Zomaar een warme zomerdag

Lily

6 5 4 3 2 1

Zomaar een warme zomerdag

Het is weer een warme zomerdag en dit keer ook lekker in het weekend en Tineke zat op haar gemak buiten met haar boek. Waar Paul is heeft ze eigenlijk geen idee van, het laatste wat ze weet dat hij nog wat aan de administratie aan het doen is. Vind zij zonde van de warme dag, ze heeft een lekker luchtig jurkje aangetrokken een mooi boek gepakt en een schaduw rijk plekje opgezocht. Die hadden ze genoeg in hun tuin dankzij een paar bomen die ze hebben. Even neemt ze de tuin in zich op wat een heerlijke tuin hebben ze toch ook en gelukkig ook nog genoeg privacy. Daarna is ze verdiept in haar boek. Het boek wat langzaam opzij glijd terwijl haar ogen steeds zwaarder worden en ja hoor ze valt in slaap.
Zo vind Paul haar, hij was inderdaad even met de administratie bezig geweest omdat dit gewoon nodig was, hij hield er niet van het te laten versloffen. Maar nu had hij hele andere plannen. Die had hij eigenlijk al eerder maar Tineke reageerde niet op zijn roepen. En tja nu snapt hij waarom ze zat in de tuin. Hij had tijdens de administratie namelijk erg veel zin gehad zijn slavin aan zijn pik te hebben onder het bureau en haar daarna over het bureau te leggen en na een lekker pak voor haar billen haar daar te nemen. Maar zijn slavin had niet gereageerd wat zijn pik nu behoorlijk pijnlijk maakt en eigenlijk is hij ook behoorlijk geïrriteerd. Zomaar iets doen zonder toestemming dat was tegen de regels in. Hier zou ze niet zomaar vanaf komen. Ook hij kijkt de tuin eens rond, in de loop der tijd heeft hij al diverse punten gemaakt waar hij zijn slavin eventueel kan vastzetten. Maar ze hebben ze nog nooit gebruikt daar gaat vandaag verandering in komen!
Hij weet ook wel een goeie manier haar wakker te krijgen, haar tepels in de houdgreep nemen is altijd een goeie methode. Door haar jurkje heen pakt hij haar tepels en knijpt flink terwijl hij gelijk ook trekt en inderdaad het werkt gelijk is ze wakker. Kijkt recht in zijn strenge gezicht en weet dat ze maar beter nu kan gehoorzamen.
“Waar was jij slet, naar buiten zonder mijn toestemming, ik had je aan mijn pik willen hebben onder mijn bureau. Nu heb ik een pijnlijke pik en moet jij zwaar voor boeten teef! Je krijgt welgezegd 3 minuten om even nog naar de wc te gaan en daarna ben je volledig naakt hier terug. Duidelijk!”
Tijdens zijn preek word ze vuurrood, wat een stomme trut is ze toch ook maar volledig naakt in de tuin en de buren dan. Zit ze net nog te denken dat ze zo lekker privacy hebben nu denkt ze wat kunnen die allemaal zien. En voor dat ze het door heeft flapt ze het uit; ” Naakt hier maar de buren dan wat als die alles zien?”
Het volgende wat ze hierop voelt is een flinke draai om haar oren, hij houd haar kin vast en sist in haar gezicht; ” ben jij mij nou ook nog aan het tegenspreken slet je maakt je Meester heel boos nu, reken maar op flinke strafpunten. En ja hier buiten wat de buren kunnen zien interesseert me niet en het hoort jou helemaal niet te interesseren. Het enige wat jij hoort te doen is mij gehoorzamen. Dus hup tempo een beetje!”
Oh nee hé nu heeft ze haar Meester ook nog boos gemaakt snel loopt ze nu naar binnen toe om nog even naar de wc te gaan. Daar doet ze ook gelijk haar jurkje uit en toch enigszins beschaamd loopt ze zodra ze klaar is naar buiten toe. Schichtig kijkt ze om zich heen ziet iemand behalve haar Meester haar? Kijkt iemand niet net uit het raam naar buiten toe? Automatisch houd ze haar ene arm voor haar borsten en de andere voor haar kut. Maar dan valt haar oog op haar Meester die met een snoeiharde blik nee schud. Snel loopt ze op hem toe haar armen toch nog een beetje beschermend maar toch wat meer naar beneden toe.
Zodra ze bij haar Meester is knielt ze gelijk voor hem neer zonder aarzelen ze weet dat dit haar houding is en gezien ze hem al boos heeft gemaakt wil ze hem nog niet bozer maken.
Zijn handen pakken gelijk haar tepels weer in de houdgreep en knijpt en trekt stevig terwijl hij haar gezicht in de gaten houd, ze mag haar gezicht niet vertrekken braaf alles ondergaan, helemaal zijn bezit. Braaf doet ze nu wat hij wilt, hij is hard vanavond pakt haar tepels stevig aan trekt alle kanten heen haar borsten ver uittrekkend. Een stukje verder hoort ze haar buren tegen elkaar praten en realiseert ze zich weer dat ze buiten zijn. Paul heeft het gelijk door en grijnst, fluistert in haar oor; ” leuk hé buiten wat zouden ze allemaal horen. Extra reden voor jou om mij niet boos te maken sletje!”
Dan voordat ze er ook maar erg in heb voelt ze even een stekende pijn in haar rechtertepel, bijna ontsnapt haar een kreet tor ze door heeft wat er is gebeurd, ze de pijn herkend. Op haar tepel prijkt de eerste klem en gelijk voelt ze de pijn aan haar andere tepel, haar Meester is gelijk streng, zware klemmen op geen genade voor zijn sletje. Met een strenge blik houd hij haar in de gaten of ze zich braaf gedraagt en begint dan haar borsten op te binden en tot slot verbind hij haar tepels aan elkaar zodat ze via haar tepels aangelijnd is.

