Bij de Chinees

Lily

Bij de Chinees

Ping, ping, Elieke’s telefoon ging, een sms bericht. Het moest even wachten, ze was even druk bezig met haar werk. Eerst dit artikel afschrijven dan zou ze kijken, hoe nieuwsgierig ze ook was. Even aarzelde ze maar ze zette het van haar af en even later was ze weer in haar werk verdiept. Een half uurtje later schoof ze met een zucht haar laptop naar achteren, de printer hoorde ze zoemen, de deadline was gehaald. Ze hing even achterover en herinnerde zich weer dat ze net een smsje binnen had gekregen.

Ze pakte haar telefoon die op haar bureau lag en haalde hem van de vergrendeling, een smsje van Owen.

Hoi schat

Vanavond eten bij de Chinees, doe je blauwe jurkje aan!

Hou van je kus!!!

Ze voelde de bekende kriebel door haar buik trekken, er stond niks in het smsje maar de toon was ferm. Even droomde ze weg maar snel riep ze zichzelf tot orde. Ze gingen gewoon samen eten, de laatste tijd was er niks tussen hun gebeurd. Ze had zich ook als een voorbeeldig meisje gedragen en uitgelokt had ze hem niet. Ze deed keurig wat hij wilde en sprong niet uit de band, ze had ook al in weken geen pak voor haar billen gehad al verlangde ze er eigenlijk wel weer naar.

Zo in gedachten waren haar vingers vanzelf naar onderen gegaan en hervond ze zichzelf al vingerend. Doordat ze geen ondergoed mocht dragen van Owen was het makkelijk om zichzelf tussendoor te vingeren. Meestal kwam ze net niet klaar want ze wist dat ze daarvoor toestemming moest hebben van Owen. Maar nu ze kon zichzelf niet inhouden, dromend en fantaserend kwam ze klaar. Maar in plaats van opluchting voelde ze zich schuldig dat ze zich zo had laten gaan.

Even aarzelde ze, zou ze het opbiechten aan Owen? Nee, ze hield het voor haar. Wat niet weet wat niet deert. Ze stuurde Owen een sms terug met dat ze er zou zijn en dat ze er zin in had.

Ingespannen werkte ze verder, ze werkte bij een gerenommeerd tijdschrift en de volgende editie moest in de schappen liggen dus hij moest naar de drukker. Ze moest nog een column schrijven en nog een artikel, eerst die column maar. Uit haar lade pakte ze een lijstje van onderwerpen die ze had opgeschreven en ze afwerkte. Wat stond er op haar lijstje voor deze week, spanning in een relatie stond er met grote letters. Gelijk voelde ze weer hoe nat ze was geworden, ze zou dit nooit voor hem verborgen kunnen houden, ze zou zichzelf verraden en dan zou hij nog bozer zijn. Of nee boos is niet het juiste woord maar teleurgesteld dat ze een regel had verbroken en het niet had opgebiecht. De column was ze helemaal vergeten daarintegen pakte ze de telefoon en even aarzelde ze nog voordat ze Owen een berichtje stuurde.

Hoi lieverd,

Ik moet je iets opbiechten, ik was aan het fantaseren en ik heb mezelf gevingerd en ik ben klaargekomen, het spijt me dat ik je geen toestemming gevraagd heb en trouwens dat ik het überhaupt heb gedaan. Wil je het me vergeven alsjeblieft?

xxxx

Er kwam geen antwoord en concentreren op werk kon Elieke zich niet meer, zou hij heel erg boos zijn omdat er geen antwoord kwam.

Maar Owen had het berichtje wel gehad maar expres niet gereageerd, wat speelde ze mooi in zijn kaart. Nu kon hij wat hij van plan was nog beter afwerken.

De dag kroop voor Elieke voorbij en eindelijk was het tijd om naar huis te gaan, het artikel had ze maar even opzij gelegd en ze had zich op een ander artikel gestort wat voornamelijk tekst bij foto’s plaatsen was voor het volgende nummer. De shoppagina moest ook vol met leuke prullaria natuurlijk.

