Nachtelijke verrassing

Lily

Nachtelijke verrassing

De nacht was allang ingevallen toen Leon thuiskwam. Het was een lange avond geweest en hij was moe. Het huis was al in het donker gehuld wat natuurlijk niet zo vreemd is om 2 uur ‘s nachts. Voorzichtig draaide hij de sleutel om in het slot, wat klonk dat allemaal hard zo in de stille nacht. Zijn jas hing hij aan de kapstok en hij liep naar de keuken toe waar een klein lampje brandde. Ze had ook overal aan gedacht zijn meiske, zijn Nina. Ze wist dat hij er een hekel aan had in een donker huis thuis te komen. Even dronk hij wat water en ging even naar de wc. Vlug knipte hij het lichtje uit en loopt naar boven toe. Het nachtlampje aan zijn kant deed hij aan en keek naar zijn slapende vrouw. Volgens voorschrift van hem lag ze volledig naakt in bed, hij glimlachte en keek op haar neer. De lakens waren wat van haar afgegleden zodat de sporen van hun laatste spel het weekend goed zichtbaar werden. Het was heftig geweest, de striemen waren diep geweest en nu nog zichtbaar.
Hij zag de striem die langs haar tepels liep en hij zag aan haar tepels dat ze nog steeds gevoelig waren. Even streelde hij langs de striem en beroerde haar tepels. Ze bewoog in haar slaap en kreunde. Dit smaakt naar meer dacht Leon. Vlug liep hij naar de douche toe en nam een korte warme douche zodat hij zich weer fris voelde. Enkel in zijn short liep hij naar de kast toe in hun kamer. De enige kast die op slot zat en waar hij alleen de sleutel van had.
Voorzichtig zonder geluid te maken pakte hij de enkel en de polsboeien eruit, een paar klemmen, gewichtjes, zijn favoriete zweepjes en een kaars.
Hij ging bij haar staan en keek weer naar haar, de lakens waren nog verder afgegleden, haar hele bovenlichaam was nu zichtbaar. Voorzichtig trok hij de lakens helemaal weg zodat haar hele naakte lichaam zichtbaar was. Nog beter zag hij nu de sporen van het weekend. Die na straks weer goed zichtbaar zouden zijn. Hij grijnsde wat lag ze toch lief te slapen!
Hij pakte de enkelboeien, en pakte heel voorzichtig haar linkerenkel beet en klikte de boei eromheen, de andere boei klikte hij aan het bed vast. Dit herhaalde hij met haar rechtervoet. Af en toe bewoog ze wat in haar slaap maar tot nu toe merkte ze niks.
Nu liep hij naar het hoofdeinde toe en klikte ook haar polsen vast aan het bed, daar lag ze helemaal gespreid voor hem en nog had ze helemaal niks door. Maar dat zou niet meer lang duren!
Rustig pakte hij de klemmen en zette ze op haar tepels, de gewichtjes hing hij er gelijk aan. Ze kreunde hevig in haar slaap en begon te bewegen. Tussen de klemmen had Leon een touw gemaakt zodat de klemmen goed strak stonden. En aan dat touwtje had hij een trektouwtje gedaan zodat hij die goed vast kon houden. Dus zodra ze bewoog trok ze zelf aan haar tepels. Ze kreunde nog harder en probeerde haar voeten te bewegen. Het lukte niet, opeens vlogen haar ogen open. Ze ging wild heen en weer want ze had nog niks door. Ze voelde alleen dat ze vastlag, haar polsen en haar enkels. Toen voelde ze de pijn in haar tepels en opeens keek ze in het grijnzende en strenge gezicht van Leon. Gelijk sloeg ze haar ogen neer. “Meester stamelde ze U bent al thuis.” “ Goed opgemerkt slavin en ik heb zin om jou pijn te doen en ik wil verwend worden door jou.” “Maar Meester het is midden in de nacht!”
“Ja, dus een slavin hoort 24 uur voor haar Meester beschikbaar te zijn begrepen!” Ze knikte niet bij machte om nog te reageren. Gelijk trok hij aan haar tepels. “Wat zei je?” Ze keek voorzichtig omhoog regelrecht in zijn strenge ogen, “ja Meester”, stamelde ze nog wat slaapdronken.
“Mooi dan hebben we dat ook weer duidelijk.” Hij liet het touwtje los en even haalde ze verlicht adem, ze had slaap maar ze zou niks laten merken. Ze sloot haar ogen en ontspande zich, in gedachten gaf ze zich over. Doordat ze met haar ogen dicht lag zag ze niet dat Leon de kaars aanstak. Leon zag dit, perfect nu zou het verrassingseffect nog mooier zijn. Hij pakte de kaars en liep naar haar toe. Met 1 hand hield hij de kaars vast en de andere pakte het touwtje weer beet. Rustig hield hij de kaars schuin en liet het kaarsvet eraf druppelen, hij hield hem laag dus het kaarsvet kwam snel op haar borsten terecht. Gelijk vlogen haar ogen open en ze slaakte een kreetje. Wat gelijk werd afgestraft met een forse ruk aan haar tepels. “Mondje dicht mijn sletje, de hele buurt hoeft niet mee te genieten.” Weer volgde er een druppel en Nina hield haar mond stijf dicht. Steeds vlugger daalden de druppels neer, haar borsten waren gekleurd van het kaarsvet. Hij daalde naar beneden toe en liet kaarsvet op haar buik druppelen, toen hij verder naar beneden ging werden haar ogen groter, hij ging druppelen op haar kut. Ze beet op haar lippen en keek hem wanhopig aan. Even kuste hij haar en liet een paar druppeltjes vallen op haar kut. Ze haalde snel adem en aan haar gezicht kon hij zien dat het pijn deed.
Even liet hij zijn vinger in haar kut glijden. Ze was drijfnat. “Volgens mij vind je het nogal lekker sletje, je druipt.” Beschaamd slaat ze haar ogen neer en knikt, “vind ik het ook Meester.” “Dan moet ik je geloof ik maar eens wat harder gaan aanpakken.”
