Meesters verjaardagscadeau

Lily

365

Over een week was Luc jarig, vandaag was het de dag voor de laatste cadeautjes kopen. Anneroos wist precies wat ze voor hem zou gaan kopen. Hij had in een tijdschrift een horloge gezien waarvan ze had gemerkt dat hij hem geweldig vond. Anneroos had het tijdschrift stiekem gepikt en het artikel opgeschreven. Ze had hem opgezocht op internet waar ze te koop waren en nu was ze op weg naar de juwelier want ze wilde ook een mooie inscriptie in het sieraad. Een inscriptie waardoor haar liefde voor hem overduidelijk was. De tekst had ze al in haar hoofd.

Niet veel later was ze bij de juwelier, het horloge lag al klaar ze had er voor gebeld voor het geval hij op zou zijn. Ze gaf de juwelier de inscriptie:

Voor altijd van Jou xxx.

De J moet absoluut met hoofdletter meneer, dat is heel erg belangrijk!”

Als de man het al raar vond liet hij het niet merken en even later had ze het doosje in haar handen met het horloge, mooi ingepakt, ze was zo nieuwsgierig wat hij ervan zou vinden. Nog een paar kleine andere dingen, dat boek wat hij wilde hebben, een mooie stropdas, die ene cd nog een leuk verrassingspakket had ze zo in totaal. Ze was in 1 middag goed geslaagd, het enige wat ze nog moest hebben was een jurkje voor zijn verjaardag en daarbij rekening houdend met de kledingvoorschriften die ze van hem had gekregen. Ze vond een leuk glitterjurkje, de snit was eigenlijk iets te lang maar ach daar moest hij niet over zeuren hoor, die split zat er ook nog in. Die paar centimeters die moesten toch wel een keer toegestaan zijn. Bijpassende schoenen had ze wel staan, een clutch had ze ook en ja lingerie mocht ze toch waarschijnlijk niet aan dus had ze niet nodig. Ja, ze was klaar op naar huis, alle tassen in de auto en natuurlijk wel een beetje verstoppen. Ze wierp eens een korte blik op haar horloge, shit, ze mocht wel opschieten als ze voor Luc thuis wilde zijn, ze moest de spullen wel verborgen houden tot zijn verjaardag en ze moest zorgen dat het eten klaar was of tenminste opstond en ze moest hem begroeten. Ze reed met een pittige snelheid naar huis toe, poeh ze heeft nog 3 kwartier, snel verstopte ze de spullen in een la onder haar papieren en verkleedde zich snel. Haar avondoutfitje die ze in meerdere kleuren en modellen had. Een ultrakort rokje dat eigenlijk niet over haar billen kwam en een bovenstukje die grotendeel van haar borsten liet zien. Zolang ze geen bericht van Luc kreeg dat ze andere kleding aan mocht was dit haar tenue. Ze klikte haar halsband om haar hals en liep naar beneden toe. Daar deed ze ook de boeien om haar polsen en haar enkels, ze was er intussen zo aan gewend dat ermee werken nu makkelijk ging. Ze liep met kleine pasjes naar de keuken toe en begon met de maaltijd klaarmaken. Al vlug stond alles te pruttelen en nogmaals een blik op de klok, ze had nog een kwartier, mooi dat had ze gered.

Op het moment dat Anneroos de auto van Luc de oprijlaan op hoorde draaien, draaide zij het gas laag en ging op haar knieën met gebogen hoofd voor de deur zitten, haar handen opengevouwen wachtend op haar Meester.

Zo zat ze elke avond, hem welkom thuis hetend. De deur ging open en Luc kwam het huis binnen, zoals elke avond als hij thuis kwam genoot hij van de aanblik wat dit bood. Zijn slavin klaar voor hem, elke avond wachtend op de thuiskomst van haar Meester. Hij kreeg daar nooit genoeg van. Luc liep op haar toe en bleef vlak voor haar staan, zonder aarzelen boog anneroos haar hoofd en kuste de schoenen van Luc, daarna maakte ze de veters los en trok ze uit voor hem en kuste vervolgens zijn voeten en bleef toen zo zitten. Luc keek naar de vrouw aan zijn voeten, wat is ze toch heerlijk. Even liet hij haar zo zitten dit was een moment wat zo sereen was, zijn slavin aan zijn voeten. Gezegd werd er niks maar het gevoel van dit moment dat was het.

Luc bukte zich en tilde haar gezicht op en kuste haar. Vervolgens draaide hij zich om naar de wand en pakte de riem die aan de halsband hoorde. Hij maakte hem vast en liet haar gaan staan. Hun monden vonden elkaar in een hevige zoen terwijl Luc’s vingers af en toe afdwaalden en haar clitje vonden. Ze kronkelde in zijn armen maar verzette zich absoluut niet.

Samen liepen ze naar de keuken toe, tenminste Luc liep voorop en hield de riem aan de halsband vast. Even nog een momentje samen totdat anneroos opeens uitriep; “Shit, het eten staat nog op!”