Iets eerder dan normaal had ze haar werk opgeslagen en gemaild naar de eindredactrice en was ze naar huis gegaan. Even in bad, goed scheren, haar lichaam insmeren met bodylotion. Ze pakte het jurkje en schoot erin, nog wat rouge, lipgloss, haar ogen wat aanzetten. Haar haar draaide ze in een mooie wrong en zette ze op een ingewikkeld uitziende manier vast. Wat eau de toilette op een paar plaatsen. Als laatste haar hold ups aan, tasje mee en ze stapte weer in de auto. Owen ging altijd gelijk naar een restaurant toe als ze samen gingen eten. Het was maar een klein stukje naar het restaurant en Owen stond al te wachten.

Even keek ze vanuit de auto naar hem, wat hield ze van deze man. Hoe hij daar stond in zijn pak. Hij had haar nog niet gezien en ze keek naar zijn gezicht, vastberaden en ongeduldig.

Snel stapte ze uit de auto en liep naar hem toe, ze zag zijn gezicht oplichten en ze kusten elkaar gedag. Zijn hand voelde hij even onder haar jurkje glijden, geen ondergoed. Hij maakte een goedkeurend geluidje en speelde even plagerig met haar clitje.

Ze kreunde en haar tong gleed een rondje in zijn mond. Noodgedwongen omdat het toch wel wat koud werd liepen ze met de armen om elkaar heen naar binnen toe.

Maar wat Elieke niet wist was dat Owen hier eerder die dag was geweest om het een en ander af te spreken. Zou ze dat weten dan zou ze een stuk minder ontspannen zijn geweest maar toch wel zenuwachtig wat er zou gebeuren. Maar nu wist ze helemaal van niks.

Ze werden naar hun tafel gebracht in een bijna afgesloten hoek, genoeg privacy dus. Netjes ging ze zitten, rok tilde ze op zoals ze al lang geleden de afspraak hadden gemaakt dat ze op haar blote billen zou zitten als ze uit eten gingen. De stoel voelde even koud aan en kort rilde ze, de jurk was kort en niet al te warm maar ja hij had gewild dat ze die jurk aantrok.

De ober kwam met de kaart aan maar Owen wist al wat hij zou bestellen en bestelde direct. Dit had ze aan het begin van hun relatie op een hardhandige manier te weten gekomen, hij bepaalde wat er besteld werd en zij niet. Ze moest hem vertrouwen dat hij niks zou bestellen wat ze niet lustte. Ze had een week bijna niet kunnen zitten dus die herinnering zou bijblijven en bestellen deed ze nooit meer.

De sfeer was ontspannen tussen hun, ze kletsten over de werkweek die achter hun lag en over de alledaagse dingen. Opeens hing er een stilte. Elieke keek naar Owen. Ze zag dat hij opeens heel streng keek. Ze bloosde. “ Kom eens naast me staan slavin!”

Elieke keek even heel verbaasd, de stemming was opeens anders en naast hem staan in het drukke restaurant maar ja Meesters wil is wel wet. Ze stond op en ging naast hem staan. Uit zijn zak haalde hij een paar klemmen waar lange touwen aan hingen. Nu ze stond kon hij gemakkelijk bij haar kutje komen en als eerste kneep hij eens flink in haar clitje en voordat ze kon kreunen plaatste hij de eerste klem op haar clitje en kneep die eens even flink aan. Haar kleine lippen waren nu aan de beurt en aan beide kanten kwam er een mooie klem, hij nam er de tijd voor en bij elke klem kneep hij hem nog eventjes na. Nu de grote lippen nog en daar plaatste hij er 2 aan elke kant. “ Zitten en daarna mij onder de tafel door de touwtjes geven!”

Met een vuurrode kleur ging ze voorzichtig weer zitten, wel oplettend dat ze op haar blote billen weer zat. Ze reikte de touwtjes aan haar Meester aan die ze aan een soort handvat vastmaakte en op de tafel neerlegde, ze voelde hoe met deze handeling de klemmen ietswat straks werden getrokken, vooral haar clitje protesteerde en langzamerhand voelde ze hoe de pijn vermengde met de geilheid die de klemmen meebracht.

