Extreme bondage deel 2

Daar lag ik dan op bed. Ik bleef even stil liggen om bij te komen en voelde overal de pijnprikkels terug komen nu ik alleen achtergelaten ben en ik niet eens weet waar ik ben, ja zo’n dikke twee uur bij mijn meesteres vandaan dat was zeker. De pijn brande heftig in mijn kont,pik tepels en ook mijn vastgezette voeten in de ballethakken deden zeer. Ik kreeg het ook vreselijk heet in mijn rubber pak.

Voorzichtig om niet naar beneden te vallen draaide ik mij benen richting de rand van het bed. Toen mijn voeten over de rand hingen schoof ik ze een stukje terug en probeer ik mijn bovenlichaam ook naar de rand te krijgen. Met het beetje ruimte tussen mijn polsboeien kon ik op mijn ellebogen steunen. Als ik op de rand van het bed lig, lijkt het mij een slecht plan om mij zo naar beneden te laten vallen. Ik draai mij op mijn buik en laat mijn benen op de grond zakken. Op mijn knieën draai ik een kwart slag en kan met mijn handen op de grond steunen. Door alle bewegingen wordt de pijn echt ondragelijk, maar ik moet door.

Met mijn handen probeer ik de sleuteltjes te voelen die op de vloer liggen, maar door de dikke rubber handschoenen is er weinig gevoel. Ik had gezien hoe de meesteres de sleuteltjes door de kamer had geworpen, maar ik ben mijn oriëntatie nu al totaal kwijt. Op mijn knieën zittend schuif ik twee handen tegen elkaar voor mij uit in de hoop een sleutel te vinden. Als ik mijn hoofd stoot tegen de muur merk ik dat ik twee sleutels gevonden heb. Ik draai mij om en ga op mijn kont zitten. Door de druk van de buttplug is het zitten niet prettig. Ik probeer de twee sleuteltjes op de sloten maar kan het slotje niet vinden. Het is vast van het rubber pak of iets waar ik nog niet bij kan. Ik ben nu al moe en wat doe ik met deze sleuteltjes die niet passen ik wil ze wel bij mij houden.

De paniek slaat mij toe, want wat als ik straks niet vrij kan komen en de hoteleigenaar mij zo zal vinden ? Als ik zo wild blijf zoeken kom ik nooit vrij dus bedenk ik om alle gevonden sleutels in een hoek te leggen van de muur. Dan weet ik ze terug te vinden en heb ik de vrijheid om verder te zoeken. Elke sleutel die ik vind probeer ik steeds en af en toe weet ik een slotje open te krijgen. Zo ook van de handboeien en wordt het makkelijker om mij voort te bewegen maar ik weet niet of ik op plaatsen al gezocht had of niet en soms duurt het erg lang voor ik weer een sleutel tegen kom.

Als ik het laatste sleuteltje van het leren masker heb gevonden ben ik blij dat ik hem af kan doen. als hij af is voel ik een opluchting komen maar er zit nog een blinddoek onder die ook afgesloten is. Met de gevonde sleuteltjes kan ik niet het slot open krijgen van de blinddoek zodat ik weer wat kan zien. Ik speel een beetje vals door de blinddoek met veel moeite over het rubber masker van mijn hoofd te schuiven. Een ding wat ik vergeten was waren de lenzen die ze bij mij had ingedaan en deze kan ik met mijn rubberhandschoenen niet uit mijn oog halen. Dat is wel doordacht van de meesteres dacht ik nog. Na veel zoeken en tussendoor rusten krijg ik steeds meer vrijheid, ook mijn benen krijg ik los en uiteindelijk die vreselijke hakken waar je niet op kunt staan en zelfs kramp van krijgt als je zo lang met gestrekte voeten zit.