Luc schoot in een daverende lach en liet haar los, even een plagend tikje op haar billen en anneroos schoot naar de keuken toe. Luc deed zijn stropdas af en het bovenste knoopje open, poeh ff wat meer lucht. Hij had geen hekel aan een pak maar ’s avonds wilde hij graag rustig kunnen ademen. Zijn jasje had hij al op de stoel laten glijden en hij stroopte zijn mouwen op, het werd zowaar al warm weer. Je kon merken dat de zomer in aantocht is. Heerlijk zeker omdat er dan wat luchtiger kledij gedragen kon worden en ja het idee dat wanneer hij met anneroos op stap was en zij een luchtig jurkje aanhad zonder iets eronder wond hem enorm op. In de winter zat er veel te veel voor doordat het te koud anders was. Zo filosofeerde hij in gedachten verder over het voordeel van de zomer. Hij had geeneens door dat anneroos het eten al aan het binnenbrengen was. Dat had hij pas door toen ze op zijn schouder tikte om te vertellen dat het eten klaar was. Luc glimlacht naar zijn vrouw en liep gezellig keuvelend met haar naar de eettafel. Aan de eettafel hadden ze gespreksstof genoeg daar ontbrak het hun nooit aan. Hadden ze geen gespreksstof dan hadden ze ruzie.

Opeens stelde Luc een vraag; “ waar was je vanmiddag liefje, ik heb je geprobeerd te bellen maar je nam niet op! En ik had geen sms’je gekregen dat je wegging!”

Anneroos verschoot van kleur, shit, daar had ze niet aan gedacht, de afspraak was dat wanneer ze weg zou gaan naar iets wat ze ’s morgens nog niet wist ze dit zou sms’en. Maar goed dat had ze niet kunnen doen doordat ze ging shoppen voor hem. Hoe moest ze zich hier nu weer uitkletsen. Ze keek voorzichtig naar zijn gezicht dat stond strenger dan net. Oeps!

Eh”, begon ze twijfelend; “ ik was in de stad.”

Luc trok zijn ogen hoog op; “ in de stad, verklaar jezelf!”

Anneroos’ gezicht verschoot nu helemaal wat moest ze nu, aan de andere kant, hij is volgende week jarig hij mag natuurlijk zijn cadeau nog niet weten dan is de verrassing eraf.

Ja, dat is nu net de verrassing, ik kan je verjaardagscadeau toch niet verklappen. En ik kon ook geen verjaardagscadeau gaan kopen als je wist dat ik naar de stad ging want dan wil je altijd alles weten wat ik heb gekocht. En dat mag je toch pas volgende week zien hoor!”

Aha, dus je bent aan het verjaardagsinkopen doen geweest, had je gewoon vanmorgen kunnen zeggen had ik het geen probleem gevonden. Nu weet je dat dit strafpunten oplevert om iets te doen zonder dat ik dat weet maar daar hoor je straks meer over!”

Anneroos deed het zwijgen toe, oké hij was niet boos dat ze naar de stad was geweest maar alleen omdat ze het niet had gezegd, valt mee!

Al snel waren ze klaar met eten en Luc ging naar de huiskamer toe, even de krant doornemen en even bijkomen van een dag werken. Anneroos ruimde in de keuken de gebruikte vaat op en zette daarop gelijk koffie. Niet veel later kroop ze naast Luc op de bank. Even een momentje samen. Ze sloot even haar ogen en soesde weg. Tot opeens Luc’s stem boven haar hoofd klonk, “ in de hoek gaan staan en wel direct!”

Ze hoorde aan zijn stem dat het menens was en ze schoot van de bank af naar de hoek toe waar ze vaak moest staan. Om haar heen was werkelijk niks te zien en ze verveelde zich daar altijd heel erg snel. Ze hoopte maar dat ze er niet lang hoefde te staan. Ze had wel het vermoeden wat ze zou krijgen, in gedachten ging ze de lijst even na die haar Meester ooit had opgesteld. Weggaan zonder Meesters toestemming stond een kwartier durend pak slaag op. Afwisselend met de hand of attributen. Was te doen, ze had weleens langer gekregen maar dan was ze er ook brutaal bij geweest of had ze teveel uitgegeven. Afwachten maar!

Nadat ze ongeveer 10 minuten in de hoek had gestaan riep Luc haar bij zich, ze knielde voor hem neer en hij vertelde precies wat ze al dacht. Een kwartier voor het feit dat ze weg was gegaan zonder het te hadden gemeld. Hij wilde er niet teveel woorden aan vuil maken omdat hij het aan de ene kant ook wel leuk vond dat ze speciaal voor hem naar de stad was gegaan en in die haast helemaal was vergeten het hem te melden. Hij was benieuwd wat ze voor hem had gekocht.

