Heerlijk weekend

Lily

Heerlijk weekend

Hoofdstuk 1

Het is nog vroeg als Julia voor de eerste keer wakker word, ze ligt opgekruld in Peter zijn armen en om haar mond trekt een glimlach, haar gedachten gaan terug naar de avond ervoor. Wat hadden ze een heerlijke avond beleefd. Klemmen had ze langdurig gevoeld net als de zweep meerdere keren, ze heeft hem heerlijk mogen verwennen, ze kijkt even naar haar Meester hoe hij naast haar ligt en dan naar de wekker, pfff veel te vroeg voor een zaterdag, ze zouden uitslapen hadden ze wel afgesproken en het is nog maar half 7. Julia’s laatste bewuste gedachte voordat ze weer naar dromenland gaat is wat zal deze dag brengen. Net als Julia in slaap is gevallen word ook Peter wakker, zijn blik gaat als eerste naar de wekker en ziet ook dat het nog veel te vroeg is, ook zijn gedachten gaan terug naar gisteren en denken vooruit aan vandaag. Hij kijkt naar zijn slapende slavin die opgekruld in zijn armen ligt en lacht. Heerlijk dit, samen alles doen wat ze willen, alles omdat ze het gewoon lekker vinden. Gisterenavond had ze zich perfect gedragen maar het weekend was nog niet voorbij, heel het weekend zouden ze spelen dat was de planning. Maar voor nu is het veel te vroeg en ook Peter valt weer en in slaap.

Een paar uurtjes later word nu Peter het eerste wakker, hij streelt de haren van zijn slavin en langzaam word zij ook wakker. Als ze bijna helemaal wakker is geeft hij opeens een harde ruk aan haar haren. Gelijk is ze goed wakker. “ Goedemorgen Meester”, Peter grijnst; “Goedemorgen mijn sletje”,  dan vinden eerst hun monden elkaar voor een ochtendzoen en als ze even in elkaars armen wakker worden en even gewoon genieten van elkaar is het net of de tijd even stil staat.

Dan laat Julia zich een stukje zakken om haar Meester op een andere manier goedemorgen te wensen, snel neemt ze zijn pik in haar mond en likt en zuigt hem een lange tijd achter elkaar. Zo genieten ze allebei.

Als Peter haar laat stoppen voor nu dan want de dag is nog lang wacht ze netjes op de nieuwe opdrachten. Uit haar ooghoeken zit ze hoe Meester een paar klemmen pakt en haar tepels worden gelijk harder bij het idee. Als hij de eerste wil opzetten merkt ze dat haar tepel toch behoorlijk gevoelig is van zijn martelingen van gisterenavond en ze maakt een protesterend geluidje. Dit tolereert Meester niet en gelijk heeft ze een flinke draai om haar oren te pakken. “ Ik wil je niet horen slet, ik weet dat het pijn doet en dat is precies mijn bedoeling. Dit is nog maar het begin, waag het niet om weer te protesteren, jij bent mijn bezit weet je nog en dat betekend dat die tepels mijn eigendom zijn en ik doe ermee wat ik wil! Zal het je vandaag extra duidelijk moeten maken heb ik wel door.”

Al na de klap heeft julia haar ogen neergeslagen, Meester heeft gelijk, ze heeft helemaal niks te vertellen, ze is zijn bezit. Peter pakt een venijnig houten stokje en pakt haar eerste tiet stevig vast. Met zijn ogen streng op haar gericht geeft hij haar een aantal harde tikken tegen haar tepel waarop hij daarna de klem plaatst. Daarna pakt hij haar andere tiet en geeft die ook een paar harde tikken om daarna ook een klem te plaatsen. Alles ondergaat ze nu gelaten, ze houd zich zo stil mogelijk onder zijn pijnigen. Hij hangt aan beide nog een behoorlijk zwaar gewichtje en geeft dan de opdracht om zijn ontbijt te gaan klaar maken en bij hem te komen brengen. Voor ze naar beneden gaat plaagt hij haar nog even door tegen de gewichtjes te tikken. Hij lacht hardop als hij haar gezicht van de pijn ziet vertrekken en laat haar dan gaan in de wetenschap dat elke stap die ze zet pijnlijk is doordat de klemmen met de gewichtjes vrolijk heen en weer bewegen.

