Extreme bondage deel 1

Het is zaterdag middag 3 uur als ik mij meld bij mijn meesteres. Na een hartelijke begroeting trekt mijn meesteres haar jas aan en wijst mij op een rooie koffer, of ik die mee wil nemen naar buiten. Hij is lood zwaar en til hem de trap af. Ik moet de koffer in de auto van de meesteres zetten en instappen op de bijrijdersstoel. We rijden de stad uit en ze zegt verder niets tegen mij. Als we op de snelweg rijden, neemt ze de afslag van een parkeerterein wat bekent staat als homo- ontmoetingsplek. Mijn hart begint sneller te kloppen, want mijn vermoede is dat ik hier mijn diensten moet aanbieden, en ze weet dat ik daar toch altijd wat moeite mee heb.

Ze stopt de auto en ik moet uitstappen. Ook zij stapt uit en loopt naar de kofferbak en doet hem open. Ze vraagt mij de koffer op de achterbank te plaatsen en zelf in de kofferbak te gaan liggen. Als ik mij met veel moeite in de kofferbak frommel, krijg ik een blinddoek voor en worden mijn handen op mijn rug gebonden met metalen handboeien. Een harde klap van het dicht doen van de kofferbak doet mij beseffen dat ik er echt niet meer uit kan.

De auto komt in beweging en we rijden zo’n 2 uur door over de snelweg. Ik ben het besef kwijt waar we zijn en hoe lang het duurt. Plots voel ik dat ze de snelweg verlaat en niet veel later merk ik dat ze achteruit ingeparkeerd. De kofferbak gaat open en de handboeien worden losgemaakt. Ook de blinddoek gaat af en ik zie dat ze met de achterkant van de auto naar een heg heeft geparkeerd. Ik moet zo onopvallend mogelijk uitstappen en mag niets zeggen of vragen waar we zijn. Ik moet haar volgen met de koffer. Als ik om mij heen kijk zie ik alleen een parkeerterrein van een groot hotel keten en verder zie ik geen kenmerken in welke plaats we zijn.

De meesteres meld zich bij de balie, en krijgt de sleutel. We gaan met de lift naar de vijfde verdieping. Als we de kamer gevonden hebben, moet ik op de gang wachten als de meesteres naar binnen gaat. Na tien minuten komt ze naar buiten en mag ik haar naar beneden volgen en lopen het restaurant binnen en gaan ergens in het midden zitten. Het eten smaakt uitstekend. Na het eten gaan we terug naar de kamer en de meesteres gaat op bed liggen en ik moet haar schoenen uit doen en haar voetjes aflikken en masseren. Als ze er genoeg van heeft, moet ik mij uitkleden en mijn kleren in een weekendtas doen. Ook mijn persoonlijke spullen en schoenen moeten in de tas. Ik moet geheel naakt op mijn knieën voor haar zitten. Ze verteld mij dat ik een extreme bondage krijg en dat ik er zelf maar moet zien uit te komen, en dat voor morgen 10 uur want dan is de kamerverhuur afgelopen. Als ik vast zou zitten moet ik zelf de sleuteltjes zoeken die zij op de vloer uitstrooit om mij te kunnen bevrijden. Zij zelf gaat naar huis en wacht daar op mij. Als ik vrij ben mag ik opzoek aan naar huis, in de koffer zitten mijn kleren en geld voor de trein die zij in de badkamer plaatst.

Op tafel zie ik 20 slotjes liggen met verschillende kleine sleuteltjes, Ja zegt ze elk sleuteltje past maar op 1 slot dus je moet ze allemaal terug zien te vinden, spannend hé lacht ze en ik krijg het Spaans benauwd. De koffer staat open maar ik kan niet goed zien wat er allemaal in zit. Als eerst pakt ze er een rubber slip uit met een penis huls en er zit een grote harde buttplug aan de binnenkant. Ze trekt een paar latex handschoenen aan en begint de hele slip in te smeren met een dikke laag tijgerbalsem. Ze heeft er 3 potjes voor nodig en geeft de slip aan mij. Voorzichtig doe ik mijn benen in het slipje en probeer de binnenkant niet te raken. Ik moet mijn voorhuidje naar achteren trekken zodat mijn eikel blood komt. Wacht even zegt mijn meesteres voordat je hem verder aantrekt ik ben wat vergeten. Ze pakt uit de koffer een cockring die voorzien is van scherpe puntjes aan de binnenkant en sluit hem om mijn penis en doet er een slotje doorheen. Door het knellen komen de pennetjes diep in mijn vel te zitten en krimp ik ineen van de pijn. Niet zo aanstellen zegt ze en trek verder de slip aan. Langzaam glijd mijn pik in de rubber omhulsel en voel het branden van de balsem. Ook de buttplug glijd naar binnen en voelt veel te dik aan en heb het gevoel dat ik uitscheur.

