eindelijk samen

hoogeland

Na een aantal weken met elkaar gemaild te hebben, hebben we besloten om elkaar te ontmoeten. We spreken af dat we ieder op elk moment kunnen besluiten om het te stoppen of om er mee door te gaan. Voor beide onze veiligheid hebben we afgesproken op een neutrale plaats, namelijk het winkelcentrum halverwege onze woonplaatsen. In dit winkelcentrum zit een bistro en dat is de plek waar we hebben afgesproken. Er is niet meer heel veel winkelend publiek, en in de bistro zitten enkele mensen, ik neem 10 minuten eerder plaats aan een tafeltje in een leeg hoekje en bestel een koffie en een jus d’orange. Gisteren hebben we nog gemaild en ik heb haar gezegd dat ze me kan herkennen aan het kopje koffie en jus d’orange op tafel. Verder heb ik haar de opdracht gegeven om een kort rokje aan te trekken met hoge laarzen.

Op precies het afgesproken tijdstip zie ik een mooie dame met een kort rokje de bistro binnen lopen, ze kijkt zenuwachtig om zich heen en ziet dan de koffie en jus d’orange op mijn tafel staan. Ze loopt op me af en ik sta op voor haar. We begroeten elkaar met kusjes op de wang en gaan zitten. Ik vraag haar wat ze wil drinken en ze geeft aan dat ze de jus d’orange wel lust. Terwijl ze het glas pakt zie ik haar hand bibberen. Ik haal diep en rustig adem, en begin wat met haar te kletsen. Hoe haar werk dag was en wat ze in het weekend gaat doen. Langzaam merk ik dat ze rustiger wordt. Ik vertel haar dat ze niets moet maar alles mag, dat ze kan opstaan wanneer ze wil. Nee, zegt ze “ik wil het graag maar weet niet wat me te wachten staat”. Tja dat is een vraag voor haar en een weet voor mij. Ik pak haar hand rustig vast en kijk haar diep in de ogen. “Ik ga je niet vertellen wat er gaat gebeuren, maar ik zal mijn best doen om je te laten genieten,” zeg ik haar. ik vertel haar dat we nog niet begonnen zijn met het spel. Maar om dit te kunnen moet je me een beetje vertrouwen geven.

We hebben al eerder via mail gesproken dat bdsm voor mij geen levenswijze is maar een spel. In dit spel hebben we twee stop woorden, als je het woord “geel” zegt stop ik waar ik mee bezig ben, zodat je even kunt bijkomen, ik ga verder met iets anders of als je bent bijgekomen ga ik verder, oké? Ze knikt dat ze het begrepen heeft. Als je het tweede woord “Rood” roept stopt het spel direct en kun rustig bijkomen zonder dat we verder gaan. Ze herhaald de woorden een paar maal en knikt. En “wil je beginnen met het spel?” vraag ik haar. Ze kijkt me aan, twijfelt even, en zegt “ja”. Weet je het 100% zeker? en weer krijg antwoordt ze “ja”.

“Ja wat?”vraag ik haar. Ze kijkt me vragend aan maar weet even niets te zeggen. Ik herhaal “Ja wat?”. Maar ze komt er niet op. Ik knik met mijn hoofd, “das geen goed begin” zeg ik haar. Het antwoord was natuurlijk “Ja meester, nu het spel begonnen is spreek je me aan met twee woorden, heeft je moeder je dat niet geleerd”? En nu krijg ik “ja meester” als antwoordt. Ik denk dat we je maar meteen moeten laten boeten voor deze fout anders leer je het nooit en ze kijkt me gespannen aan. “Ik wil dat je nu naar het toilet gaat. daar aangekomen doe je je slipje uit, je vouwt hem klein op en doet hem in je handtasje en komt terug” is haar eerste opdracht. Ze kijkt naar de vloer, een tel twee tellen, en dan staat ze op en loopt naar het toilet. Ik drink rustig mijn koffie op terwijl ze met rode wangetjes terug komt. “Ik ga ervan uit dat het gelukt is” zeg ik haar. “Ja meester”. Weet je zeker dat je ermee door wilt gaan?” vraag ik haar. en ze antwoordt “zeker weten”.