Beneden maakt Julia snel een ontbijt voor haar Meester klaar, brood smeren, koffie, jusje, eitje niks vergeet ze en dan gaat ze snel weer naar boven toe. Inmiddels doen haar tepels behoorlijk zeer maar zonder morren of klagen dient ze haar Meester zijn ontbijt op. Op zijn wenk die ze zonder ook maar te twijfelen begrijpt neemt ze zijn pik weer gehoorzaam in haar mond en laat haar Meester dubbel genieten. Als Peter zijn ontbijt op heeft en zich lekker laat bedienen laat hij ook even zijn gedachten gaan over de dag die voor hun ligt, hij begint in ieder geval bijzonder goed maar hij is nog veel meer van plan, veel en veel meer. Hij gaat haar laten voelen wie bepaald en daar begint hij nu mee. Met een snelle beweging neemt hij de leiding over van zijn pik in haar mond. Hij neemt haar ruw, duwt zijn pik in haar keel terwijl hij haar tegenhoud zodat ze niet wegkan. De tranen springen in haar ogen maar hij gaat door, hij bezit haar en hij wil dat ze dat weet. Pas als hij tevreden is laat hij haar mond weer gaan en streelt even door haar haren; “ goed gedaan lieffie ben trots op je”,  niet bij machte om te praten glimlacht ze en sluit even haar ogen dan is hij bovenop haar, zijn mond bezit de hare en zijn handen halen voorzichtig de klemmen van haar tepels, hij voelt haar mond vertrekken bij het afhalen en dwingt haar met zijn mond tot zwijgen, dicht bij haar fluistert hij, “ ik wil nu in je mijn slaafje, ik wil van je genieten”. Dan zijn ze samen, helemaal bij elkaar. Als ze uitgeput in elkaars armen liggen voelt alles alleen maar goed, zijn vingers glijden plagerig langs haar pijnlijke tepels, knijpt even zachtjes en fluistert in haar oor; “ met deze ben ik nog lang niet klaar vandaag maar met jou ook niet.”

Woorden zijn verder overbodig en zo is het al snel eind van de ochtend als Peter als eerste een blik op de klok werpt; “ Shit het is gewoon al 11 uur geweest, even back to reality want het is ook gewoon zaterdag en we kunnen niet de boel de boel laten en op bed blijven al is dat erg verleidelijk maar dat werkt niet.”

Jammer genoeg”,  is julia’s reactie. Peter grijnst; “ als we met alles klaar zijn hebben we de rest van het weekend nog enne tijdens de noodzakelijke dingen kan ik je ook opdrachtjes geven hoor.”

Gelijk komt er een blos op het gezicht van julia maar daarna bespreken ze toch maar even praktisch de gang van zaken voor de dag, boodschappen komen niet vanzelf net als een paar huishoudelijke klusjes maar eerst duiken ze samen onder de douche waar ze toch weer te lang staan omdat ze niet van elkaar af kunnen blijven. Snel kleden ze zich aan, automatisch vraagt julia of de kleding die ze pakt goed is maar nee Peter keurt het gelijk af. Naakt staat ze nog steeds voor hem en hij pakt een kleding stuk uit de kast alleen een rokje, vragend kijkt ze hem aan wat is de bedoeling. “Luister goed mijn teefje, ik heb je al gezegd dat ons spel het hele weekend doorgaat dus ook als we boodschappen gaan doen, ik wil dat jij het touw gaat pakken en het doosje met klemmen dat kom je netjes aan mij geven, begrepen teefje?”

Ja Meester”, is haar antwoord en snel pakt ze de spullen die hij heeft gezegd en geeft ze aan hem. Al snel begrijpt ze de bedoeling als hij haar borsten strak begint op te binden, als haar borsten opgebonden zijn laat hij het touw achter haar rug langs gaan en via haar kut terug naar boven, in het touw maakt hij een knoop die hij zorg dat die tegen haar clit aankomt, elke stap word zo haar al zo gevoelige clitje gestimuleerd. Het touw gaat weer naar boven toe en hij maakt het vast tussen haar strakgespannen borsten. Dan pakt hij het doosje klemmen en pakt er een paar uit, haar ogen worden wat groter dat zijn rotklemmetjes die hij pakt maar Meester is streng hij ziet haar blik en legt de klemmen even neer en met 1 hand grijpt hij haar haren vast en terwijl ze met zijn andere hand een draai om haar oren krijgt trekt hij haar heel dicht naar zich toe; “ Als ik ook maar iets hoor slet dan zal je het voelen, die tepels zijn mijn eigendom ik doe ermee wat ik wil en ik wil dat ze pijn lijden, geen kik teef ben ik heel duidelijk”. Het enige antwoord is een knikkend antwoord waarop hij de klemmen weer pakt en met een onafgebroken blik op haar gezicht de klemmen op haar tepels plaatst, haar gezicht verschiet van de pijn maar ze houd zich stil ook wanneer hij klemmen op haar lipjes zet. Als hij klaar is laat hij haar het rokje aantrekken en zegt dan; “ zo ga je jas maar pakken we gaan eerst boodschappen doen en ja je hebt het goed onder je jas ben je naakt op mijn martelingen na enne ik geloof dat we op een lekker druk tijdstip gaan en we hebben een hoop nodig, wat zal jij afzien voor mij mijn slaafje.”