Meesters favoriete manier om haar mee te trekken aan haar tepels. Hoe hij het altijd voor elkaar krijgt de spullen bij zich te hebben is haar soms een raadsel. Ze is maar heel even binnen geweest en in die tijd moet hij de spullen hebben gepakt. Dan besluit ze dat het geen zin heeft om te gaan relativeren ze is van hem en dat maakt Meester haar hiermee heel duidelijk.

Paul heeft door dat haar aandacht even verslapt dat ze aan het denken is en maakt daar handig gebruik van. Ruw grijpt hij haar haren en ze is gelijk weer bij de les. ” Bek open teef!”

Nog voordat ze haar mond volledig heeft geopend is hij al ruw in haar. Zijn ene hand houd haar haren in de houdgreep om zo het ritme aan te duiden en zijn andere hand zoekt en vind de lijn die hij tussen haar tepelklemmen heeft gemaakt. Met een stevige hand houd hij die strak gespannen, hij voelt haar mond iets vertrekken om zijn pik en trekt nog iets harder om duidelijk te maken dat er strafpunten volgen op ongehoorzaamheid. Hij neukt haar ruw duwt haar tegen de boom achter haar aan zodat ze geen kant heen kan. Zijn pik is diep in haar keel even heeft ze moeite haar adem te bepalen en vliegen haar ogen naar haar Meester; ” door je neus ademen sletje door je mond mag je pas als ik het goed vind.”

Ze herpakt zich en opent haar keel verder ze heeft geen keus ook Meester duwt door eist toegang tot haar volledige mond. Ze is van hem volledig bij elke neukstoot trekt hij pijnlijk aan haar tepels en haar haren ze voelt de pijn maar registreert het niet, ze is zo in de ban van haar Meesters pik in haar mond. Diep in haar en automatisch likt haar tong zijn verrukkelijke pik. Dit levert haar ook onmiddellijk een harde draai om haar oren op. ” Niks jou genot alleen je neukmondje openhouden meer niet.”

Hij is ruw vanavond hard genadeloos en ze geniet er nu al van. Juist wanneer hij extra hard is voor haar zoals nu. Ze proeft het voorvocht al in haar keel en ze moet de neiging bedwingen weer te likken ze wil haar Meester zo graag verwennen maar ze moet wachten tot ze hem uitgebreid mag pijpen. Zijn greep op haar tepels versterkt zich en ze weet dat hij bijna gaat klaarkomen en niet veel later proeft ze de zilte smaak van zijn heerlijk zaad. Hij pompt door net zolang tot elk druppeltje in haar mond is verdwenen. Ze heeft moeite de stroom van zijn heerlijke zaad te verwerken zoveel is het en zonder dat ze het door heeft morst ze een druppel op het grind waar ze in geknield zit. Wat haar Meester uiteraard wel ziet maar hij blijft nog even in haar keel dit is genieten zijn slavin gewillig aan zijn pik, tepels in de pijnstand wachtend op zijn bevelen. Spijtig laat hij zijn pik uit haar mond glijden maar ze moet toch weer even normaal kunnen ademhalen. Wat een heerlijk gezicht haar mond rood van het pijpen, zaad op haar lippen, buiten adem en van Hem! En ze weet donders goed hoe ze hem gek moet maken want met een geil gebaar likt ze haar lippen af. Hij is maar even gaan zitten in de stoel die achter hem stond en geniet van zijn sletje. Word nu wel tijd voor wat vernedering natuurlijk voordat ze zijn pik mag schoonlikken. “Slet kijk daar eens je hebt gemorst. Wat je uiteraard zo zweepslagen oplevert maar eerst ga jij het netjes schoonlikken en als ik tevreden ben mag je mijn pik komen schoonmaken.”