Ik reken de drankjes af en help haar met haar jas. We lopen door het winkelcentrum en ik stop haar bij de kruitvat. We lopen samen naar binnen en ik leid haar tussen de rekken door tot we in een gangpad staan waar niemand in de buurt is. Dan fluister ik in haar oor, “ik wil even controleren of je braaf gedaan hebt wat ik je gezegd heb, buk je om op de onderste plank te kijken maar houd je benen gestrekt en een beetje uit elkaar. Ze verplaatst haar rechter voet wat meer naar rechts en bukt zich. Ik sta achter haar en leg een hand aan de binnenzijde van haar knie. Langzaam beweeg ik mijn hand naar boven. Ik merk dat ze liever zou hebben dat ik het snel deed zodat het gebeurd was. Maar ik neem mijn tijd. Kort voor ik boven ben aangekomen stop ik mijn hand en ik hoor haar een geluidje maken van ongenoegen. Dan pak ik met mijn volle hand haar kutje stevig vast. Ik beweeg mijn vingers zodat ik tussen haar lipje kom en raak kort haar clitoris aan en voel dat het warm wordt hier. dan haal ik mijn hand weg en ze gaat recht staan. “goed gedaan subje”, fluister ik. en ik een twinkel in haar ogen. We lopen naar de kassa en hier koop ik een tube glijmiddel. Blozend staat ze naast me en ze durft me niet aan te kijken. “Of heb je dit thuis” vraag ik in haar oor. ze schud snel haar hoofd van nee. “Nou dan”zeg ik haar, “misschien hebben we deze wel nodig straks” en geef haar een knipoog. Met de glijmiddel in haar handtas lopen we de winkel uit en samen lopen we naar haar auto.

Bij de auto aangekomen stappen we beide in. “waar gaan we heen”vraagt ze. “naar jouw huis”antwoord ik, en ik zie dat dit haar gerust stelt. Als we de parkeer plaats afrijden leg ik mijn linker hand op haar rechter bovenbeen en glijd langzaam naar een warm plekje. “Concentreer je op de weg” vertel ik haar en ze moet een beetje lachen. “Makkelijker gedaan dan gezegd meester” is haar antwoord. De trip duurt niet lang en al snel komen we aan bij haar appartement. “welke verdieping”vraag ik haar. “de derde”zegt ze. “loop jij dan maar voor de trap op, dan geniet ik van het mooie uitzicht” zegt ik haar terwijl ik haar een klap op haar kontje geeft. Heerlijk een sliploos subje met kort rokje voor je de trap op zien gaan.

Ze maakt de deur open, maakt het licht aan en laat me naar binnen gaan. “Wil je wat drinken”” vraagt ze. Ik kijk haar aan, “zullen we een flesje wijn openen?”. “goed plan” en ze loopt naar de keuken. Ik ga op de bank zitten en als ze terug komt met de glazen wijn wil ze naast me komen zitten, maar ik zeg streng, “ik wil je even goed bekijken dus ga maar in het midden van de woonkamer staan. Vanuit mijn plekje op de bank kan ik haar goed bekijken. ze staat op anderhalve meter van me af. “handen in je nek” zeg ik haar, en ze gehoorzaamd braaf. “draai je langzaam om, en hou die schouders naar achteren”. als ze rond draait kan ik haar goed van alle kanten bekijken, ook met haar kleren aan is het een mooie vrouw. Als ze zijwaarts staan kan ik haar profiel goed zien, alsmede haar volle borsten. Langzaam sta ik op en loop naar haar toe. Als ze met haar rug naar me toe staat leg ik mijn handen op haar heupen en stop haar zodat ze niet meer verder draait. Met mijn handen beweeg ik omhoog onder haar topje en ik voel een rilling door haar heen gaan. Ik beweeg mijn handen over haar buik naar voren en dan langzaam naar boven. Ze staat nog steeds met haar handen in haar nek als ik in haar oor fluister, “ik hoop dat je je benen zoals het hoort licht gespreid hebt. Ze slikt en ik merk dat ze haar voeten verder uit elkaar zet. Ik laat haar los en maak alle gordijnen dicht, dan ga ik weer terug op de bank zitten. terwijl ik naar haar rug kijk zeg ik op strenge toon; “uitkleden” en ze begint haar topje uit te doen, dan volgt haar BH. Ze wil haar laarzen uitdoen maar ik zeg dat die aan mogen blijven. Ze schuift haar rokje naar onderen en staat ze naakt in de kamer. “handen in je nek en denk aan je benen”, ze spreid haar benen een beetje en doet haar handen in haar nek, schouders naar achteren de haar volle borsten staan fier naar voren. Nu kunnen we de volgende stap nemen.