Even weet ze zich met haar houding geen raad maar dan voelt ze het weer, de totale overgave, alles willen doen voor haar Meester, ze loopt voor hem uit naar beneden toe en trekt haar jas aan die koud aanvoelt over haar naakte huid heen en als ze haar Meesters blik ziet weet ze dat hij trots is, snel trekt ook hij zijn jas aan, het is al wel mooi weer maar te koud zonder jas als hij ziet dat ze en sjaal wil pakken trekt hij haar die ruw uit haar handen; “ wat had ik ook alweer gezegd?”

Schuldbewust kijkt ze hem aan die sjaal had ze zo automatisch gepakt er eigenlijk geeneens bij nagedacht wat ze ook tegen hem zegt; “ het spijt me Meester pure automatisme om een sjaal te pakken, wilt U het me vergeven Meester dat ik U opdracht niet goed uitvoerde?”

Niet zomaar dat snap je wel als we terug zijn krijg je hiervoor straf, 10 slagen met de zweep over je tepels terwijl je tieten nog strak gespannen zijn en vervolgens 15 slagen met het koord met het ijzeren ding eraan op je kont, nu hup schoenen aan we hebben nog meer te doen vandaag.”

Shit Meester is echt streng vandaag, de straf klonk pittig en dat was al een extraatje want ze zou heel wat voelen en daar was geen extra straffen bijgerekend, ze zou maar nu goed haar best doen om te doen wat hij wil. Op weg naar de supermarkt is ze stil ze weet niet goed hoe ze zich moet gedragen, is haar Meester nog boos over haar misstap of dat niet meer. Peter heeft het door en als ze bij de winkel zijn gekomen geeft hij haar even een knuffel, “ relax ik was boos op je misstap maar daar staat straks straf voor dat weet je maar het is oke, we gaan rustig boodschappen doen en dat volgt thuis.”

Hij geeft haar nog een zoen en speelt even onzichtbaar voor anderen met de klemmen dan stappen ze uit en precies zoals ze al dachten het is druk, ze moeten zelfs wachten op een winkelwagentje, in de winkel is het een gekkenhuis en laverend tussen de vele kletsende mensen die in de weg blijven staan banen ze hun weg door de winkel, diverse malen laat hij haar precies wat pakken van de bovenste of de onderste plank zodat ze bij het bewegen de klemmen duidelijk voelt, maar heel de tijd geeft ze verder geen kik, alles ondergaat ze zonder morren. Toch hebben ze snel de meeste spullen bij elkaar gezocht en sluiten in de lange rijen aan. Eindelijk zijn ze aan de beurt beide hebben een hekel aan boodschappen doen en willen het het liefste zo snel mogelijk hebben gehad maar goed het hoort erbij als ze uit de winkel zijn slaken ze allebei tegelijk een zucht van verlichting dat ze de winkel uit zijn en gelijk schieten ze in de lach omdat ze beide hetzelfde denken. Al snel zijn ze weer onderweg naar huis toe en als ze de boodschappen hebben uitgepakt wat natuurlijk niet kan blijven staan zijn ze al snel weer boven, in de tussentijd was ze alweer helemaal naakt dat was 1 van de eerste opdrachten binnen geweest. In de keuken had ze haar Meester alweer gepijpt en zodra de koelspullen opgeruimd waren bleef de rest vergeten liggen en in een razende vaart waren ze weer boven. Terwijl ze gewillig zijn pik weer in haar mond neemt haalt hij voorzichtig de klemmetjes van haar lichaam, ze hebben een lange tijd gezeten en dat is duidelijk te merken even masseert hij haar tepels wat hem een dankbare blik oplevert van zijn slavin dan haalt hij zijn pik uit haar mond en zijn ogen worden streng ze ziet het gebeuren. “Oke slet, wat had ik gezegd voor we boodschappen gingen doen neem aan dat je je straf nog niet vergeten bent die je zou krijgen.”