Met een ruk trok hij de klemmen van haar tepels af, haar ogen werden groot van de pijn maar ze gaf nog steeds geen kik. Plagend kneep hij in haar pijnlijke tepels en daarna hield hij gelijk de kaars rechtboven haar tepels. Gelijk viel er een mooie druppel kaarsvet precies op haar stijfgeworden, priemende tepel. Hij had het niet mooier kunnen mikken. Afwisselend ging hij naar de rechter en dan weer naar de linkertepel. Aan haar gezicht kon hij zien dat het haar pijn deed maar dat ze wel lag te genieten en aan haar kut was dat duidelijk te voelen. Af en toe voelde hij even in haar kut en ze werd steeds natter.
Zelf beroerde hem dit ook niet, zijn slavin die daar lag, naakt, helemaal van hem. De bobbel in zijn broek werd steeds groter, hij voelde hem kloppen. Daar wilde hij wat aan doen. De kaars zette hij weg en hij pakte zijn zweepje. Met gelijkmatige bewegingen sloeg hij haar, zo verwijderde hij het kaarsvet. Af en toe een flinke gemene harde klap ertussen vooral als ze gericht waren op haar tepel. Na een klein kwartiertje was grotendeel van het kaarsvet verdwenen, er zat nog wel wat maar dat zou hij er straks op een andere manier er wel afkrijgen. Hij wilde niet te lang meer doorgaan, zijn oogleden begonnen ook moe te worden.
Met snelle bewegingen maakte hij haar los van het bed. “Kniel slet en tempo een beetje.” Met houterige bewegingen stapte nina uit bed. Ze was stijf geworden en een beetje moeizaam knielde ze. En ja dat was behoorlijk tegen de zin van haar Meester. Met een ruk trok hij haar aan haar haar en zo haar hoofd omhoog; “was dit snel?” “Nee, Meester, dit was niet snel.” “Dan weet je dat je minpunten nu hebt verdiend.” Ze knikte en keek hem aan, vol overgave. Ze zag dat hij de klemmen weer pakte en de gewichtjes. “Alstublieft Meester, niet op mijn tepels, die doen al zo zeer.” Hij luisterde niet en kneep even gemeen in haar tepels om vervolgens de klemmen erop te plaatsen en er gelijk een gewichtje aan te hangen. Rustig pakte hij nog een paar klemmen en plaatste die over de andere heen. Ze kreunde van de pijn en hield haar ogen gesloten.
Even speelde hij met de klemmen en toen ritste hij zijn broek los, zijn lul sprong gelijk hard naar voren toe en zonder omhaal van woorden duwde hij zijn lul in haar mond. Zijn hand greep haar haar en maakte pompende bewegingen. Hij voelde hoe haar mond zijn weg zocht en hem pijpte, even liet hij haar begaan totdat hij het ritme bepaalde, hij neukte haar in haar mond, liet zijn hele pik verdwijnen in haar mond en hij voelde hoe hij bijna klaarkwam. Zijn andere hand greep naar de klemmen en speelde daarmee terwijl hij haar in haar mond verder neukte. Niet snel daarna kwam hij klaar en spoot haar mond vol. Even had ze moeite en langzaam slikte ze alles door. Hij duwde haar pik bij haar mond, schoonlikken en opschieten. Vlug deed ze wat hij wilde en likte hem helemaal schoon terwijl de gewichten bungelden aan haar tepels.
Toen ze klaar was bleef ze rustig zitten op haar knieën. “Ik ben nog niet helemaal klaar met je slavinnetje. Billen in de lucht, je hebt nog een pak slaag van me tegoed.” Hij pakte de zweep en haar billen staken netjes omhoog. Met een snel ritme liet hij de zweep op haar billen neerkomen. De striemen van het weekend waren al snel weer zichtbaar. Na een kwartiertje ongeveer legde hij de zweep weg en liet haar staan. Hij zag een paar verdwaalde traantjes op haar wangen. “Bijna klaar meis, bijna nog even.” Ze knikte nauwelijks merkbaar en even ruste ze tegen zijn schouder aan. Hij streelde haar haar en gelijk daarna trok hij met een paar korte rukken de klemmen van haar tepels. Hij ging zitten op de rand van het bed en hij trok haar over zijn schoot. Even gaf hij haar nog een flinke spanking met haar hand maar niet lang, zijn vinger gleed in haar kutje die nu droop van verlangen naar hem. Snel en ruw vingerde hij haar en het duurde ook niet lang voordat de vraag kwam: “Meester mag ik alstublieft klaarkomen?” “Je mag sletje”, en ze kreeg een spetterend orgasme. Helemaal uitgeput lag ze in zijn armen. Toen ze haar ogen open deed keek ze in zijn gezicht. Hij kuste haar; “ik ben trots op je.” Ze glimlachte gelukzalig. “Dank U Meester”, mompelde ze en ze kroop dicht tegen hem aan. Hij sloeg zijn armen om haar heen en samen lagen ze op bed. Hij streelde haar lichaam wat flinke striemen vertoonde, pulkte af en toe nog wat kaarsvet weg en heel af en toe kon hij het niet laten om ze even een tikje te geven. Na een halfuurtje zo gelegen te hebben voelde Leon dat hij echt moest gaan slapen, hij zag aan zijn slavin dat zij het ook steeds moeilijker kreeg om wakker te blijven.
Maar hij had nog 1 verrassing voor haar in petto, hij legde zijn hand onder haar kin en liet haar hem aankijken. “Lief slavinnetje het word tijd om te gaan slapen maar ik heb nog 1 ding wat ik wil dat je voor me doet.” Hij keek haar aan met zijn ondoorgrondelijke ogen. Hij reikte naar achteren en pakte de boeien en daarna vervolgde hij zijn verhaal. “Ik wil dat je de rest van de nacht geboeid naast me slaapt.” “U bepaald Meester was haar antwoord.” En daarop trok hij haar handen op haar rug en zette haar vast waarop hij haar tegen zich aantrok en het licht uit deed en haar rustig kuste en welterusten wenste.
Niet lang erna waren ze allebei diep in slaap. De klok wees ondertussen half vijf aan.