Als ik maar door blijf zoeken en niets meer kan vinden bedenk ik mij dat ik de eerste twee sleuteltjes in de hoek nog had, totaal vergeten door de spanning. De een past op het slotje van de rubberen catsuit en rits hem open. Het voelt koud op mijn rug en ik trek het masker van mijn gezicht. Voordat ik mijn lenzen uit doe haal ik eerst de brandnetels van mijn tepels en er zijn er ook een stel naar beneden op mijn buik gegleden. Als ik het pak uit wil trekken merk ik dat het vol staat van het zweet. Om de hotelkamer niet al te vies te maken kruip ik op het gevoel naar de douche. Ik laat zittend de mouwen van het pak van mijn armen glijden en hoor heel veel water op de vloer vallen. Nu mijn handen zijn ontdaan van de handschoenen haal ik de lenzen uit mijn ogen, maar door het vocht in het pak zijn mijn handen een beetje week geworden en is het lastig om de lenzen er uit te halen.

Ik moet even wennen aan het licht en doe verder het rubber pak uit. Ik heb alleen het rubber slipje nog aan waarvan de teigerbalsem is uitgewerkt maar de lucht nog steeds te ruiken is. Met het slipje aan begin ik mij af te trekken wat meteen afgestraft wordt door de cockring met scherpe puntjes en stop met trekken. Ik zet de douche aan en trek onder de douche mijn slipje uit en het doet erg zeer om de buttplug uit mijn kontje te trekken. Na een lekkere douche vraag ik mij af hoe laat het eigelijk is. Ik loop naar de kamer en vind overal de bondage spullen liggen en zie ook nu het sleuteltje van de blinddoek waar ik na blijk steeds overheen ben gegaan. Ik zie dat het 7 uur in de ochtend is en ga even op bed liggen maar kan nergens de sleutel van de cockring vinden. Alle sleuteltjes probeer ik nogmaals maar hij past niet en op de grond is ook niets meer te vinden.

In de badkamer staat inderdaad een tas met een envelope bovenop, in de brief staat; slaaf mooi dat je weer vrij bent. Je moet voor 10 uur de kamer verlaten hebben. Ik heb al je eigendommen mee naar huis genomen, dus die zul je eerst bij mij moeten ophalen. Je neemt alle bondage spullen mee in de koffer en er zitten kleren in de tas, als je dat niet wil dragen zal je naakt over straat moeten met je cockring om. Er is een station op loopafstand maar ik zal je nog steeds niet vertellen waar je bent, tot later MRS.

Ik doe alle bondage spullen in de koffer, hij is een stuk ligter als op de heenweg, maar ja die andere tas met kleding zit er natuurlijk niet in. Ik ga naar de badkamer en haal de tas op en zet hem op het bed. Als ik hem open ligt er een briefje van 20 euro en één van 5 euro boven op voor de trein. Als eerste haal ik een klein plastic zakje uit de tas met daarin het doorweekte slipje van de meesteres van gisteravond. Het ruikt sterk naar geil en pis. Het wint mij zo op en trek het aan. Verder zit er een korte leren catsuite ( korte mouw en korte benen ) in en ook deze trek ik aan en denk nog zo ga ik wel vaker over straat, maar dan zie ik de schoenen. Het zijn rode hoge laklaarzen met een veter aan de voorkant en platou zolen en hakken van wel 15 centimeter ! En verder niets ! Dit kan toch niet waar zijn. Ik kijk zo stom als ik ben nog eens om mij heen maar zie geen andere oplossing als op deze schoenen over straat te moeten. Ik kijk nogmaals naar die verschrikkelijke laarzen en ze zijn inderdaad in mijn maat. Ik trek ze aan en maak de lange veter goed vast, zodat ik toch nog wat steun heb bij het lopen. Ik ben wel eens vaker in het donker over straat gegaan met hakken aan maar dan hing mijn broek er overheen en had ik het gevoel dat het nog een beetje afgedekt was en de meeste mensen toch al dronken over straat liepen, maar nu met deze laarzen en korte broekspijpen gaat mij wel erg ver. Veel keuze heb ik niet, neem de koffer en sluit de kamer af. Beneden geef ik de sleutel terug bij de receptie en vraag haar waar ik het station kan vinden. Ik moet gewoon de straat uit lopen en kom dan bij het station uit zegt ze en dat het zo’n 10 minuten lopen is, alleen op uw schoenen weet ik het niet voegt ze er aan toe. Ik krijg een rood hoofd en probeer er van af te komen dat ik naar een party moet waar ik mij niet kan omkleden. Nouw ik weet van je MRS dat je niet mag liegen en ik weet ook dat je zo naar haar toe moet gaan. Kent u haar vraag ik wanhopig, ja natuurlijk zegt ze mij, we zijn vriendinnen en ik moest op je passen als je niet vrij zou kunnen komen. Maar in welke plaats ben ik dan, vraag ik haar. Dat zoek je maar uit als je op het station bent zegt ze met een brede glimlach en nu opdonderen ik heb meer te doen.