Niet veel later lag ze over zijn knie. Met een flinke vaart sloeg hij haar billen dieprood. Hij wisselde zijn hand af met de plak en met een liniaal. Aan het eind van het kwartier lag ze snikkend over zijn knie, hij streelde haar gehavende billen en nam haar in zijn armen. “Rustig maar liefje, het is goed zo!”

Die nacht werd er weinig geslapen en allebei kwamen ze behoorlijk slaperig op hun werk maar ach ze hadden een geweldige tijd samen gehad dus wat maakt het dan voor een keer uit.

Een week later

Vandaag is het eindelijk zover, Luc is jarig. Anneroos is al vroeg wakker en ze kijkt naar het nog slapende profiel van haar echtgenoot/ Meester. Wat hield ze toch van hem ongeacht wat hij met haar deed!

Ze wierp een blik op de wekker, met een half uurtje zou hij ook wel wakker worden, had zij mooi de tijd een ontbijtje voor hem te maken en hem te verrassen. Snel ging ze aan de slag, croissantjes, eitje, koffie, jus d’orange, broodjes er stond van alles op het dienblad. En tussen al het lekkers in stond het doosje met het horloge, ze was zo nieuwsgierig wat hij ervan vond!

Anneroos kwam de kamer weer in, Luc was nog in diepe rust en voorzichtig zette ze het dienblad op het nachtkastje neer, ze boog zich over hem en kuste hem op zijn lippen. “ Gefeliciteerd schat!”

Luc opende zijn ogen en kuste haar terug; “ Dank je wel liefje!”

Hij wreef de slaap uit zijn ogen en ontdekte toen het dienblad naast hem een perfecte manier om de dag te beginnen. Anneroos pakte een soort tafeltje en schoof dat over het bed heen, daar het dienblad op en wat was er anders dan de tafel beneden? Ze zaten knus samen en hier hadden ze ook een tafel. Luc wilde al aan zijn koffie beginnen maar dan ontdekt hij het pakje wat tussen alles in staat. Hij kijkt Anneroos eens onderzoekend aan. “ Je wilde toch weten wat ik in de stad had gekocht? Dan moet je het toch gaan uitpakken, de rest volgt later dat ligt beneden maar dit wilde ik zo geven!”

Hij pakt het pakje en draait het plagend alle kanten heen, net of hij het gespannen gezichtje van Anneroos niet ziet. Dan maakt hij het rustig open. Zijn mond valt open bij het zien van het horloge. “ Roosje dit is dat horloge wat ik had gezien in het tijdschrift, hoe wist je dit! Wat ben ik hier blij mee!”

Anneroos straalt, ze wist wel dat hij het mooi zou vinden. Luc bekijkt het horloge van alle kanten en leest dan opeens de inscriptie Voor altijd van Jou xxx

Woorden waren vanaf dat ogenblik overbodig en het ontbijt was ook vergeten, een simpele dankjewel zoen was het niet maar een bewijs van hun liefde voor elkaar.

Na een zo wel heel langdurig ontbijt werd het opeens haasten geblazen. Gelukkig verwachtten ze ’s morgens geen visite, ze hadden tegen iedereen gezegd middag of avond. Dan konden ze ’s morgens nog de nodige voorbereidingen treffen. Beneden pakte Luc de andere cadeaus uit die allemaal in de smaak vielen. De cd ging gelijk op en de stropdas werd neergelegd bij de kleding voor vandaag. Het boek zette hij even nog op de kast neer, lezen zou vandaag weinig van komen was hij bang voor. Hij kuste Anneroos nogmaals, dit had hij niet verwacht dat ze zo aan hem had gedacht.

De ochtend stond in het teken van voorbereidingen en toen ze tussen de middag allebei gingen verkleden trok Anneroos haar nieuwe kleding aan. Luc floot toen ze de badkamer uitkwam. “ Moet het per se aanblijven? Ik wil het liever weer gelijk van je afrukken! Hij had alleen nog wel ietsje korter mogen zijn maar die split maakt het wel weer goed!”

Anneroos grijnsde, “ Je ziet er anders zelf ook niet verkeerd uit meneer! Maar als we nu niet opschieten staan er straks gasten voor de deur.”

Tegen die redelijkheid kon Luc uiteraard niet op en snel liepen ze naar beneden toe. En ze had gelijk al snel dienden de eerste gasten in de vorm van hun ouders en andere familieleden zich aan. Niet veel later stonden ook andere vrienden voor de deur. Het horloge werd natuurlijk uitgebreid bewonderd en de tijd vloog voorbij.

