Ik, jij en ons

👁‍🗨Cubcake

Allerliefste Baasje,

Ik ben de meest gelukkige sub en vrouw op aarde. Jij hebt mij meer geboden in de afgelopen 3 jaar dan welke Dominant ooit. We blijven nieuwe mooie stappen maken en hebben al zoveel bereikt in een korte tijd samen.

In ons samen zijn was er ook twijfel. Gingen dingen niet te snel? Was dit wat ik wil? We zijn samen in het diepe gedoken en maakte grote stappen en gebaren naar elkaar. We leerde elkaar kennen en kort daarna hadden we al een uitgebreide sessie. Na vele sessies in een korte tijd kwam er een contract en collar in zicht. Na enkele maanden zaten we samen in een huis waar we de rest van onze dagen en stappen hebben gezet. Waarin we grensen verlegd hebben en vertrouwen gewonnen hebben. We kennen elkaar nu al door en door, toch leren we elke dag nog van elkaar.
We hebben veel achter gelaten om dit met elkaar nu te kunnen beleven. Niks valt me tegen, ik ben juist ontzettend gelukkig en had me niet beter kunnen wensen. Binnen de BDSM niet, maar ook niet in onze prive sferen.
De kloven tussen ons, door onze leeftijdsverschil, pakken we met vier handen aan en komen we samen overheen.
Ik ben trots op ons en hoe wij alles doen samen. Ik weet dat ik iets heb wat velen van mijn leeftijd van dromen of nog van moeten proeven. Daarin ben jij mijn lot uit de loterij. Je geeft me zoveel liefde en aandacht, waardoor ik juist meer durf.
Mijn kijk op mezelf is verandert, dankzij jou. Ook voelt het of ik in mijn fantasie leef, ik mag 24/7 jou dienen en bij je zijn.
Ik draag dan ook met trots mijn collar, repeteer mijn mantra elke dag, zorg ik goed voor mezelf zodat ik altijd straal naast jou en geef me met volle liefde aan je over. Ik ben ook echt van jou, jou eigendom.
Ik wil me dan ook aan jou binden in elk opzicht. Jij vroeg me of ik met jou de rozenceremonie wil doen. Daarop zeg ik vol mondig ja. Er is bij mij geen twijfel of bedenking waarin dit negatief zou zijn. Ik wil graag tot in de eeuwigheid van jou zijn, alleen van jou.
Je bent mijn compas in deze wereld zonder jou ben ik verloren. Zonder jou is er altijd duister om mij heen, want jij bent mijn licht punt waar ik naar toe leef en van hou.
Ik hou zo enorm veel van jou mijn woorden kunnen dat zelfs niet meer beschrijven. Alles is te weinig. Daarom wil ik de jouwe zijn vooraltijd, gecollared en gekettend aan jou ziel.
Ik hou van jou,
Jou teefje
Over de auteur: Cubcake C. Geverifieerd gebruiker Moderator Premium gebruiker

Doe mee!

Commentaar

Er zijn nog geen reacties

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.