Ze geeft mij een dik rubber totaal-catsuit waar alleen een mond en oog opening in zitten. Deze gaat aan zegt ze. Ik mag gaan zitten en doe mijn voeten in de aangehechte sokjes waarbij alle tenen apart in het rubber zitten. Langzaam trek ik de catsuit omhoog over mijn benen tot over mijn heupen. Ik ga staan en begin te klagen over mijn brandende kont, dat ik dat niet vol kan houden. Ik krijg een klap op mijn gezicht dat ik niets te klagen heb en moet verder met het pak. Mijn handen steek ik door de mouwen in de dikke handschoenen die er aan vast zitten en worstel mij verder in het pak. De meesteres komt voor mij staan en trekt het masker dat aan het pak zit over mijn hoofd. Voordat ze de rits dicht doet steekt ze haar handen voor mijn lichaam langs en smeert het restje tijgerbalsem wat nog aan haar handschoen zit uit over mijn tepels. Ze stopt er nog iets tussen het pak en mijn tepels wat ik niet kan zien. Het blijken brandnetels te zijn. Ze trekt de rits naar boven dicht en doet door de drie lipjes op mijn hoofd een slotje en klikt hem dicht.

Ik moet op bed gaan liggen en ze pakt een paar ballet schoenen uit de koffer. Met wat moeite gaan mijn rubber voetjes in de kleine schoenen en snoert ze de veter zo strak mogelijk dicht tot over mijn enkels. Aan de bovenkant van de schoenen zit een extra sluiting die ze afsluit met slotjes. Over de schoenen gaan nog eens leren enkelboeien die ze ook nog eens afsluit met slotjes. De boeien worden door een groter slot aan elkaar gezet. “Go wat overdreven denk ik, 5 slotjes alleen voor mijn voeten, hoe kom ik hier uit straks”. Mijn polsen worden ook voorzien van afsluitbare leren handboeien en gaan op slot. Mijn handen mag ik voor mij houden en worden door een korte ketting met elkaar verbonden. Onder mijn knieën komt een riem die strak aangetrokken wordt. Mijn bovenbenen krijgen ook twee strakke riemen en ook nu weer worden ze alle drie voorzien van sloten. Ze loopt even weg en komt niet veel later terug met een glas. Je zal straks wel dorst krijgen in dat rubber pak van je, dus heb ik hier wat drinken voor je. Ze helpt mij bij het omhoog komen van mijn rug en houd mij een groot glas water voor. Gretig drink ik het glas leeg. Ze komt met haar gezicht voor mij en geeft mij een dikke tongzoen. Dit slaafje windt mij enorm op zo als je zo hulpeloos bent. Ik moet weer gaan liggen en de meesteres trekt haar natte slipje uit en komt boven mijn mond zitten. Ik heb totaal geen lucht meer en moet de meesteres klaar likken. Als ze klaar komt spuit ze haar geil in mijn mond. Dat was lekker slaafje, alleen ik moet nodig plassen. Ze blijft op een paar centimeter boven mijn mond en begint te plassen. Ik slik alles door, ze smaakt erg sterk.

Ik word weer met mijn rug omhoog gehouden en ze zegt, zo meteen kun je niets meer horen, dus zeg ik het je nu. Als ik straks een tik op je pik geef, is het teken dat ik naar huis ga en daar op je wacht, je spullen om naar huis te kunnen gaan liggen in de koffer, in de badkamer. Ze pakt uit de koffer een blinddoek en een dik leren isolatiemasker en legt deze op bed. Van de tafel pakt ze de laatste slotjes en alle sleuteltjes. De slotjes legt ze bij het masker en houdt de sleuteltjes in een open hand voor mij. Vanaf het bed gooit ze één voor één de sleuteltjes door de kamer op de vloer. Als ze alle sleuteltjes heeft weggegooid pakt ze een paar darkroom lenzen en plaatst deze in mijn ogen. Ik zie bijna niets meer en als ze de blinddoek voor doet is het helemaal duister om mij heen en ook weer een slotje door de sluiting. Het is nu 21.00 uur zegt ze, dus je heb 12 uur de tijd om los te komen. Veel succes. Over mijn hoofd komt het isolatie masker. Het heeft dikke oor vullingen en vullingen bij de ogen en mond. Ondanks het strak rubber masker voel ik hoe ze het leren masker met de veter vast snoert. Het is alleen mogelijk door de kleine ring voor mijn mond te ademen. De drie riemen die aan het masker zitten gaan stevig vast, dat zijn een halsband, een riem over de ogen en oren en een riem over mijn kaken zodat ik niets meer kan zeggen. De laatst vier slotjes gaan vast en zo ben ik totaal afgesloten van alles. Ze laat mijn rug zakken op het bed en even is er niets meer ik probeer rustig adem te halen en wacht op het teken dat ze weg gaat. De spanning en angst lopen steeds meer bij mij op. Ik schrik als ik een harde klap krijg op mijn harde pik.

Over de auteur: Meester Sauron Geverifieerd gebruiker Moderator Premium gebruiker

Doe mee!

Sommige inhoud is alleen voor leden zichtbaar.
Meld je nu aan of registreer je gratis !

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Copyright © 2022 BDSM Leven

All rights reserved and Powered by bdsmleven.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.