Na het avondeten zat de hele familie in de kamer, Anneroos was even naar boven gelopen om wat op te halen en opeens voelde ze hoe een hand naar haar borst zocht. Ze bleef stil staan en liet hem zijn gang gaan, Luc was haar achterna gelopen en vond haar tepel door het dunne stofje van het jurkje heen. Anneroos kreunde even en hij kneep nog iets harder door. Door de stof voelde ze haar tepels keihard worden, Luc grinnikte boven haar hoofd. Hij voelde dat zijn handelingen effect hadden. Anneroos haar handen vonden als vanzelf haar weg naar de stof toe die haar borsten bedekten en met een simpele handeling kwamen die helemaal in zijn handen. Hij gromde goedkeurend, dit beviel hem wel. Zijn hand vervolgde zijn werk en bewerkte haar tepels, zijn andere hand gleed naar beneden toe en vond haar kutje, hij merkte dat het haar niet onberoerd liet. Man wat was ze nat zeg, ze stond gewoon keihard te geilen!

Hij kneep even keihard in haar tepels en ging voor haar staan. “ Staan we hier nu gewoon te geilen mijn sletje, had je daar toestemming voor geil te worden?”

Anneroos schudde beschaamd haar hoofd. Haar wangen waren rood van opwinding, hoe kon ze niet geil worden in de wetenschap dat haar hele familie beneden zat en Luc haar hier boven even kort onder handen nam. Zodat ze telkens weer wist van wie ze ook alweer was. En eigenlijk hoefde hij dat helemaal niet elke keer opnieuw te laten zien want dat wist ze toch wel maar die kleine momenten van gehoorzaamheid aan hem waren heerlijke momentjes. Luc was in de tussentijd weggelopen en hij had het een en ander gepakt. “ Op je knieën op het bed gaan zitten!” Zijn stem was streng, tegenspraak duldde hij niet als hij zo sprak. Ze wist niet hoe snel ze aan zijn opdracht moest voldoen. Haar borsten hingen nog steeds uit haar jurkje vandaan en toen ze op haar knieën ging zitten en ze automatisch haar handen voor haar zette gleed haar jurkje naar boven toe, nog een klein stukje en haar billen waren ook bloot voor hem. Anneroos voelde hoe hij de stof over haar billen gleed en haar billen bloot maakte. Ze voelde hoe hij haar billen streelde en kort daarop voelde ze zijn hand een tiental keer hard neerkomen op haar billen. Ze gaf geen kick ze genoot van de saamhorigheid tussen hen. Ze voelde hoe zijn hand naar haar kutje ging en het vele geile vocht wat daar was verspreidde en haar kontgaatje ermee bevochtigde. Ze had het vermoeden wat hij wilde gaan doen, ze hoopt het niet want ze haatte het maar wat had ze te vertellen als zijn slavin. Dus gehoorzaam wachtte ze tot hij verder ging. Opeens voelde ze wat in haar anus binnendringen, fuck het is inderdaad een buttplug en wel een van de grootste die ze hadden! Wilde hij werkelijk dat ze dat ding heel de avond ging inhouden? Vertwijfeld bleef ze op haar knieën zitten maar dat was natuurlijk niet de bedoeling. “ Opstaan!”

Voorzichtig kwam ze omhoog van het bed, haar jurkje gleed weer over haar billen heen, ze had de neiging wijdbeens te gaan staan maar ze wist dat ze dat maar beter niet kon doen. “ Omdat ik wil dat jij de hele avond aan mij denkt en dat je je plekje weet krijg je nog wat klemmetjes van me.” Luc ging nu op het bed zitten en trok zijn slavin voor zich. Met grootste precisie zette hij klemmen op haar grote en kleine schaamlippen en tot slot een klemmetje op haar clit. Ze hield een kreun van pijn in. Hij liet het jurkje terugvallen en precies zoals hij al dacht, niks van te zien. Hij ging weer staan en beet even in haar tepels, even verkenden zijn handen haar tepels nog en toen liet hij haar alleen in de kamer. Rap fatsoeneerde ze haar haren weer en maakte haar make up in orde. Haar borsten stopte ze weer in haar jurk. Ze voelde de plug goed zitten en de klemmen zaten ongemakkelijk maar ja Meesters wil is wet dus ze liep voorzichtig naar beneden toe.

Die avond was ze wat afwezig en ze probeerde zo weinig mogelijk te gaan zitten. Iedereen viel het op maar niemand kon vermoeden wat het was. De meeste gasten dachten dat ze boven ruzie hadden gehad omdat ze best wel lang waren weggebleven. Maar niemand wist wat er werkelijk aan de hand was, niemand behalve Luc uiteraard! En ja Luc liet haar juist zo vaak mogelijk zitten maar o wat zat ze rot en wat zou ze blij zijn als al die visite die het toch nergens over hadden weggingen!

Rond 10 uur ging de laatste visite weg en samen ruimden ze de laatste dingen op. Nu samen nog even nagenieten van vandaag en van elkaar.

Anneroos kroop in Luc’s armen en stil zaten ze bij elkaar. Tot opeens Luc’s stem niet meer liefdevol klonk maar streng, hij was veranderd naar haar strenge Meester zonder dat ze het in de gaten had. “ Nu slavin wil ik weleens weten wat je voor je Meester als verjaardagscadeau heb bedacht!”