Met grote ogen kijkt ze naar hem op, deze reactie had hij verwacht in huis laat hij haar dat uiteraard ook doen maar buiten is nieuw voor haar. Morsen staat sowieso fikse straf op dat weet ze ook donders goed. In haar ogen ziet hij een strijd van jakkies wat vies het is buiten tot ja ik wil mijn Meester totaal gehoorzamen. Dan buigt ze zich diep voorover en wint het gehoorzamen en likt ze braaf het grind schoon. Inwendig gruwelt ze wie weet loopt er namelijk wel een beest maar toch doet ze wat haar Meester wil. Gedwee blijft ze zitten wachtend op zijn bevelen; ” braaf teefje kom maar mag je me schoonlikken.”

Dit laat ze zich geen twee keer zeggen en snel kruipt ze dicht tegen haar Meester aan en begint zijn pik zorgvuldig schoon te likken. Paul gaat er maar eens goed voor zitten en doet even zijn ogen dicht, het touwtje van haar tepels nog steeds in zijn handen klaar om haar te corrigeren wanneer nodig. Maar dit is decadent heerlijk, in de achtertuin met zijn slavin aan zijn pik die hem volledig schoonlikt wat wil je dan nog meer. Stiekem gluurt tineke tussen haar oogwimpers door naar haar Meester en ziet hem genieten. Dit geeft haar moed om net iets meer te doen en zonder aarzelen neemt ze zijn pik in haar mond. Geniet van zijn smaak , haar ogen dicht en haar tong streelt langs zijn hele schacht heen wat een zaligheid. Mmmm zo doorgaan oneindig lang ze wil weer verder pijpen als ze opeens een harde ruk aan haar tepels voelt. ” Had ik dit gezegd sletje, mij schoonlikken mijn pik mogen verwennen moet je eerst nog verdienen!”

Snel kwijt ze zich weer van haar taak hem verder schoon te likken, shit ze is niet in vorm vandaag ze maakt fout op fout en dat terwijl ze eigenlijk haar Meester alleen maar wil gehoorzamen.

Ze is er gelijk niet helemaal meer bij met haar hoofd haar ogen vullen zich met tranen van spijt. Haar bewegingen worden schokkeriger en dan valt de eerste zilte traan op zijn pik. Gelijk is zijn pik uit haar mond en zijn vinger onder haar kin; ” hé wat is dat met mijn meiske?”

” Voel me zo slecht dat ik zoveel fouten vandaag maak Meester en daar voel ik me dan ellendig onder, wil juist U dienen en doen wat U wilt.”

” Dat weet ik toch lieverd daar is nou straks lekker het feit van billenkoek voor ontworpen enne daarbij jou mond om mijn pik is verrukkelijk lekker maar dan worden jou mooie billen niet vuurrood wat wel mijn planning was. Fouten bestraf ik uiteraard maar alleen maar om jou nog een beter slavinnetje te laten worden. En kom nou maar eens even dichtbij me.”

Snel duikt ze in zijn omhelzing en verliezen ze elkaar in een intense zoen, diep kijk Paul haar vervolgens aan; ” ik wil dat jij netjes nu in houding wacht op mij, ik moet het een en ander binnen gaan halen.”

Gehoorzaam knielt ze gelijk weer, haar hoofd naar beneden gebogen, haar handen op haar rug wachtend op haar Meester. Niet veel later hoort ze hem terugkomen hoe zacht hij ook loopt ze hoort hem toch. Zonder aarzelen kust ze gelijk zijn voeten en wacht zo verder op zijn bevelen. Boven zich hoort ze een goedkeurend geluid. ” Staan sletje en tempo een beetje!”

