Shorts

Wuppo

je bent naakt, en je danst voor me, je beweegt je benen wijd, en ik zie het vocht in je kut glimmen. Ik pak je vast en duw je omlaag, en voorover.
Ik pak je tepel vast en trek er hard aan, je klaagt dat het pijnlijk is, dan gaat mn andere hand tussen je bilnaad, en ik glij met mn vingers in je hete binnenste.
Nu weet je niet meer wat je voelt, pijn en genot tegelijk.
Ik laat mn duim in je anus glijden en duw je tegen de grond, ik bestijg je langsachter en duw mn pik diep in je kut, en laat mn volle gewicht op je achterste leunen, om mn pik maximaal in je hete kut te rammen.

Mn handen glijden onder je borsten door, en masseren je tepels. Ik hijg in je nek, en bijt in je oor, met 1 hand pak ik je haren vast, en trek je overeind , in de hondjes houding.
Ik spuit je kut vol, en laat je in deze houding staan, mn hand slaat hard en vlak op je satijnzachte billen, die al snel rode handtekeningen vormen.
Dan pak ik de vibrator en Butplug, ik stop eerst de butplug in je anus, en beweeg hem heftig heen en weer, om daarna de vibrator in je kut te laten glijden, hij is zo vochtig, dat het bijna lijkt alsof je de hele vibrator in je wil trekken.
, terwijl ik je opjaag met de vibrator, zitten mijn vingers al weer te spelen met je klitoris, en glijden ze samen mee naar binnen in je hete kut.
Zo masseer ik je, harder en harder, je steekt je kont omhoog, zodat je weider open kunt, ik duw de vibrator diep in je, en laat mn vingers mee naarbinnen gezogen worden, mijn god wat ben je een hete teef.
Ik ga tekeer met mn vingers,en beweeg de hele vibrator in je hete kut,
Je komt schreeuwend klaar en spuit alles onder.
Do you wish this to happend to you

shorts

Over de auteur: Ton Premium gebruiker

Doe mee!

Commentaar

Er zijn nog geen reacties

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.