Ze keek verwonderd naar hem, had ze hem vanmorgen niet dat horloge gegeven en de andere cadeaus? Ze snapte er helemaal niks van en stomverbaasd keek ze hem aan. “ Wat bedoelt U Meester?” Ze stamelde ervan. “ Precies wat ik zeg mijn sletje, vanmorgen heb jij je echtgenoot zijn verjaardagscadeau gegeven waar ik heel blij mee ben overigens maar nu wil ik dat jij eens hard nadenkt wat je je Meester gaat geven en wees maar eens creatief in het verzinnen daarvan. Ik moet het heel erg leuk vinden om te doen bij jou!”

Anneroos haar mond bleef even heel onelegant open staan, haar gedachten stonden niet stil. Wat bedenken wat hij leuk vond! Ja, net als zijzelf was hij dol op klemmen alleen dan bij haar te plaatsen. Als ze daar eens wat mee verzon. Ze kon natuurlijk zijn leeftijd in aantal knijpers doen maar ach dat was geen uitdaging meer, dat waren er 32 dan waren ze klaar.

Maar het idee van knijpers liet haar niet los. Het maalde en maalde in haar hoofd en opeens wist ze het. Ze schoot overeind. “ Meester, ik weet het!” ze straalde er bijna bij van blijdschap dat ze iets had verzonnen had.

Ik ben benieuwd slavin, vertel maar!”

Meester mag ik U voor elke dag in het jaar dus 365 dagen een knijper geven die U plaatst waar U wilt. Zodat op mijn lichaam voor elke dag een kenmerk staat van U Meester!”

Luc fronste zijn wenkbrauwen; “ weet je het heel zeker sletje, 365 knijpers zijn er veel, heel veel en wanneer ik begin is er geen weg terug. Dan gaan ze er allemaal op welk gepiep er dan ook volgt is dat duidelijk!”

Anneroos knikt hevig; “ dat is heel duidelijk Meester en ik wil dit voor U doen!”

Prima, dan ga jij zorgen voor voldoende knijpers, dat word pijn lijden teefje!” Luc sprak het sadistisch grijnzend uit en Anneroos bloosde ervan.

Kom nu gaan we naar bed!”

Op bed verwijderde hij met een ruk de klemmen, en haalde de plug eruit. Anneroos slaakte een kreet van pijn maar kroop toch naar beneden toe om hem te bedanken. Tevreden kropen ze in elkaars armen en waren in korte tijd in diepe rust.

De volgende dag begon ze eerst eens met tellen hoeveel knijpers ze hadden, maar daar moesten er nog wel flink wat bij. Ze wist dat Luc het niet zou accepteren als er slappe knijpers tussen zaten, ze wist degene die hij het liefste wilde. Dus haar eerste stop was bij de Hema, ze had geteld dat ze nu 70 knijpers hadden liggen thuis dus dat betekende dat ze er 295 bij moest hebben. Als ze het nu zou afronden naar 300 dan had ze er een paar extra voor als ze kapot gingen.

Ze liep linea recta naar de huishoudelijke hoek toe. Ze pakte de bekend uitziende knijpers, er zaten er 20 in een pakje. Zo shit dan moest ze gewoon 15 pakjes hebben. Maar ja wie a had gezegd moest nu ook b zeggen al had ze nu wel twijfels nu ze aan al die knijpers dacht. Al die knijpers op haar lijf, zou ze het redden. Ze wilde het redden ongeacht hoe pijn het deed, ze deed het voor Luc, voor haar Meester!

Het mandje had ze al bij het begin gepakt en ze begon hem vol te laden, 10 pakjes, 11, 12 pakjes. Shit, het vak is leeg. Even een verkoopster opzoeken. Met een hoogrode kleur vroeg ze om nog meer pakjes. Ze zag hoe de verkoopster een merkwaardige blik in haar mandje wierp, ze kon bijna haar gedachten lezen; ‘ wat moet ze nu met zoveel pakjes knijpers!’

De kleur verdiepte zich op haar wangen terwijl ze wachtte tot de verkoopster met het gevraagde terugkwam, ze stamelde een bedankje en haastte zich naar de kassa. Daar kreeg ze ook merkwaardige blikken toegeworpen en met een hoofd als een overrijpe tomaat rende ze bijna de winkel uit met een tas vol met knijpers.

Thuis kwam ze pas weer op adem en pakte de pakjes uit, ze haalde alle knijpers los en deed ze allemaal in een mandje, dit pakte ze in en zette het in de kast neer. Ze wist niet wanneer haar Meester zou bepalen of hij zijn verjaardagscadeau wilde maar ze had alles nu in huis, voor alle zekerheid had ze ze nog maar een keer nageteld, het waren er echt 365, de 5 extra had ze apart gehouden.