Ik loop met veel moeite naar het station op die k… laarzen. daar zie ik pas dat ik inderdaad op een plaats ben zo’n 2 uur rijden van de meesteres haar huis. Er is een kaartenautomaat maar daar kun je alleen met pin betalen dus moet ik noodgedwongen in de rij voor het kaartenloket staan waar iedereen mij vreemd aan kijkt en lijken de minuten wel uren te duren. Als ik aan de beurt ben vraag ik om een kaartje naar Amersfoort. Dat is 16,50, maar ik heb maar 15 euro zeg ik beschaamt. Ze tikt weer op de computer en zegt tot Vathorst is 15 euro dat is één station eerder. doe dat maar zeg ik gelijk om hier zo snel mogelijk weg te zijn. In de trein is het druk en ik ga in de stilte coupe zitten zodat de mensen mij moeilijk kunnen aanspreken op mijn uiterlijk. Maar toch op de bank naast mij zitten twee pubermeisjes te lachen om elke zin die ze elkaar influisteren. Ik weet zeker dat het over mij zal gaan. Ik zit te denken of ik het laatste stuk zal lopen of zwart zal reizen. Ik kies voor het laatste want het is anders te ver lopen voor mij op deze hakken. En als we station Vathorst verlaten hebben komt de conducteur de kaartjes controleren. Hij stapt als eerst op mij af en ik geef hem mijn kaartje, maar u had net uit moeten stappen zegt hij. O sorry ik wist niet dat we er al voorbij waren probeer ik. Nou ok u moet er op het volgende station uit en dan terug naar Vathorst maar dan moet ik wel een kaartje voor kopen anders krijg ik alsnog een bekeuring. Ik loop naar de deur en iedereen kijkt mij vreemd aan maar het kan mij ook niet meer schelen want ik ben zo moe. Op het station stap ik uit en de conducteur kijkt mij na of ik wel ben uitgestapt. Ik laat mij voor hem verdwijnen in de mense-massa op het station en loop naar het huis van mijn meesteres en bel aan. Ze doet open en laat mij binnen. Wat ruik jij lekker zegt ze, ik ken die lucht. Ik mag mijn laarzen uit doen en krijg wat te drinken van haar en ze vraagt hoe ik het vond. Geweldig zei ik naar waarheid, ik ben alleen helemaal kapot en alles doet mij zeer. Ik mag mij verder uitkleden en zij heeft inderdaad de sleutel van de cockring en maakt hem los. Voor je naar huis gaat mag je hier wel even een paar uur slapen. Graag meesteres zeg ik. Ik mag naakt op bed gaan liggen. Veiligheid voor alles zegt mij meesteres en pakt van onder het bed boeien te voorschijn die aan het bed vast zitten. Als ik de boeien dicht klikken krijg ik een condoom om en wordt het slipje van de meesteres wat ik dragen mocht over mijn gezicht gelegt en word ik door haar heerlijk met haar mond tot een hoogtepunt gezogen. Het condoom is vol en ik val in een diepe slaap.

Over de auteur: Meester Sauron Geverifieerd gebruiker Moderator Premium gebruiker

Doe mee!

Sommige inhoud is alleen voor leden zichtbaar.
Meld je nu aan of registreer je gratis !

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Copyright © 2022 BDSM Leven

All rights reserved and Powered by bdsmleven.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.