De volgende ochtend werden ze allebei laat wakker wat niet zo vreemd was na een zo’n nacht. Als eerste werd Nina wakker, ze kon zich niet bewegen. Maar de herinnering kwam al snel weer boven van de afgelopen nacht, het was dus geen droom geweest. Ze glimlachte gelukzalig en kroop dicht tegen haar Meester aan en begon hem te overladen met allemaal kussen, ze kroop steeds verder naar beneden toe en toen ze daar was maakte ze met haar tanden zijn broek los. Het kost wat moeite maar ze had het voor elkaar, even later had ze zijn pik in haar mond en langzaam begon ze te zuigen en te likken. Leon had haar verrichtingen al gevoeld maar hij hield zich slapend, hij vond het heerlijk als ze zo was, vol overgave.
Lang kon hij het niet volhouden dat hij nog sliep want haar tong deed haar werk goed en langzaam werd hij steeds stijver. Zijn lid groeide in haar mond en even trok ze terug. “Goedemorgen, mijn sletje, dat is nou nog eens een leuke manier om wakker te worden!” Nina glimlachte; “goedemorgen Meester mag ik doorgaan?” “Ja natuurlijk.” Vlug wijdde ze zich aan haar taak en niet snel daarna kwam hij klaar. Ze kroop weer in zijn armen en rustig maakte hij de boeien los en masseerde even haar polsen.
“Goedemorgen, liefje goed geslapen” zei hij toen. Ze grijnsde, “heerlijk en jij?
Wat denk je zullen we vandaag maar in bed blijven?” “Schat een geweldig idee maar dan word het wel tijd voor een ontbijtje.” Nina stond al en wilde haar duster aantrekken. “He, laat die maar uit, je blijft vandaag naakt, ik wil niks aan zien bij je.” Ze keek in zijn ogen en las daar de belofte voor straks, ze liep op hem toe en kuste hem en keek even terug en liep toen naar beneden, fluitend en naakt.

Over de auteur: lily Geverifieerd gebruiker Premium gebruiker

Doe mee!

Commentaar

Er zijn nog geen reacties

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.