Toen Luc ’s avonds thuiskwam repte hij met geen woord over de dag ervoor en zeker niet over die knijpers. Het was midden in de week, morgen wachtte weer een lange dag voor beide en hij wilde absoluut de tijd ervoor nemen. Het weekend kwam wat mooier uit. Ruimschoots de tijd om te genieten van al die klemmen op zijn slavin haar lichaam. Haar verjaardagscadeau voor haar Meester. Hij vond het leuk bedacht, nu maar hopen dat ze het vol zou houden. De komende dagen zou hij er niet naar vragen, vrijdag pas. Dat betekende nog een paar daagjes wachten.

Gelukkig vloog de tijd die restte tot het weekend, Anneroos werd steeds zenuwachtiger. Steeds vaker dacht ze na over al die knijpers en hoe al die knijpers op haar lichaam zouden kunnen. Aan de ene kant hoopte ze dat haar Meester zijn verjaardagscadeau snel zou gaan verrichten en aan de andere kant hoopte ze dat het nog weken zou duren.

Maar op vrijdagavond wist ze dat het niet meer lang zou duren. Tijdens het eten liet Luc opeens vallen; “ ik hoop toch dat jij je verjaardagscadeautje voor je Meester in gereedheid hebt, morgen wil ik hem namelijk slavin!”

Anneroos ademde even heel snel, boog haar hoofd en knikte; “ ja Meester, Uw cadeau is in gereedheid gebracht!”

Mooi zo,” was alles wat hij nog zei.

Die nacht sliep Anneroos heel erg onrustig zeker nu ze wist wat er morgen ging gebeuren.

De volgende dag verliep in de eerste instantie net als een gewone zaterdag, de boodschappen moesten worden gedaan, de wasmachine draaide, er stond nog een strijk, het huishouden werd gedaan. Luc waste de auto, de bedden werden verschoond. Even waren de gedachten van beide niet bij vanavond, ze waren gewoon een stel druk aan het werk in het huis.

Maar de dag ging voorbij en de avond naderde met rasse schreden. Anneroos probeerde nog wat tijd te rekken door te wachten met koken maar Luc stuurde haar beslist naar de keuken toe om voor het eten te zorgen. Tijdens het koken bonsde haar hart bijna in haar keel. Zo kwam het dat het eten in een behoorlijk zwijgend samenzijn verliep. Alles wat Luc zei landde niet bij Anneroos en ze gaf verwarde antwoorden, ze was er niet met haar hoofd bij. Hij liet het maar zo, hij wist dat ze zenuwachtig was en dat mocht ze ook wel zijn ook. Dit zou een heel pittig avondje voor haar gaan worden!

Anneroos ruimde in de keuken de vaat weg en liep naar de huiskamer toe, ze wist zich geen houding te geven. Hij had nog geen opdracht gegeven dus zou ze gewoon gaan zitten, of zou ze aan zijn voeten gelijk gaan zitten. Maar goed het spel was nog niet begonnen, het startsein was niet gegeven. Onwennig bleef ze in de kamer staan. Wat moest ze nu? Gelukkig loste Luc dit op. “ Ik wil dat je nu naar boven gaat slavin, je uitkleed en het volgende meeneemt. Uiteraard mijn verjaardagscadeau, je pols en enkelboeien, een gag en het zweepje wat we laatst in de ruitersportzaak hebben gekocht. Je hebt 5 minuten om hier weer beneden te zijn en jezelf aan te bieden aan je Meester dus tempo.”

Anneroos haastte zich naar boven toe en trok in een rap tempo haar kleding uit, ze zorgde wel dat het netjes op de stoel lag want rommel hielden ze allebei niet van. Ze zocht de opgedragen artikelen bij elkaar en pakte de doos met de 365 knijpers en de 5 extra pakte ze ook mee. Een blik op de klok, ze had nog tijd over, ze was netjes binnen de tijd gebleven maar als ze nu niet opschoot was ze toch nog te laat. In tempo liep ze daarom de trap af naar beneden, eenmaal beneden aangekomen legde ze de attributen waarom haar Meester had gevraagd op de salontafel neer, inclusief de 5 extra klemmen. Luc trok een verbaasd gezicht maar hij zei nog niks, hij gaf haar de gelegenheid haar te verklaren.

Anneroos zakte op haar knieën, de doos met knijpers in haar handen, ze kroop voor haar Meester en zette de doos even naast haar neer om zijn voeten te kussen. “ Gefeliciteerd Meester met U verjaardag, mag ik U een cadeau aanbieden Meester?”

Luc knikte en anneroos pakte de ingepakte doos en gaf hem aan haar Meester. Luc haalde het papier eraf en deed de doos open, in de doos zat het mandje boordevol met knijpers. Demonstratief zette hij het mandje op de tafel neer.

Dank je wel slavin, daar kan ik jou heel mooi mee versieren maar wat ik me nu dus al even afvraag waar die 5 op de tafel voor zijn?”

O, Meester ik moest het afronden en toen heb ik deze 5 als reserve gehouden, mocht er soms eentje kapot gaan!”