Ik loop weer naar haar toe en raak haar aan bij haar ellebogen, langzaam laat ik ze naar beneden glijden en als ik bij haar oksels aankom beweeg ik ze naar voren over haar borsten. Ik voel haar tepels stijf staan en pak met beide handen haar borsten stevig vast. Langzaam knijp ik er in tot ik reactie krijg, dan laat ik ze los en begin met twee vingers cirkels te draaien over haar borsten,. Meer en meer raken mijn vingers haar tepels tot ik haar tepels tussen twee vingers goed vast heb. Ik knijp er kort in waarop ik direct reactie krijg. Haar tepels zijn gevoelig, ik begin langzaam aan haar tepels te trekken, eerst links tot reactie dan rechts en weer links. steeds een beetje harder en sneller tot ze niet meer weet welke tepel ik nu trek en waar ze zich heen bewegen moet om haar tepels te ontlasten. Ze ademt zwaar en dan stop ik en pak beide borsten weer vast met beide handen. Zachtjes masseer ik ze en ze ontspant weer een beetje.
“benen verder uit elkaar” draag ik haar op. en ze spreid haar benen een beetje verder. “nog verder” en ze gehoorzaamd tot ze in een mooie spreidstand staat. IK beweeg mijn hand over haar rug naar haar kontje. Als ik bij haar onder rug aankomt voel ik hoe ze haar kontje naar achteren duwt. Ik laat haar even los en, Pats, op dat mooie kontje en ze trekt haar kontje in. Ik masseer gelijk de plek op haar kontje, en ze duwt deze weer naar achteren. Pats, op de andere kant, en masseren, en pats. Na een aantal minuten begint haar kontje mooi te gloeien en voelt warm aan. als ik haar kontje weer aan het masseren ben schuif ik mijn hand tussen haar benen. “Enne subje, vind je het geil?” fluister ik in haar oor. “Ja meester” is haar antwoord. Nu leg ik mijn andere hand op haar buikje en glijd naar onderen. al snel kom ik bij haar lipjes die ik makkelijk uit elkaar duw. ze is gewoon nat! ik beweeg mijn vinger over haar klitje en merk dat ze dit lekker vind. Met twee vingers van mijn andere hand glijd ik in en uit haar kutje terwijl mijn vinger steeds sneller over haar klitje beweegt. Haar ademhaling wordt sneller en sneller. “Je gaat toch niet ongeoorloofd klaarkomen” zegt ik haar. “Neeee, meeester, neeeeeee…” is haar antwoord en ik ga nog even verder en dan…stop ik. ze kijkt een beetje teleurgesteld. “we zijn nog lang niet klaar “laat ik haar weten en ik zie weer die twinkel in haar oogjes. Ik neem een stoel van de eethoek en zet deze in het midden van de kamer. Zitten” is de opdracht en ze gehoorzaamd. Dan zet ik links en rechts van haar nog twee stoelen. Ik neem eerst haar rechter voet, haal deze uit haar laars en zet deze op de stoel rechts van haar. dan doe ik het zelfde met haar linker voet. Als ik een stapje terug neem en naar haar kijk zie ik een subje zitten op een stoel met haar benen ver uit elkaar, haar kutje staat open gen glinstert.” Geniet je er een beetje van subje?” vraag ik, en ik krijg een ja meester als antwoord. Tijd om verder te gaan.

