Meesteres met verrassing

om vijf voor tien bel ik bij de meesteres aan, heb haar online ontmoet en naar een paar keer heen en weer gemaild te hebben heeft ze me ontboden om bij haar langs te komen.

Ben wel zenuwachtig omdat het voor mij de eerste keer is dat ik naar een meesteres toe ga.

De deur wordt open gedaan en daar staat een mooie vrouw in de deuropening gewoon in een spijkerbroek, laarzen en een shirt.

Kom binnen zegt ze en ik volg haar naar binnen. Direct nadat de deur dichtgedaan wordt krijg ik het commando kleed uit.

Ik doe gedwee wat ze zegt en even later sta ik naakt voor haar, op de grond liggen boeien voor mijn armen en benen en een halsbansd met riem die ik om moet doen.

Op je knieen, ze pakt de halsband beet en als een hondje moet ik haar volgen.

Als ik zo achter haar aan loop komen we in de woonkamer aan ze gaat zitten op de bank en ik moet voor haar op handen en knieen voor haar gaan zitten en gebruikt ze me al voeten krukje.

Ze zit haar favoriete serie te kijken en ik moet zo stil blijven zitten totdat ze haar serie heeft uitgekeken. Nu lukt me dat lastig en moet ik af en toe gaan verzitten, ik krijg ook regelmatig de hak van haar laars in mijn ballen.

Als de serie afgelopen is staat ze zonder wat te zeggen op en trekt me weer aan de halsband mee, ik moet over de tafel gaan liggen en handig zet ze mijn armen en benen aan de tafelpoten vast zodat ik helemaal vastligt met mijn kont open naar haar toe.

Zo slaafje moeilijk he stil zitten, ja meesteres sorry hiervoor antwoord ik. Nou daar zal ik je voor moeten straffen.

Ze pakt een zweep en begint me op mijn kont te slaan, mee tellen slaaf.

Ik tel elke slag mee en bij 15 stopt ze. mijn armen worden los gemaakt en ik moet ze op mijn rug doen en omhoog komen.

Ik krijg klemmen op mijn tepels, ze doet er ook gewichten aan die ze laat vallen oef dat is pijnlijk, ik kijk haar aan en ze ziet de pijn in mijn ogen ik kan een kreet van pijn ook niet onderdrukken.

Hier is ze niet van gediend, ze loopt weg en even later komt ze terug met een blindoek en een mondbit die ik ook voor krijg.

Mijn benen worden nu ook losgemaakt en ik moet een paar stappen zetten en mijn armen bij mijn benen op de grond zetten waarna ze aan elkaar vast gezet worden weer kan ik geen kant op en weer krijg ik met de zweep op mijn kont, maar omdat ik nu niet meer vast aan de tafel lig beweeg ik naar voren en slingeren de tepelklemmen heen en weer aan mijn tepels.

Na weer 15 slagen houd ze weer op, even later word het mondbit weggehaald en mijn hoofd omhoog getrokken.

Mond open, wat ik ook doe en gelijk voel ik een slappe pik mijn mond in geduwd worden.

Ik schrik en hoor had je niet gedacht he dat ik ook een pik had, pijpen slet. enigzinds aarzelend begin ik aan haar pik te zuigen, is voor mij een hele nieuwe ervaring als ik het niet snel genoeg doe naar haar zin voel ik weer een zweep op mijn kont sneller bitch roept ze.

Ik merk dat de pik stijver wordt en aan het gekreun te horen vind ze het ook lekker. als de pik lekker stijf is trekt ze hem helaas terug en hoor ik haar naar achter mij lopen.

Ik weet dat ik het in mijn mail wisseling gehad heb over anaal maar dan had ik niet gedacht aan een echte pik.

Ik voel de kop van de pik tegen mijn kont gaatje en ze probeerd hem erin te duwen maar in plaats van dat ze hem in mijn kont duwt duwt ze me omver pijnlijk kom ik op de grond.

Nou zo werkt dat ook niet zegt ze, mijn armen worden weer losgemaakt en ik word weer naar de tafel gedirigeerd waar ik weer overheen moet liggen wat nu pijnlijker is door de tepelklemmen.

Mijn enkels worden weer vast gezet en weer komt de pik tegen mijn kont, en nu kan ze wel doorduwen en ze begint me te neuken, eerst is het pijnlijk maar na even begint het lekker te worden, mijn pik begint ervan te groeien.

Zo sletje vind je het lekker, ja meesteres antwoord ik na een tijdje geneukt te zijn voel ik dat ik klaar ga komen.

Meesters mag ik klaar komen vraag ik, nee niet voordat ik klaargekomen ben en resoluut trekt ze haar pik uit mijn kont en ik voel mijn orgasme wegebben.

Ze komt voor me staan en ik moet haar pik weer pijpen en niet veel later komt ze klaar en spuit haar zaad over mij heen.

Ik wordt losgemaakt en ze neemt me weer mee naar de bank waar ik voor haar moet knielen,en mijn armen achter mijn rug vast gezet worden, lik mijn pik schoon zegt ze en op de tast vind ik haar pik en lik hem schoon proevend van haar zaad, de volgende keer krijg je het in je kont slaafje zegt ze.

Als ik haar weer genoeg gelikt heb mag ik omhoog komen en mijzelf aftrekken niet veel later voel ik mijn orgasme opkomen en ik vraag mag ik klaarkomen dat mag als ik maar over haar laarzen spuit en op het moment dat ik klaar kom haalt ze de klemmen van mijn tepels wat weer pijnlijk is en het lekkere gevoel van klaarkomen tenietdoet.

Ik moet mijn zaad van haar laarzen af likken en als ze het schoon genoeg vind mag ik mijn blinddoek af en ik zie dat ze haar broek weer aangedaan heeft.

Zo slaafje lekker genoten, ja meesteres zeg ik naar waarheid mooi ik ook.

Je mag nu weer naar de gang en je kleren aan doen en naar huis je hoort wel van me als ik je weer nodig heb.

En wat er die volgende keer gebeurde is weer een ander verhaal.

Dit is een fantsie van me maar hoop het een keer mee te maken. het zijn met een shemale Meesteres, een tv Meesteres of een Meester

 

Over de auteur: raymond

Doe mee!

Commentaar

Er zijn nog geen reacties

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.