Wie zijn wij

Webmaster:

Naam: Mr.Sauron

Geboorte jaar: 1969

BDSM rol: Gentleman Dom

Eigenaar van CubCake

 

Fetlife: Mr_Sauron 

Volg ons nu ook op instagram

Redactrice:

Naam: CubCake

Geboorte jaar: 1998

BDSM rol: submissive/petgirl

Eigendom van Mr.Sauron


Fetlife: _CubCake_ 

Hoi Nieuwsgierige lezer,

Wij zijn Sauron en CubCake, wij hebben elkaar ontmoet op 3 februari 2019. Net zoals de meeste hebben wij ooit de stoute schoenen aan getrokken om een avontuur te beginnen. Na enkele afspraakjes stuiten we al gauw op het feit dat we verder wilden met elkaar binnen de BDSM. Dit werd dan ook bezegeld met een collar en overeenkomst die we samen ondertekende op 17 augustus 2019. Hiermee begon onze D/s-relatie.

Ons avontuur begon in een Kik groep waar we elkaar leerde kende, ik was meer ervaren dan Sauron. Dit gaf hem het idee dat hij niet zou kunnen voldoen aan mijn verwachtingen. Hier was voor mij geen spraken van en het lukte mij gelukkig om hem hiervan te kunnen overtuigen. Ons leeftijd verschil bracht ook wat moeilijkheden met zich mee. Door hier samen veel over te praten en elkaars levensfases te begrijpen zijn we zo ver gekomen. Onze relatie word als maar sterker met elke stap die we samen zetten. Wij wonen nu dan ook sinds eind 2019 samen, waarbij elke dag vol liefde en discipline met zich mee brengt. Dus laat je niet tegenhouden en geniet van de mooie momenten.

Deze site hebben wij opgezet om de nieuwsgierige aagjes een kijkje te bieden in de wereld van de BDSM. Dit proberen wij te bereiken door beginnende en ervarene de kans te geven om hun ervaringen te delen. Wij willen je dan ook uitdagen om je te uiten in verhalen, foto’s en video’s op deze site. Wees vrij om je zelf te uiten en geniet van alle mogelijkheden.

We zijn ook te vinden op kik KIK : “🇳🇱 BDSM Book NL” 

klik op bovenstaande logo

New Report

Close