Straf

Rebel

Ik lig in bed en ben diep in slaap met mijn boeien om me handen en voeten. Mijn Meester komt binnen en begint me vast te maken aan mijn handen aan het bovengedeelte van het bed vast, mijn voeten met de linkerkant begint hij ver uit elkaar gespreid en dan de rechter hij heeft haken aan het bed gemaakt zodat mijn voetboeien makkelijk zijn vast te maken zodat me kut goed te bereiken is.

Hij haalt de dekens helemaal van me af ziet de striemen nog staan en hij begint me uit te lachen.

Mijn Meester heeft wat spullen meegenomen uit de speelkamer en ik begin wakker te worden terwijl ik vast lig. Ik schrik me kapot dat hij me vastgebonden heeft.

Hij zet de tepelklemmen op mijn tepels, ze doen nog pijn van de vorige keer en met moeite moet ik me inhouden om te gaan schreeuwen. Mijn Meester doet mij een blinddoek om en zet muziek op. Dit is muziek dat ik haat. Hij zegt ik wil geen een geluidje uit je mond horen komen alleen als ik erom vraag me Meester pakt een zweep

En tel mee sletje hij slaat hard en het is zo erg dat ik bijna begin te janken.

1 Meester. Hij wacht even dan een tweede het doet echt pijn 2 Meester.

Mijn Meester begint te wisselen eerst een zweep nu een cane. Hij slaat hard 3 Meester hij wacht even en slaat weer ik moet me inhouden om niet te gaan schelden 4 Meester.

En slaat gelijk weer 5 Meester en weer slaat hij hard 6 Meester. Ik begin bijna te huilen van de pijn en heb nog striemen van de laatste keer . Mijn Meester wacht even en dan slaat hij weer hard 7 Meester gelijk weer slaat hij weer 8 Meester. En hij wacht een paar minuten dan slaat hij weer 9 Meester en gelijk weer een slag 10 Meester.

Hij stopt even ik begin te kreunen van pijn.

Dan uit het niets pakt mijn Meester weer de bullwhip en begint me daarmee te slaan.

De eerste slag en wordt op mijn buik gesla

Au dat doet pijn zeg ik. Hij pakt me bij mij keel begint me te wurgen, sletje wat hadden we afgesproken dat je geen woord zou zeggen.

Je bent helemaal niks waard. Wie denk je wel te zijn. Hij houdt mijn keel nog steeds vast tot ik buiten bewustzijn ben. Mij Meester haalt er vijf mensen erbij als straf. Na 15 minuten ben ik weer bij bewustzijn ben zit er een pik in me mond hij gaat heen en weer te neuken.

Ondertussen pakt mijn Meester zijn riem en doet het om me keel heen en trekt het strak, net niet hard genoeg om me te wurgen.

Dan begint hij te slaan met een riem heel hard ik kan nu geen geluid omdat ik een pik in me mond heb dus ik geen geluid meer kan maken. Hij stoot en stoot steeds heen en weer helemaal achter in me keel dan komt hij klaar na 10 minuten.

Dan doet de volgende de pik in mijn mond.

De man begint hard mijn mond te neuken stoot diep en hard naar binnen. Ik moet overgeven maar hij gaat door.

Mijn Meester slaat mij dit keer op me kut heel hard. Ik begin te schreeuwen er komt geen geluid uit omdat ik de hele tijd iedereen moet pijpen. Mijn mond en me kaken doen gewoon pijn van het vele pijpen. Ik begin helemaal het gevoel te verliezen weet niet meer wat er gebeurt ik ben helemaal kapot.

Mijn Meester begint hard aan de tepelklemmen te trekken en het doet zo pijn dat ik kapot ga. Ik kan het gewoon niet meer aan hoop dat het snel over is. De man komt spuitend klaar ik heb overal sperma over me gezicht heen. Mijn Meester laat mij even twintig minuten even bijkomen, de klemmen gaan eraf ik wordt los gemaakt van het bed en op een stoel gezet.