Nee Meester dat ben ik niet”, nadat ze dat gezegd heeft pakt ze de beide dingen die hij wil en wacht op wat er komen gaat. De klappen op haar tepels die hij raak mikt komen hard aan net als de snoeiharde klappen op haar kont, ze probeert de kreten van pijn te onderdrukken maar het lukt ze niet. Meester tolereert dit uiteraard niet en zodra deze straf erop zit blinddoekt hij haar, gag in haar mond, handen bind hij stevig op haar rug en hij geeft haar dan een ongenadig pak slaag, haar billen krijgen er flink van langs hij wil dat ze na zijn behandeling moeite heeft met zitten, van haar billen gaat hij naar haar bovenbenen, haar rug en weer terug naar haar geteisterde billen voor ronde twee als hij haar gebied om te draaien weet ze wat er volgt, hij begint bij haar borsten, genadeloos hard over haar buik en dan haar clit die krijgt het ook zwaar te verduren om weer terg te keren bij haar borsten pas als ze helemaal onder de striemen zit en de tranen rijkelijk vloeien haalt hij de gag uit haar mond en vervangt die gelijk door zijn pik en neukt haar mond, zijn slet, zijn bezit hij doet met haar wat hij wilt. Als ze zijn zaad heeft doorgeslikt en zijn pik heeft schoongelikt haalt hij de blinddoek weg en trekt haar met haar handen nog vastgebonden tegen haar aan, “ kom maar mijn slaafje, je hebt het verdiend bij te komen in mijn armen even pauze want de dag is nog lang niet voorbij dat snap je wel he ik ben nog niet klaar met je”

U wil is wet Meester ik doe wat U wilt ik ben van U”, ze kijkt haar Meester aan als ze het zegt en dan vinden hun monden elkaar weer even liggen ze dicht bij elkaar maar niet voor lang, de lijmklemmen wachten om op haar tepels te worden geplaatst, de pijn is bijna teveel maar ze probeert zich zo stil mogelijk te houden, Meester wil dt en hij bepaald, ze is zijn bezit.

Zo is het weekend pas halverwege er kan nog van alles gebeuren……….

Hoofdstuk 2

Nog even lagen ze dicht tegen elkaar aan Peter zijn handen gingen al richting julia’s tepels, ze hield even haar adem in waarop hij tegen haar fluistert; “ ontspan je mijn slaafje, de pijn komt toch, je bent mijn bezit en ik wil die tepels lekker martelen net als jou helemaal dus doe ik dat duidelijk slet?”

Zijn ogen kijken haar streng aan en julia slaat haar ogen neer; “ Duidelijk Meester, U bepaald”

Als ze het laatste woord zegt voelt ze de eerste lijmklem op haar tepel geplaatst worden als hij hem loslaat houd ze haar adem even in, geluid maken was zwaardere straf en haar Meester heeft als ze zo denkt dat ze nog maar halverwege het weekend zijn nog genoeg in petto. Maar wanneer toch de tweede erop komt kan ze een pijnkreet niet tegenhouden. Peter trekt haar hard aan haar haren; “geluid maken is straf teef en dat is je eigen schuld nu!”

Uit haar ooghoek ziet ze hoe haar Meester de stok pakt en met een gemeen lachje op haar tieten legt. Met een grijns pakt hij het op en sist haar toe nu stil te zijn om het niet nog erger te maken. Elke van de 10 klappen die hard neerkomen op haar tieten zijn auw zeker omdat bij elke klap de klemmen flink heen en weer schieten. Meester lacht hardop als hij haar pijnvertrokken gezicht ziet en pakt dan het touw. Hij dwingt haar te gaan staan en begint haar tieten te voorzien van een strakke bondage bij elke nieuwe aantrekking word haar tepel nog gevoeliger en zeker als Meester er even mee speelt. Als extra straf krijgt julia er nog gewichtjes aan en naast de lijmklem aan beide kanten nog een knijper ook voorzien van gewichtjes; “ zal je leren om alle pijn te dragen slet, dit hou je voorlopig even op want even naar de realiteit van het weekend terug wat heb jij nog te doen”.