Slim sletje maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit. Maar genoeg geklep het is tijd dat ik mijn cadeau eens ga besteden. 365 klemmen op jou dus ga maar eens staan!”

Boven de salontafel had hij de grote lamp die daar hing weggehaald want vernuftig hadden ze die aan een grote haak gehangen, als de lamp weg was dan was het een perfecte bondagehaak. Luc zette zijn slavin vast, hij zorgde er wel voor dat haar armen niet helemaal gestrekt waren want dat zou ze niet zolang uithouden. Al die klemmen opzetten dat duurde wel eventjes.

Haar enkels werden ook vastgeklikt alleen de gag liet hij nog eventjes uit, die kwam straks wel.

Hij nam de eerste knijpers in zijn handen, deed ze even open en dicht. Mooi ze had goede gekocht geen slappe zooi daar hield hij niet van. Hij keek naar zijn slavin zag hoe ze als gebiologeerd naar de klemmen keek en liet ze voor haar ogen nogmaals open en dichtgaan, hij zag de angst in haar ogen en hij grijnsde gemeen voordat hij de eerste klemmen op haar tepels zette. De volgende paar plaatste hij op haar kleine en grote schaamlippen en op haar clitje. “ Tepels en een kutje van een sletje horen gepijnigd te worden het liefst de hele avond!”

Ze zei niks, ze boog alleen haar hoofd, ze gehoorzaamde haar Meester.

Luc ging verder haar borsten versierde hij met heel veel knijpers, verder naar haar buik, haar armen, haar hele kutje kwam vol te staan, haar benen, zelfs tussen haar tenen zette hij ze. Toen haar voorkant helemaal volstond ging hij verder met haar billen en haar rug. Ze had het zwaar, af en toe slaakte ze een gilletje van pijn, ze voelde continue pijnscheutjes maar ze kon niet ontkennen dat ze eigenlijk bloedgeil was. Luc genoot intussen, hij had niet verwacht dat ze het vol zou houden maar wat was dit een geil gezicht, heel haar lichaam stond vol, er stonden er bijna genoeg op hij had er nog een paar over en die konden mooi over een paar andere heen. Nog een extra over haar beide tepels heen en haar kutje kon ook wel een paar dubbele klemmen gebruiken. Nu liepen er toch wel een paar traantjes over haar wangen heen. Poeh, die dubbele die deden goed zeer!

Luc draaide het mandje om; “ kijk eens slavin, ze zijn op, 365 klemmen allemaal op jou lijf gezet. Perfect op tijd af om het nieuws te gaan kijken!”

Hij plofte op de bank neer en zette de tv aan, anneroos haar ogen werden groot, liet hij haar nu zo staan? Ze begon een beetje de paniekeren maar wist zich te vermannen. Oké, dit zou ze ook redden, dit was gewoon een gedeelte van zijn verjaardagscadeau. Maar het half uur dat het nieuws duurde viel haar loodzwaar. Elk klemmetje voelde ze, ze had het idee dat er wel duizenden opstonden!

Eindelijk was het nieuws afgelopen, Luc stond op en liep naar de kast toe, pakte zijn camera eruit. Dit kunstwerkje moest hij natuurlijk wel vastleggen voor later. Uitgebreid maakte hij foto’s en stond nog even genietend te kijken naar zijn gepijnigde slavin. Tussen de knijpers op haar kutje door vingerde hij haar, ze was bloedgeil en dat kwam mooi uit voor zijn andere plannen de rest van de avond.

Tsja slavin wat er op jou lichaam staat moet er natuurlijk ook weer af! En nu heb ik geen zin om elke knijper los te gaan halen duurt me veel te lang.” Luc had het zweepje gepakt wat ze mee naar beneden had moeten nemen en de gag. Deze deed hij eerst in en streelde even haar wang die nu toch wel nat was van de tranen.

De zweep knalde niet veel later over haar lichaam, geretourneerd als dat hij was in het klemmen verwijderen sloeg hij ze allemaal van haar af. Ze krijste achter de gag maar hij ging door. Eerst haar rug, haar armen, haar benen, haar buik, haar billen, haar kutje en als laatste haar borsten. Hij zorgde ervoor dat de klemmen op haar tepels zolang mogelijk bleven staan. Met een harde klap sloeg hij die als laatste er ook af. Voor de tranen schaamde ze zich al niet meer, ze was gebroken. Heel haar lichaam was rood, de afdrukken van de klemmen waren overduidelijk te zien. Luc maakte nog een paar foto’s van de ontelbare afdrukjes die de 365 klemmen hadden achter gelaten. Slap stond ze nu in het midden van de kamer, Luc maakte haar los van de haak en nam haar in haar armen, kuste haar tranen weg. De gag zat nog in haar mond, de boeien verwijderde hij niet maar even rust had ze wel verdiend. “ Dit was een prachtig verjaardagscadeau slavin en ik ben trots op je dat je al die 365 klemmen hebt kunnen dragen!”