Ik zie haar vragend kijken maar zeg niets. “waar doe je de was” vraag ik aan haar en ze verteld me waar haar was hok is. Ik loop langs haar en fluister in haar oor “netjes blijven zitten ben zo terug” en loop naar het was hok. Hier ga ik op zoek en vind al snel een paar wasknijpers ik zoek verder tot ik er twaalf gevonden heb en loop terug naar de woonkamer. Ze heeft mij natuurlijk horen rommelen maar weet niet wat ik gepakt heb. Bij de woonkamer aangekomen blijf ik achter haar staan. Zoals opgedragen heeft ze haar handen achter haar rug. Ik doe tien wasknijpers in mijn broekzak voor later. Voor die twee die ik over heb heb ik een mooi plekje in gedachten. Ik speel even met haar linker tepel en als deze weer stijf naar voren staat klem ik rustig de knijper erop, ik kijk haar aan en langzaam laat ik de knijper sluiten rond haar tepel. Ik zie de reactie in haar ogen, het is heftig naar ze houd vol. Als ik de knijper dan loslaat ademt ze diep in en uit. En ik begin aan de tweede tepel. als deze er ook op ziet zie ik dat ze het zwaar heeft. “Je weet wat je moet zeggen toch?” vraag ik aan haar en ze knikt van ja. Geen ja meester, maar ik zie het even door de vingers. Als ze een beetje is bijgekomen masseer ik haar borsten om de knijpers heen. Elke keer als ik ze “per ongeluk” raak spant ze zich meteen. heerlijk. Ik loop naar de tafel en pak mijn tas met speeltje die ik heb meegenomen. “handen naar voren” zeg ik en als ze gehoorzaamd geef ik haar een vibrator. “Ik denk dat je wel weet waar die in moet” vertel ik haar en ik ga op ze bank zitten. Ze twijfelt even maar begint dan langzaam de vibo in te brengen. Het duurt niet lang of de vibo zit er helemaal in en ze maakt soppende bewegingen, ondanks mijn mooie uitzicht sta ik op en loop naar haar toe. Terwijl zij de vibo in en uit haar kutje beweegt beweeg ik mijn vinger over haar klitje en na een tijdje wordt haar ademhaling sneller. “je moet er om vragen” is de opdracht “anders krijg je straf”. Ik beweeg sneller en haar ademhaling wordt ook sneller. “mag ik klaarkomen meester” vraagt ze hijgend. “nog niet” is het antwoord, en haar ademhaling wordt nog sneller. “mag ik alstublieft klaarkomen?”. “Nee” zeg ik streng. maar ze houd het niet meer vol. Ahhhhhhhh komt uit haar mondje en dan kijkt ze geschrokken naar mij. “Ik mocht toch komen, niet?” probeert ze nog. “nee subje, dat mocht je niet, maar je hebt het toch gedaan en je weet wat dat betekent, “straf”.