Ietwat wankel komt ze overeind, even moet ze zich herpakken om recht te blijven staan maar haar Meester houd haar gelukkig stevig vast. Zonder een moment te verspillen legt hij de halsband aan met de lijn, nu is ze dubbel aangelijnd zowel aan haar tepels als via de halsband. Ook haar polsen bind hij vast voordat hij haar meetrekt een stukje de tuin door tot de plek waar hij het een en ander van plan is. Midden in de tuin staat namelijk een groot raster hek ingegoten in beton zodat hij ook geen kant heen kan. Strategisch zijn er een paar vastmaakpunten gemaakt die alleen voor de kenner zichtbaar zijn. De bovenkant van het hek is zo gemaakt dat wanneer hij wil hij dat kan laten kiepen zodat zijn slavin gebukt staat. Met een paar snelle bewegingen staat ze dan ook muurvast tegen het hek aan zelfs haar tepels staan vastgemaakt een simpele beweging is dan ook pijnlijk wat uiteraard de bedoeling is. Uiterst gespannen staat ze klaar, voelt de zweep over haar schouderbladen strelen, verder over haar rug en dan een zachte fluisterstem in haar oor; “ontspan mijn sletje!”

Op zijn stem ontspant ze inderdaad en daar knalt de eerste harde klap, shit wat klinkt dat hard in de buitenlucht. Niet aan denken want daar komt de volgende achter elkaar knalt de zweep over haar heen, haar billen, haar bovenbenen, haar rug. Dan schrikt ze opeens heel erg, ze kiept op eens naar voren, Meester heeft zonder dat ze het door heeft het bovenstuk laten zakken. Machteloos ligt ze daar nu vastgebonden wachtend op Meesters wil. In haar ooghoek ziet ze zijn schaduw en dan staat hij voor haar, ruw trekt hij haar hoofd omhoog waardoor haar tepels strak worden uitgetrokken en neukt haar mond even kort. ” Prachtig mijn sletje, vastgebonden, mijn striemen op je kont, mijn zaad in je mond en voor jou de wetenschap dat wanneer ik je kutje onder handen heb genomen ik je daar heerlijk in ga neuken.”

Ze rilt van genot aan de beelden die hij oproept en gaat er zo in op dat ze geeneens door heeft dat de stok over haar rug glijd. Pas als ze de eerste snoeiharde klap voelt is zeweer bij de les en zonder dat haar Meester het hoeft te zeggen telt ze braaf mee. Al heeft ze geen idee hoeveel ze er gaat krijgen. Meester is hard vandaag bij de 15 gaat ze moeite krijgen met tellen en als ze bij de 25 zijn kan ze bijna niet meer. Dan voelt ze zijn handen strelen over haar billen; ” Van mij!”, fluistert hij heel dichtbij. ” Van U Meester altijd!”, bevestigt ze met een zucht van geluk. Langzaam laat hij het hek weer naar boven komen en maakt haar los; ” omdraaien sletje ik wil je voorkant nog bewerken!”

Niet veel later staat ze met haar gezicht naar haar Meester toe aan het hek vast. Nu laat hij gelijk de bovenkant zakken zodat hij makkelijk haar kutje kan onderwerpen aan zijn harde hand.

” Sletje je krijgt er 10 met de stok recht op je klitje, intussen bereid jij mijn pik lekker voor zodat ik jou daarna gelijk kan neuken!”

Gedwee knikt ze en ontvangt haar Meesters pik diep in haar mond, door de manier waarop ze ligt kan hij gelijk diep komen en daar maakt hij gelijk gebruik van. Intens pijpt ze hem en voelt intussen hoe haar Meester haar klit tussen zijn vingers neemt. Maar niks had haar voorbereid om de harde klap die volgde , ze kronkelt op het hek wat haar gelijk een paar harde tikken op haar opgebonden tieten doet krijgen. Met veel moeite weet ze toch Meesters pik in haar mond te houden en gehoorzaam verder te gaan met hem voor te bereiden. Blijkbaar had Meester nog een touw vlakbij die hij om haar middel bind zodat ze geen kant meer heen kan, even waagt ze een blik naar zijn ogen die staan streng. De volgende tik recht op haar klit volgt net als de volgende acht die nog volgen, de tranen branden in haar ogen, ze kan geen kant meer heen doordat ze volledig vastgebonden is maar gewillig is ze haar Meester blijven pijpen. Haar taak braaf volbrengen om hem hard en stijf te maken. Hij blijft nog even in haar mond als hij als extra straf een paar flinke striemen op haar opgebonden tieten zet en dan is hij uit haar mond, ze mist het gevoel van zijn pik in haar mond gelijk. Ze voelt alleen nog iets veel lekkerders, haar Meester die ruw in haar stoot haar nemend, haar tepelketting als houvast gebruikend haar neukend. Diep ramt hij in haar zijn pik neemt volledig bezit van haar ze voelt vanuit haar buik haar orgasme opborrelen en met een stevige ruk aan haar tepels ; ” klaarkomen pas na mijn toestemming!”