Even moest ze maar bijkomen, de avond was nog kort en ze had gewoon het gevoel dat Luc nog meer wilde. Had ze goed gevoeld, hij had niet voor niks de boeien omgelaten en de gag niet uit haar mond gehaald.

Uit de kast pakte hij bondagetouw en hij zette anneroos voor hem neer. Met handige gebaren begon hij haar gepijnigde borsten op te binden en ze kreunde vanachter haar gag, dit was gevoelig. Luc trok zich daar niks van aan en ging door. Haar tieten werden een paar mooie harde ballen die langzaam verkleurden. Anneroos sperde haar ogen wijd open toen ze zag dat hij klemmen pakte, nee dit kon ze niet verdragen meer. Ze begon heftig nee te schudden waarop Luc haar opgebonden tieten een harde klap met de zweep verkocht. “Bepaal jij slavin?”

Anneroos schudde beschaamd haar hoofd. “ Nou dan!”

De klemmen kwamen inderdaad op haar tepels terecht, hij maakte ze gelijk dubbel. Ze hield haar mond, het was waar haar Meester bepaalde en als hij nu klemmen op haar tepels wilde hebben had zij te gehoorzamen!

Luc liet haar weer op haar knieën zitten en haalde nu wel de gag uit haar mond. “ Vertel je Meester eens, hoeveel maanden zitten er in een jaar?”

12 Meester!” ze vond het eigenlijk maar een domme vraag, hallo dat wist hij zelf toch ook wel. “ Prima slavin, zovaak wil ik dat wij allebei gaan klaarkomen, je mag jezelf 6x tot het hoogtepunt brengen door jezelf te vingeren maar je moet mij 6x laten klaarkomen hoe je het doet dat is jou probleem. En ik accepteer geen getreuzel dus aan de slag. Ze kroop op hem toe en begon hem driftig af te zuigen, ze trok hem af, ze likte hem en voelde hoe hij groter werd in haar mond. Het duurde dan ook niet lang voordat hij klaarkwam, ze had even de grootste moeite alles te slikken maar ze likte hem daarna netjes schoon. Ze keek even vragend naar haar Meester die alleen maar naar haar keek. Onwennig gleed haar hand naar haar gehavende kutje, ze mocht zichzelf eigenlijk bijna nooit vingeren. Maar al snel had ze het ritme te pakken en sinds ze al bloedgeil was koste de eerste keer haar ook geen moeite. De tweede en derde keer ook niet maar daarna werd het moeilijker. De vierde duurde bij beide een stuk langer en Luc begon het te lang vinden duren. Hij trok haar aan de touwen van de bondage omhoog gaf haar een forse tik op haar billen en gooide haar op de bank neer. Ruw nam hij haar keer op keer, terwijl hij haar keihard neukte kneep hij de klemmen extra hard aan en weer kwamen ze allebei klaar. Onverdroten ging hij door met haar neuken. Ze was aan het einde van haar latijn, ze moest nog eventjes volhouden voor haar Meesters verjaardagscadeau maar ze kon bijna niet meer. Alles deed pijn, haar kut was schraal door de klemmen en doordat haar Meester haar non-stop bijna nu neukte, haar tepels die deden nu constant bijna pijn maar ze moest en zou dit volhouden.

Nog een keertje kwamen ze beide klaar, net voordat Luc klaarkwam haalde hij zijn pik uit haar kutje en spoot zijn zaad in haar mond. Braaf slikte ze alles door. Uitgeput bleef ze op de bank liggen, ze sloot even haar ogen, ze was op, ze wilde het liefst in zijn armen nu liggen of aan zijn voeten liggen.

Maar Luc had nog een laatste iets voor haar in petto. Hij had nog niks gedaan met zijn leeftijd en daarvoor had hij uit de kast de zweep van allemaal twijgentakken gehaald. “ We zijn bijna klaar slavin, ik wil dat jij je billen aanbied aan mij en mij verteld hoe oud ik ook alweer ben geworden, dat aantal ga jij op je billen krijgen!”

32 Meester.” Ze ging in houding zitten, protesteren had geen zin dat zou het alleen maar verergeren, ze had het zwaar tijdens het laatste stukje maar ze hield zich goed. Elke klap trok door, dit was een venijnige zweep maar ze telde af, nog 15, nog 10, nog 5, nog 1, klaar. Gebroken bleef ze op haar knieën zitten totdat ze Luc’s stem in haar oor hoorde; “ kom eens bij me liefje! Ik hou van je en je hebt het goed gedaan!”

Ze kroop in zijn armen weg en samen genoten ze na van de avond, haar lichaam bleef nog lang gevoelig van alle klemmetjes maar het was een gelukzalige gevoeligheid dat ze dat voelde voor haar Meester.

Over de auteur: lily Geverifieerd gebruiker Premium gebruiker

Doe mee!

Commentaar

Er zijn nog geen reacties

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.