Mijn Meester maakt mij met een handdoek schoon en geeft me wat te drinken. Vind het fijn even een pauze te hebben. Ben helemaal gek geworden. Mijn Meester en de mannen pakken me weer en leggen me op de bok dit keer en ze maken mijn enkel boeien en me handen ook dan begint de eerste man mij in de kont te neuken de ander begint mij in me mond te neuken tot de balen toe. Beginnen ze me hard te neuken eruit weer erin eruit erin de hele tijd zo door tot dat ze klaar komen en ze spuiten het over mijn lichaam heen, voel me helemaal vies en wil weg ik vind het niet fijn dan doet mijn Meester een gag in me mond en begint op mij op de kont heel hard te slaan met de paddle, dat doet hij tien keer en heel hard. Alles gaat extreem bij hem, dan pakt hij de zweep en slaat me op mijn rug heel hard mijn huid wordt een beetje geïrriteerd en rood en erg blauw van het slaan. Hij pakt me bij de haren dan begint hij me van achter te pakken en heel hard diep en ook nog eens hard. De hele tijd uit en weer in duwen zijn lul zodat het pijn doet. Dan word de gag eruit gehaald en dan duwt hem in mijn mond begint me te neuken. De andere trekt hem uit me kont en spuit de sperma op me rug dan gaat de andere erin dit keer wordt er een opblaasbare dildo in mijn kont gedaan en wordt opgeblazen tot hij niet verder kan en de ander begint te neuken in me kut en dan komt een andere rukt zich af en komt klaar spuitend over me haren ik voel me vies ik heb geen gevoel meer. Me Meester doet er een vibrator op me dildo in me kont en begint hem aan te zetten ik kom gelijk klaar hij blijft maar doorgaan. Een andere man begint me met de zweep te bewerken en ik ga kapot van pijn. Er is een man weer aan het rukken en spuit alles over me rug heen ik wordt er gek van.

Hoe lang gaat het nog duren en dan wordt ik even een paar minuten met rust gelaten. ik wordt alleen nog geneukt in me kut en hij komt klaar dan haalt mijn Meester me van de bok af en doet me op de grond vastzetten op me rug met een collar vast aan een haak en een korte lijn en me voeten worden wijd open gezet zodat ik alles kan bereiken. Dan laat hij me liggen even 10 minuten dat ik ff bij kan komen.

Dan begint hij me een gag in te doen dit keer een rondje dat er ook een pik in past.

Mijn Meester begint me te slaan met de riem ik ben al bont en blauw. Dan stopt er een in me kont en een begint me keel te neuken. Me Meester laat me klaarkomen door over me clitoris te gaan met de dildo en ik kom steeds weer en weer ze komen klaar ik kan niets meer doen me Meester begint me nog een keer te laten komen de mannen komen tegelijkertijd en dan laat mijn Meester weg gaan en ik lig nog op de grond hij maakt me los en haalt alles weg van me en hij zegt dit sletje had het verdiend ga douchen fucking slet.

Ik ga douche ik kan bijna niet meer lopen van pijn dit is je straf en Mijn Meester loopt weg zonder wat te zeggen laat me alleen staan in de douche ik voel me vernederd en vind het rot dat hij gelijk is weg gegaan dit heeft hij nog nooit ik kijk in de spiegel en me hele lichaam is bont en blauw ik kan niet lopen door de pijn.

Ik ga op de bank zitten tv kijken nu ik toch iets wakker ben kan ik niet meer slapen. Ik baal ervan heel erg.

Over de auteur: Meester Sauron Geverifieerd gebruiker Moderator Premium gebruiker

Doe mee!

Sommige inhoud is alleen voor leden zichtbaar.
Meld je nu aan of registreer je gratis !

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Copyright © 2022 BDSM Leven

All rights reserved and Powered by bdsmleven.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.