere avond willen overdoen”.
We hadden nog wat contact en jawel, gisterenavond was het zover. Ik mocht nu bij hun komen.  

Nu gelijk als vrouw gekleed, met pruik make up enz, ging ik naar hun toe (amper tien minuten rijden). Bij aankomst deed ik mijn overdeknielaarzen aan en belde aan. 

En daar stond John, in een doorzichtige slip en vroeg gelijk om binnen te komen en binnen kwam Annet aangelopen. In een net zo doorzichtig setje, met een stringetje aan. 

Ik gaf haar een kus en ze bracht haar mond op mijn mond en John deed toen hetzelfde. Wel viel op, dat er geen matras in de woonkamer lag. Daar stond ik op mijn laarzen met punthakken en vroeg nog of dat wel mocht. Uiteraard lieverd kom, nemen we eerst een kop koffie. 

We begonnen over de vorige keer en John gaf aan het een geweldige ervaring te hebben gevonden en dat hij met Annet best vaker aan het swingen waren geweest maar een kerel/Tv was echt een totale nieuwe ervaring. Onze beide kruizen werden nu wel erg groot en ik zag een vochtplekje in de string bij Annet ontstaan. 

Na de koffie vroeg Annet om mee naar boven te gaan, daar was meer ruimte en toen vertelde Annet, dat ze nog een geheimpje hadden. Op zolder was een kamer ingericht waar ze samen veel sex hebben. Kom maar mee. Ik liep acht Annet en toen John en daarna ik de trap op naar zolder. En onderaan de trap naar zolder pakte ik even de kont van John beet en aaide zijn billen. Ik ben wel wat gewend, maar bij iemand thuiskomen en daar op de speelzolder, wow geweldig. Ik kreeg er een kleur van. Annet zag het en streelde mijn billen en borsten. 

De matrassen lagen hier op de grond afgedekt met latex, een sling aan het plafond en ook lagen wat speeltjes op een tafel.  

Annet vertelde dus John mijn profiel had gelezen en nadat we de eerste kennismakingsavond hadden gehad, mij ook graag hun zolder durfde te laten zien. Nou dat mocht zeker zeg. 

Kom zei Annet, ga maar lekker liggen dan kleden we jou uit. 

Ik ging op de matrassen liggen en nadat mijn laarzen waren uitgedaan, volgde mijn legging en mijn shirtje. En daar lag ik op de latex en Annet begon mij te tongen en mijn borsten te strelen. In eens voelde ik een mond over mijn paal gaan en John was mij nu aan het pijpen. Ik bespeelde de tepels van Annet en voelde haar kwijl mijn mond ingaan. Heerlijk wat waren we weer aan het genieten. Kom zei Annet (die altijd wel de leiding heeft). John nu jij en John gong mij tongen en Annet mij pijpen, Ze zat op over mijn buik heen schoof haar lijf naar achteren en zo pijpte ze dus. John stopte met tongen en trok het lijf van Annet over mij heen en ik kon zo haar kutje likken, die was erg lekker zeg. Terwijl stopt John zijn lul bij haar naar binnen. Ik kon mijn handen niet meer in bedwang houden en deed ze achterlangs om de billen van John te strelen. 

Ohh, wat werd ik geil gemaakt en ineens trok John zijn lul uit Annet en plaatste deze voor Annet haar anus en toen ging hij naar binnen. Ik voelde tanden van Annet even in mijn paal bijten van pijn of genot. En zo kon ik dus ook de ballen van John likken en Annet voerde het pijpen op. En zo plotseling riep Annet, kijk nou hij komt klaar en blijkbaar spoot ik deels in haar mond en deels op mijn buik, terwijl ik het dus niet in de gaten had, ik was teveel met John bezig. Want die spoot zijn sperma bij Annet naar binnen en Annet gilde het uit van genot. John trok zijn lul er uit en ik zag de sperma zo haar kont uitlopen. 

Jeetje wat was dit een geil stel zeg en een beetje uitgeput zaten we daar. Uit de koelkast haalde John een wijntje en proosten we met elkaar. John en Annet hadden het gaaf gevonden, en ik ook hoor. Ik weet niet hoelang we daar gezeten hebben, maar Annet stelde voor dat ik nog even keek hoe John van de sling geniet en hij ging er in liggen. Benen wijd en omhoog en de sling iets naar beneden. Annet deed de strapon om en toen begon ze John te neuken. Ik stond naast hem en gaf een tongzoen en pakte terwijl zijn lul beet. Ik hoorde een genot, wow en Annet stopte even en pakte een condoom en toen deze om mijn lul zat werd ik ook naar het gat van John geleid. Ik stopte mijn lul er in en John pakte mijn borsten. 

Annet deed een condoom om de strapon en terwijl ik dus John neukte voelde ik deze knaap bij mij er in gaan. En dat heeft John geweten, ik stootte erg hard door. Ik kwam voorde tweede keer klaar en ook bij John lag er weer sperma op zijn buik. John stapte uit de sling en gaf aan dat dit het was voor vanavond, alleen nog een squirt van Annet. Zij ging op de matrassen liggen benen wijd en daar gingen de vingers van John heen. Ik vinger haar en dan kan jij haar wat likken.  Niet alleen haar kutje, maar ook haar anus likte ik. Nou zeg dat heb ik geweten. Mijn gezicht droop van haar vocht, waar we ontzettend om moesten lachen. 

We waren voldaan ze hadden nog een verrassing. Achter een wand stond een dubbelle douche, waar ze zich meestal douchte als ze op zolder gespeeld hadden of gaan spelen.  

Afgesproken dat ik een volgende keer ook zou mee douchen, want ik vermoed dat de avond dan nog niet klaar is. 

Afgemat en voldaan en met mijn complimenten voor hun zolder ging ik om 02.30uur naar huis met de toezegging om een andere keer te blijven slapen na het douchen . .Met een dubbele tongzoen nam ik weer afscheid van hun. Thuis kon ik de slaap niet vatten en pas aan het begin van de ochtend viel ik in slaap. Rond 11.00u vanmorgen wakker geworden afvragend waar ik eigenlijk was, zo lekker was het. 

Totaal niet verwacht dat dit achter dit stel zou zitten, maar zo zie je maar weer 

Over de auteur: TravoCora

Doe mee!

Commentaar

Er zijn nog geen reacties

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.