Even moet julia omschakelen in haar gedachte gang van slet zijn en gewoon zijn eisen volgen naar bezig zijn met het huishouden even blijft ze stil maar bij een harde kneep in de lijmklem valt de vraag. Er moet nog een hoop gebeuren boodschappen staan er nog, de was moet nog aan en zo nog een paar dingen. “ Prima dan weet je wat je te doen staat, je krijgt nog wat klemmen op je kut van me en dan kan je aan het werk, roep ik je bij me dan kom je gelijk voor een extra straf duidelijk. Enne je hoeft niet te gaan haasten, alles blijft toch op zolang ik wil begrepen teef.”

julia knikt gelaten, haar tepels doen onwijs pijn maar ze zal het doorstaan voor hem, op haar kut plaatst hij ook nog een paar rotklemmetjes en doordat hij daar ook een gewichtje aanhangt schommelt het goed heen en weer. Heel haar gezicht vertrekt van de pijnprikkels maar ze loopt naar beneden toe om de taken te doen. Als ze net de boodschappen heeft opgeruimd hoort ze hem roepen en gewillig gaat ze naar hem toe, knielt voor hem neer en als ze hem ziet wijzen weet ze genoeg, gewillig pijpt ze hem terwijl zijn handen haar gemartelde tepels nog meer martelen. Dan laat hij haar weer verder gaan en na een poosje is alles gedaan en weer gewillig knielt ze voor hem neer en zonder dat hij het hoeft ze zeggen verwend ze haar Meester. Om hem in haar mond te hebben dat is genot op zich. Als ze hem in haar mond heeft voelt ze opeens harde klappen neerkomen op haar billen, haar Meester slaat haar tegelijk met een zweep en zo gaat het even door. Dan laat Peter haar geknield voor hem zitten, de klemmen moeten nu echt af, ze hebben behoorlijk lang gezeten ook en ze moeten het weekend nog wel meerdere keren dienst bewijzen. Eerst gaat hij naar de klemmen in haar kut en zonder voorzichtig te zijn haalt hij ze af, hij lacht hardop als hij het vertrokken gezicht ziet van zijn slavin; “stel je niet zo aan teef, dit is nog maar een beginnetje, jij behoort elke seconde zo gemarteld te worden.”

Dan haalt hij de klemmen naast de lijmklemmen eraf door aan het gewichtje te trekken zodat ze eraf schieten, hij hoort hoe haar ademhaling versnelt maar ze haar best doet stil te blijven. Plagerig begint hij met trekken aan de lijmklem, hij ziet haar ogen heel groot worden en lacht, hij is echt niet van plan deze eraf te trekken maar haar het laten denken is al leuk even tikt hij nog tegen de gewichtjes dat de klemmen weer extra pijn laten doen en dan haalt hij ze van haar tepels. Nu kan ze een pijnkreet niet onderdrukken en gelijk word ze afgestraft doordat Meester haar aan haar gemartelde tepels dichtbij hem trekt en haar tepels zo bijna uittrekt. “ ze gaan zo weer op hoor slet als jij ongehoorzaam blijft en geluid maakt, ik heb er geen last van als ze op die tepels staan aan jou de keus. Maar gezien je blijkbaar moeite hebt met luisteren zal ik je tepels pijn moeten blijven doen!”

Meester pakt een relatief lichte klem en plaatst die op haar zo gemartelde tepels, en zo moet ze naar boven toe en klaar gaan liggen voor slaag. Als ze geknield op bed op Meester wacht voelt ze de klemmen door alles heen schieten hoe licht ze ook zijn. Als Meester boven komt ziet hij haar wachtend op haar straf en hij kan het niet laten even haar een zoen te geven, hun mond houden elkaar even vast maar dan gaan ze toch verder. “ Gaan liggen slet op je buik lekker op je opgebonden tieten met de klemmen en ja handen naar achteren die bind ik even vast, zonder aarzelen doet ze wat hij wil hoe pijn het ook doet ze volgt zijn bevelen op. Dan hoort ze hoe hij zijn riem pakt en ze bereid zich voor op een hard pak slaag. Wat ook komt, haar al zo afgeranselde billen krijgen er nog een portie bij, een stevige billenkoek die maar niet tot een einde lijkt te komen. Elke klap voelt ze duidelijk, de klappen waar de gesp ook neerdaalt op haar huid doen helemaal pijn maar ze is zijn bezit hij bepaald dat is wel duidelijk.

Na de spanking mag ze hem uitgebreid bedanken en niet veel later staat ze in de keuken te koken, haar handen heeft hij inmiddels losgemaakt. De lichte klemmen staan nog op haar tepels, haar billen zijn alle kleuren van de regenboog maar ze voelt zich heel erg goed. Als ze haar Meester het eten opdient, kruipt ze zelf onder de tafel om hem te verwennen tijdens het eten en als ze zelf uit het voerbakje mag eten terwijl hij haar slaat voelt ze zich zo gelukkig. Als het eet gedeelte na de afwas ook klaar is haalt Peter even de klemmen van haar tepels, hij laat haar tieten wel opgebonden maar even mag ze rusten, ze komt bij in zijn armen en soest even weg als hij de tv aanzet, het nieuws gaat langs haar heen is toch alleen maar ellende pas wanneer ze een harde kneep in haar tepel voelt kijkt ze op heeft ze iets gemist schijnbaar wel; “ slet waar zit jij met je gedachten laat ik je een keer kiezen zeg je niks, ik vroeg je welke film we gingen kijken.”

julia bloost shit dit heeft ze echt niet gehoord; “ kiest U maar Meester, welke U kiest is goed.”

