Shorts2

Wuppo

We zijn in het bos aan het wandelen, je ontblood je borsten ten teken dat je opgewonden bent, en omdat je weet dat het mij heet maakt.
Ik pak je polsen vast en bind die op je rug, dan pak ik je ellebogen en bind die ook samen, nu je schouders geforceerd naar achteren bewegen, steken je borsten voorruit, en kijk je aan, en je knikt instemmend, ik licht je rok op en, trek je slipje omlaag, en dan ondersteun ik  je, en je werkt je slip langs je voeten.
Direct steek ik mn hand in je vagina, en masseer je , ik laat je rok los, en pak je borst vast, heerlijk zo zacht en warm, ik kus je tepels, terwijl jij begint te bewegen om mn hand in je vurige binnenste te werken.
Als mn vuist in je is, siddert je hele lichaam, en je gutst je liefdesvocht over mn pols omlaag, het drupt langs mn pols omlaag  naar mn elleboog.
Langzaam beweeg ik diep in je binnenste, en ik voel je werken, om mn vuist de ruimte te geven, maar dit is zo nieuw voor je, en je bent zo strak, dat bewegen moeilijk voor je is.
Langzaam haal ik mn vuist uit je kut, en bewerk je klitoris met mn vingers.
Dan ga ik voor je op mn knieen zitten, ik duw je tegen een boom, en ik spreid je benen, en begin je te beffen.
Ik zuig je kut helemaal leeg, en lik alles op, je siddert van genot, als ik je klaar bef, en je tegelijk diep vinger.
Dan doe ik je rok omlaag, en ik kus je. En leid je gebonden en half naakt naar mn auto.
trots loop je achter me aan, de nieuwe metalen halsband schittert in de zon.
bij de auto, duw ik je voorover op de motorkap, en spreid je benen, ik ligt je rook op, en bekijk je machtig mooie satijnzachte billen, duwd je buik naat beneden, waardoor je billen omhoog komen, klaar om heet en vuurrood te worden.
we kijken elkaar aan, en ik zie een glinstering in je ogen, dan komt de zweep aan op jou billen, hard gemeen en toch liefdevol.
ik schokt van de pijn, en dan kijk je naar voren, en zie ik je jezelf concentreren, het teken dat je meer en harder wil.
weer komt de zweep aan, en mist zijn doel niet, je schreeud het uit, maar je geeft aan dat je meer wil, en weer sla ik je billen met de zweep, nu 5 x hard achter elkaar, je krult helemaal op, en schokt door heel je lichaam, meer schreeuw je, maar.
ik doe niets, en kijk naar je mooie billen, die nu bloedrode striemen hebben, ik voel je vagina.
je bent weer drijfnat.
verdomde hoer, wanneer ben je nu eens klaar, sneer ik je toe.
als u me verrot neukt meester, ik zal je niet naaien vandaag voor straf.
hier hoer zuig me af, en goed, of je mag me een maand lang niet afzuigen.
je neemt mn pik in je mond steekt je tong onderlangs uit, en ik duw je hoofd tegen mijn buik.
hij glijd die in je keel, en ik voel dat je je hoofd terug wil halen, maar ik houd je vast, je schokt en wilt kokhalzen, maar ik houd je vast, je haald met moeite lucht door je neus.
weer schok je wild , je hebt lucht nodig..dan ontspan ik mn handen achter je hoofd, en je begint hem af te zuigen, nog steeds snotter je en grom je, om je luchtwegen vrij te krijgen.
je kwijlt like no tomorow, en je mooie gezicht zit net als mijn lid helemaal onder.
ik pak je hoofd vast, en je voelt mijn handen je vaster pakken, je duwt je natte gezicht nu zelf hard tegen mn buik, ten teken dat je meer wilt.
je tong je keel, al je spieren voel ik rond mn pik bewegen, je doet hard je best om te zuigen, wat lastig is , maar ik voel hoe hard je werkt en je best doet om je meester te behagen.
als ik kom, duw ik zo hard ik kan mn sperma achter in je keel.
ik laat je los, en sla je in je gezicht, mn hand raakt je nauwlijks, want je zit helemaal onder het snot en slijm.
dank u wel meester stamel je, dat was heerlijk…

Over de auteur: Ton Premium gebruiker

Doe mee!

Commentaar

Er zijn nog geen reacties

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.