“Als eerste gaan ik je nog een beetje decoreren” zeg ik haar, en ik haal de overige tien wasknijpers uit mijn broekzak. Ik ga voor haar staan tussen haar wijd gespreide benen en masseer haar kutje kort. Het is kletsnat van net en ze geeft meteen reactie. “das niet de bedoeling” zeg ik haar streng. En ik neem haar rechter lip en begin hierop de wasknijpers te zetten. eerst dicht bij haar kontje en dan steeds dichter naar haar klitje. Als er vijf wasknijpers aan hangen begin ik aan de linker lip en niet lang later hangen er tien wasknijpers aan haar lipjes. Goed keurend bekijk ik het geheel, kort trek ik de wasknijpers aan haar tepels en ze geeft een gilletje. Dan masseer ik met een hele hand haar kutje. De wasknijpers worden hierdoor platgedrukt en bewegen mee met mijn hand, ik zie in haar ogen dat dit een beetje pijn doet maar ze zegt niets. “goed subje” zeg ik haar. Dan laat ik haar opstaan en andersom plaatsnemen op de stoel. Ik schuif haar kontje naar achteren tot deze helemaal vrij in de lucht hangt. Ze zit nu meer op haar bovenbenen als ergens anders op. ik pak een stuk touw en begin hiermee haar linker enkel aan de stoelpoot vast te binden. Als deze goed vast zit doe ik het zelfde bij de rechter enkel. “Handen naar voren” zeg ik haar, en als ze gehoorzaamd bind ik haar handen achter de rugleuning van de stoel vast. ze zit nu volledig vast aan de stoel en kan geen kant op. Ik ga achter haar staan en zie de wasknijpers aan haar lipjes naar beneden hangen tussen haar benen. Ik leg mijn handen op haar schouders en begin deze te masseren. Ze laat haar hoofd zakken tussen haar armen en ontspant. Langzaam beweeg ik mijn handen over haar rug naar onder tot op haar heupen. Ze geniet, ik beweeg mijn handen via haar buik naar haar borsten. Hier aan gekomen masseer ik haar borsten om de knijpers heen, en als ze helemaal ontspannen is verwijder ik in een beweging beide wasknijpers. Ze gilt als het bloed terug stroom in haar tepels wat voor een korte maar hevige prikkel zorgt. Direct knijp ik met mijn vingers hard in haar tepels en laat dan langzaam los. Ik laat haar even bijkomen en masseer weer haar schouders.
Als het weer gaat vinden mijn handen weer hun weg naar beneden maar nu naar haar kontje. Ze probeert weg te draaien als ik met mijn nagels over haar kontje streel, door haar bilnaad tot haar aarsje. hier stop ik even en ik voel hoe ze haar spieren spant. Dan duw ik wat harder en mijn vinger glijd kort naar binnen. Dan ga ik verder tot ik bij haar kutje aan kom en glijd met mijn vingers naar binnen, ze is nog steeds nat.

Ik loop naar mijn tas en pak een buttplug en een dildo. Ik loop terug naar haar en begin de butplug in te smeren met glijmiddel. Als hij goed glad is zet ik hem tegen haar aarsje en langzaam duw ik hem naar binnen. Dan neem ik de dildo en smeer hier ook wat glijmiddel op en ik houd de wasknijpers uit elkaar en zet de dildo tegen haar kutje. Het voelt koud aan voor haar en langzaam duw ik ook deze naar binnen. Ze moet even een paar keer diep adem halen maar ik zie dat ze er ook van geniet. Als deze een mooi stuk erin zit begin ik pompende bewegingen te maken met dildo en butplug. Ze draait met haar kontje en laat de dildo goed in glijden en drukt haar klitje naar voren. De pompbeweging wordt sneller en sneller en ik merk dat ze richting een nieuw hoogte punt gaat, ik zorg dat ze er van geniet en haar ademhaling gaat sneller en sneller. “mag ik komen?” vraagt ze, “nog niet” is mijn antwoord en ik ga door ik hoor dat ze tegen haar punt op zit. “mag ik nu komen meester” vraagt ze hijgend. “ja” zeg ik, “maar omdat je straf hebt ga ik door tot je twee keer bent gekomen.” Ze komt vrijwel direct nadat ik haar toestemming hebt gegeven en kreunt nog even door, maar ik stop niet en voer het tempo nog een beetje op. Dit heeft resultaat en al snel gaat haar ademhaling weer sneller en sneller en ze komt voor de tweede keer. “Ik ben trots op je “fluister ik haar toe terwijl ze uitpuft.

Ik haal dildo uit haar kutje en de plug uit haar kontje, verwijder de touwen om haar polsen en enkels en help haar op te staan. we lopen naar de bank en ik laat haar hierin ploffen, ik spreid haar benen en een voor een verwijder ik de wasknijpers van haar lipjes, het zorgt nog voor een paar gilletjes maar dan is het ook gedaan. ik pak de glazen wijn en geef er een aan haar. “hoe was het” vraag ik haar. Ze neemt een slokje wijn en zegt “ik heb er van genoten, maar is het nu al afgelopen?”. Ik kus haar op de wang “de avond is nog jong”

Over de auteur: Hoogeland

Doe mee!

Commentaar

Er zijn nog geen reacties

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.