Even later zit Meester weer naast haar en voordat hij op de play knop van de dvd speler drukt ziet ze hoe hij klemmen pakt en hij grijnst; “ je dacht toch niet dat die tepels al klaar waren voor vandaag nog lang niet!”

Het zijn dit keer middenklemmen, wel pittig bij lang dragen en dat moet ze heeft ze al door, ze mag wel in zijn armen kruipen en tijdens de film plaagt hij haar tepels regelmatig en als ze film is afgelopen is hij hard voor haar, hij pakt haar stevig bij de klemmen vast en trekt haar zo een stukje mee, de trap op even niet maar boven pakt hij haar gelijk weer op die manier vast dan neukt hij haar hard en slaat haar tieten alle kanten heen als hij nog in haar zit haalt hij de klemmen van haar tepels maar vervangt ze door zijn handen die met haar tepels spelen, weer vinden hun monden elkaar en de wereld staat weer stil. Wat een dag is dit geweest, julia’s gedachten gaan terug naar heel de dag wat hebben ze een hoop gedaan en het weekend is nog niet voorbij, morgen hebben ze ook nog. Opeens bedenkt ze zich niet langer en laat zich naar beneden zakken waar ze hem in haar mond neemt en zo heel intens dicht bij elkaar genieten ze beide van elkaar. Zo zijn ze samen 1 in perfectie maar Meester is nog niet klaar voor vandaag met julia en als ze hem een uurtje zo heeft verwend laat hij haar weer naar boven komen, hij heeft de lichte klemmen in zijn handen en die komen op haar tepels en eentje op haar clit die ook extreem gevoelig is geworden, haar handen bind hij op haar rug en dan zegt hij; “ slaap lekker, morgenochtend wil ik gelijk verwend worden door je duidelijk enne je snapt wel dat die klemmen lekker opblijven vannacht ga er maar eens lekker mee slapen. Een pijnslet dient dag en nacht gepijnigd te worden!”

Met een venijnig kneepje in beide klemmen doet hij het licht uit en zo begint de nacht die voor julia heel lang gaat worden, lange nacht vol met pijn

 

 

 

 

Hoofdstuk 3

Peter was al snel in diepe rust met zijn arm bezitterig om julia heen zodat ze heel dicht tegen hem aan ligt, julia daarintegen kan totaal niet in slaap komen. Meester heeft dan wel lichte klemmen opgezet maar haar tepels en haar klit waren al zo pijnlijk en elke keer voelt ze weer een pijnscheutje, ze draait zich iets om makkelijker te liggen, vastgebonden slapen is ze wel gewend en eindelijk na een tijd wakker gelegen te hebben valt ze in slaap.

Als Peter rond een uur of 5 wakker word en naast hem kijkt ziet hij zijn slapende slavin naast hem. De ene klem is losgeraakt en dat brengt hem op een nieuw idee. Voorzichtig om haar niet wakker te maken dat is namelijk niet de bedoeling gaat hij even snel naar het toilet en wanneer hij weer bovenkomt haalt hij voorzichtig de andere klem ook af, ze kreunt in haar slaap maar geeft verder geen teken van wakker worden. Hij vervangt ze door wat sterkere klemmen en weer slaapt ze rustig door. De klem op haar clit vervangt hij ook en hij hangt aan alle klemmen gewichtjes, ze zal voelen dat ze zijn bezit is als ze wakker word. Dan legt hij haar zo neer dat ze bij zijn pik ligt zodat ze hem gelijk kan afzuigen dan valt hij weer in slaap en julia die dacht dat ze in haar droom andere klemmen kreeg en slaapt ook nog rustig door. De pijn is een deel van haar geworden, haar Meester wil het en hij bepaald hij bezit haar lichaam, ze heeft niks te vertellen.