Gelijk is zijn mond op de hare en spelen hun tongen een erotisch spel, in haar voelt ze zijn pik steeds groter worden, de grip op haar tepels versterkt zich voor ze haar kutje voelt warmlopen met zijn heerlijke zaad, keer op keer pompt hij in haar en over haar heen, heel haar lichaam vol met zijn zaad gekenmerkt als zijn bezit. Haar kutje klopt van de pijn en het genot die dunne grens die zo fijn is. Haar klit brand van de stokslagen maar verlangt ook naar een orgasme wat ze weet dat ze die past krijgt als haar Meester het goed vind. Met al haar zelfdiscipline weet ze het opkomend orgasme weg te houden en likt haar Meester volledig schoon.

Als hij helemaal schoon is zet hij voorzichtig het hek weer overeind, maakt haar los en zonder twijfel knielt ze gelijk voor hem neer, nog helemaal bedekt met zijn zaad. Wat een genot om zijn slavin zo te zien, nederig voor hem nog steeds klaar te doen wat hij wilt. Teder streelt hij haar haren; ” je hebt goed je best gedaan liefje, tijd voor een douchebeurt en dan zien we verder, kom we gaan naar binnen toe en je mag lopen voor deze keer.”

Ietwat houterig staat ze op en kust hem snel ze kan het weer niet nalaten ze houd zo van deze man. Die kus krijgt ze met rente terug maar dan toch naar binnen toe, nog steeds aangelijnd loopt ze gewillig achter hem aan. Pas in de douche haalt hij alles af, de klemmen gaan af net als de bondage om haar borsten die duidelijke sporen heeft achter gelaten. Haar tepels zijn platgeperst door de klemmen en plagend knijpt hij in haar tepels.

Ook in de douche kunnen ze niet van elkaar afblijven en terwijl het water op hen klettert pijpt ze haar Meester onder de douche zo decadent lekker. Tijdens het afdrogen is het een plaagfestijn waar ze beide zo van genieten en voor ze het weet neemt Paul haar in een stevige omhelzing. Hun monden vinden elkaar en de tijd staat voor beide volledig op stil. Zijn vingers vinden als vanzelf haar tepels en plaagt die genadeloos terwijl hun monden verbonden blijven. Zonder die van elkaar te krijgen belanden ze in de slaapkamer en verslinden elkaar met hun monden hier kunnen ze nooit genoeg van krijgen. Dan glijd Paul zijn ene vinger naar haar klitje, zijn andere houd haar tepel stevig vast en hard en genadeloos speelt hij met haar klitje. Haar adem stokt haar lichaam begint te trillen en smekend vraagt ze of ze klaar mag komen. Met een grijns fluistert hij zijn verbod in haar mond en genadeloos gaat hij door. Weer smeekt ze weer zonder resultaat, ze kan bijna niet meer en nog een keer smeekt ze bijna wanhopig voor zijn toestemming om klaar te komen. Eindelijk hoort ze haar Meester zeggen; ” kom maar mijn sletje, voor mij!”

Het bevel waar ze op had gewacht en schokkend komt ze klaar in zijn armen, zijn vingers blijven haar gevoelige klit beroeren en gelijk komt ze weer en nog een keer tot ze helemaal knock-out in zijn armen ligt. Dicht trekt hij haar tegen zich aan in een stevige omhelzing, ze kruipt nog dichter naar hem toe, veilig dichtbij haar Meester hoe hard hij ook is. Verborgen in zijn armen een poosje liggen ze zo tot het echt tijd is om te gaan slapen. Teder neemt Paul haar gezicht in zijn handen; ” je hebt je Meester trots gemaakt slavinnetje, heel goed je best gedaan. Morgen wil ik je heel de dag naakt hebben onder mijn bureau aan mijn pik. Nu gaan we lekker slapen en dat wil ik met mijn sletje aan mijn pik!”

Met een kusjesweg naar beneden toe komt ze bij zijn pik aan even zoeken naar een goeie houding en dan valt ze in slaap met zijn pik in haar mond. Handen verbonden met elkaar, Paul kijkt nog even naar zijn slapende slavin ziet de striemen en valt dan ook in slaap morgen weer een heerlijke dag!

Over de auteur: lily Geverifieerd gebruiker Premium gebruiker

Doe mee!

Commentaar

Er zijn nog geen reacties

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.