Als ze dan rond een uur of 8 wakker word voelt ze gelijk een pijnscheut door alles gaan, even knippert ze en moet denken hoe ze nu ligt en dan ziet ze dat ze bij Meester zijn pik ligt, haar blik glijd naar haar tieten en dan snapt ze het niks een droom Meester heeft inderdaad andere klemmen geplaatst en inderdaad daar gewichtjes aangehangen. Zonder nu te aarzelen neemt ze zijn pik in haar mond en begint de zuigen en te sabbelen terwijl de gewichtjes haar tepels martelen. De tijd vervaagt ze heeft ook geen flauw idee hoe laat het is maar ze gaat door.

Peter was nog in slaap als zijn slavin wakker word en pas als hij wat voelt begint hij te ontwaken, mmm dat is geen verkeerd gevoel zo wakker te worden, hij geniet van haar mond om hem heen en het horen van de gewichtjes die zwiepen. Een blik op de klok leert hem inmiddels dat het al 9 uur is geworden en zijn hand streelt even haar rug. “Goedemorgen sletje, dit is perfecte manier om wakker te worden, mijn pik blijft in je mond dus ik wil je niet horen over een half uur mag je mij ook goedemorgen wensen.”

Vlijtig gaat julia door en Peter leunt lekker achterover om te genieten van haar mond, nu ze weet dat haar Meester wakker is doet ze nog meer haar best hem te behagen en na iets meer dan een half uur voelt ze een harde ruk aan haar haren; “je mag voor even stoppen mijn sletje kom maar even bij me.”

julia kruipt naar boven toe en dan pas zegt ze; “ Goedemorgen Meester heeft U lekker geslapen”

Heerlijk slaafje, ideaal om te weten dat je bezit naast je gepijnigd word.”

Peter vind haar mond in een zoen terwijl zijn handen naar haar tepels gaan en lekker even met de klemmen spelen, julia past wel om commentaar te geven en gehoorzaamt zijn martelingen.

Oke slet luister goed, jij gaat voor mij netjes een ontbijt klaar maken, terwijl ik daarvan geniet mag jij mij weer afzuigen, daarna krijg je je ochtend pak slaag en als je alles braaf doet zonder dat ik ook maar over een klein dingetje niet tevreden ben dan trek ik misschien de klemmen eraf maar tot die tijd blijven ze waar ze zitten, een pijnslet moet pijn lijden en afzien duidelijk.”

Ja Meester”, is haar gedweeë antwoord en snel gaat ze ontbijt maken voor haar Meester en neemt plaats aan zijn pik om hem weer af te zuigen en te verwennen als hij zijn ontbijt eet. Hij neemt er uiteraard de tijd voor en pas wanneer ze een klap voelt mag ze stoppen en haar ochtend spanking in ontvangst nemen. Hij is streng vanmorgen en neemt haar hard onder handen. Haar kont krijgt het zwaar te verduren door zijn handen en pas wanneer hij tevreden is voor nu mag ze voor hem staan. “ Ook hierbij wil ik je niet horen, dit gaat je heel pijn doen maar ik trek net zolang tot die klemmen er zelf afschieten”. Zo begint Meester aan de klemmen te trekken en de pijn is hels, ze wil krijsen van de pijn maar ze weet dat ze dan wanneer de klemmen er af zijn ze ze gelijk weer opkrijgt omdat ze haar Meester ongehoorzaam was. Eindelijk schiet de eerste klem los en kort daarop de andere op haar tepel. Nu de klem op haar clit nog ook deze trekt hij er met een strenge blik af terwijl zijn andere vinger haar tepels gewoon weer martelt. Als de klem op haar clit ook is afgeschoten vind zijn andere hand haar andere tepel en hij martelt haar tepels gewoon door. Telkens vertrekt haar gezicht van de pijn maar geluid maken is straf en dat heeft ze al genoeg staan weet ze. Even ranselt hij haar tepels hard af net als haar clit en dan trekt hij haar naast zich. Haar handen heeft hij nadat ze even los mocht voor het ontbijt maken weer vastgebonden en zo trekt hij haar in zijn armen. “ goed gedaan mijn teefje je mag even bijkomen want de dag begint nog maar net enne je denkt toch niet dat je al van alle pijn verlost ben toch?”

Dat weet ik Meester, U wil is wet en ik zal gehoorzamen wat U ook wilt.

Mooi want we krijgen vandaag goed weer dus we gaan saampjes lekker op stap maar natuurlijk niet zonder pijn voor jou maar we gaan wel een leuke dag ervan maken wat denk je!

Als antwoord kruipt julia dicht tegen hem aan, wat we ook doen is heerlijk Meester is haar antwoord.

 

Even later staan ze samen onder de douche en ook daar is zijn wil wet, netjes knielt ze voor hem neer om zijn pik te wassen en te aanbidden en zo blijft ze zitten zolang hij wilt. Als ze uit de douche komen is de ochtend voorbij en julia wil voor haar Meester lunch maken maar hij stopt haar wacht even pak maar een picknickmand in we gaan op pad. Meester heeft zich al aangekleed en loopt weer naar boven toe. Zijn slavin is uiteraard nog steeds naakt en als ze helemaal klaar is loopt ze naar hem toe.

Weer bind hij haar tieten strak op, ze zijn strakgespannen als ballonnen maar dat vind hij juist zo lekker. Op haar tepels zet hij weer klemmen, een kreun ontsnapt haar lippen waarop Meester gelijk maatregelen neemt en over de vrij lichte klem een andere plaatst en een gewichtje eraan hangt. Nu zwijgt ze wel, ze voelt wat ze anders krijgt. Ook haar kut krijgt het te verduren en als de klem om haar clit moet is een pijnkreet weer niet te onderdrukken ook hier krijgt ze dan een dubbele en een gewichtje en als Meester klaar is een paar flinke draaien om haar oren. Tja slet wie niet luisteren wil moet maar voelen! Je kleding ligt klaar en tempo nu

Ze bloost als ze ziet wat hij heeft gepakt haar slettenkleding zoals hij het noemt te kort en wanneer er klemmen opstaan is het in die kleding duidelijk te zien. Maar snel kleed ze zich aan en niet veel later zijn ze op weg. Ze is stil naast hem, de pijn is intens en ze zag dat Meester nog een tas mee had genomen en ze kan wel raden wat er zoal in zit nog meer klemmen, touw en het een en ander haar te slaan.

Ze komen bij een mooie open plek waar ze nog nooit is geweest ze wist geeneens dat het bestond en gelijk laat haar Meester haar uitkleden en de spullen voor de picknick klaar zetten als ze bezig is daarmee voelt ze keer op keer zijn riem op haar billen neerkomen als in een ritme, een ritme van pijn.

Als alles staat bind Meester haar handen vast en zet haar als een hondje aan een paal vast, jij mag zo wat uit het voerbakje teefje en dan mag jij lekker mijn pik weer likken. Ietwat beschaamd zit julia in houding zoals Meester haar heeft neergezet als een hondje, haarhanden heeft hij voor haar gebonden, haar enkels zitten vast en de halsband zit aan de paal als hij klaar is met eten zet hij een voerbakje neer en gehoorzaam eet ze hem leeg zuigt daarna haar Meesters pik gehoorzaam af.

Dan ziet ze dat hij iets uit de tas haalt en haar ogen worden groter het is een bamboestok shit haar kont doet al zo’n zeer. Hij maakt de halsband los en trekt haar mee naar een boomstronk, ze moet er op gaan zitten met haar benen wijd, shit dan doende klemmen zeer, Meester ziet het en haalt ruw voor nu voegt hij eraan toe de klemmen weg, hij zorgt dat haar voeten vast zitten en duwt haar dan naar voren, op haar tieten blijven de klemmen staan, ze moet niet mekkeren zegt hij ruw. Haar handen bind hij vast onder de stronk langs en om haar middel zet hij ook een touw zodat ze geen kant heen kan overgeleverd aan zijn handen. Dan hoort ze de zwiepende slag van de bamboe en voelt de scherpe pijn in haar billen, fuck dit doet zeer en ze worstelt om weg te komen nutteloos ze zit goed vast. En Meester gaat gewoon door. Ze krijgt er 50 en haar kont ziet aan het eind alle kleuren van de regenboog. Dan dringt hij zijn pik weer in haar mond en neukt haar hardvochtig. Als hij haar losmaakt draait alles even en heel eventjes maar mag ze bijkomen tot Meester haar aan haar klemmen weer meetrekt naar het kleed. Ze mag alles opruimen en wanneer ze dat heeft gedaan en alles staat in de auto gaan ze weer terug.

 

Eenmaal weer in huis mogen de klemmen en de bondage voor eventjes weer af, Meester geniet van haar gemartelde lichaam en die avond krijgt ze gewoon weer klemmen op alleen voor straf de lijmklemmen en krijgt ze gewoon nog een pakt slaag gewoon omdat Meester dat wil en ze is zijn bezit en wanneer hij wil dat ze pijn leidt is dat zijn beslissing

 

Over de auteur: lily Geverifieerd gebruiker Premium gebruiker

Doe mee!

Commentaar

Er zijn nog geen reacties

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.