De ober kwam het drinken brengen en keek nieuwsgierig naar het handvat dat open en bloot op de tafel lag. “Meneer, honden zijn hier niet toegestaan.”

O nee maar ik heb geen hond bij me maar ik moet mijn slavin hier een beetje in toom houden.” Als demonstratie trok hij even aan het handvat. Elieke’s ogen werden groot van de pijn en haar mond vertrok.

Slimme actie meneer en een top idee!” aldus de ober en hij ging weer weg. Elieke was vuurrood, ze schaamde zich maar ze wist niet dat dit nog maar een heel klein gedeelte was, een heel klein gedeelte.

De tijd verstreek, het eten was nog niet gebracht en het was bijna tijd voor de volgende stap. Ze zaten nu nog rustig te kletsen maar opeens werd Owen weer streng. Ze was hem nu al consequent Meester gaan noemen en hij zei haar naam ook niet meer, slavin dat was de enige benaming die hij haar gaf momenteel.

Haal je tieten uit je jurk slavin!”

De opdracht kwam opeens, haar ogen werden groot van verbazing en ze stamelde uit; “alstublieft Meester, het is een restaurant dan kan ik hier toch niet met mijn tieten zo gaan zitten, Meester alstublieft!”

Owen pakte het handvat en trok het strak aan, ze kreunde; “ Ten eerste slet ben ik jou geen verantwoording schuldig en daarbij zitten we op een afgelegen plaats en daarbij een sletje gehoorzaamt haar Meester zonder vragen dus tempo, laat me niet wachten want dat zal je voelen!”

Aan zijn ogen zag ze dat het menens was maar o wat schaamde ze zich, in een restaurant half naakt te gaan zitten. Maar ze deed wat hij eiste en haalde haar borsten uit haar jurk, haar blik was naar de tafel gericht, ze schaamde zich teveel om het restaurant in te kijken.

Haar Meester speelde even een spelletje met haar tepels en plaatst er dan een strakke klem op, voorzien van een touw. Met het aanbrengen van de klemmen voelt ze een scheut van geilheid door haar al drijfnatte kutje gaan.

De touwtjes maakte hij ook aan het handvat vast en hij hield ze even heel strak gespannen.

Hij zag haar mond vertrekken maar verder gaf ze geen kik, hij knikte goedkeurend. Dit zag er perfect uit!

De touwtjes hield hij goed gespannen maar tussendoor ging het gesprek door. Van alles passeerde de revue maar elieke kon zich niet meer concentreren het leek wel of al het normaal denken uit haar systeem was verdwenen. Ze zag alleen nog maar haar Meester, ze voelde hoe hij de touwtjes bewerkte en automatisch gaf ze antwoorden. Owen zag de verandering in haar ogen, van die zelfbewuste vrouw werd ze zijn slavin, het meisje wat hem onvoorwaardelijk gehoorzaamde. Voor dit moment was dat er nog niet, was ze nog teveel met haar omgeving bezig maar nu telde alleen hun twee nog. Hij wist dat hij nu ver met haar kon gaan, ze was in totale overgave van hem!

Ze had zelfs geeneens door dat de ober terugkwam met het bestelde eten, ze was in trance. Opeens bereikte de geur van de rijstschotel haar neusgaten en verbijsterd keek ze om zich heen. Net of ze wakker werd uit een droom. Owen grinnikte: “ was het een mooie droom?”

O, wat kende hij haar goed, ze lachte wat verlegen en knikte zachtjes. Vragen wat haar droom was deed hij niet, dat kon hij wel raden. Hij gaf een zacht rukje aan de ring om haar aandacht te vangen. Gelijk sloeg ze haar ogen naar hem op. “ We gaan eerst eten, straks gaan we verder!”

Ze keek verward, eten maar zo gewoon eten, niks anders. Ze snapte er helemaal niks meer van. Hij had haar zo neergezet en nu moest ze gewoon gaan eten, nou ja het zal ook wel. Ze pakte net als Owen haar vork en begon aan de maaltijd. Tijdens het eten was er niks bijzonders aan de hand, behalve dat Owen af en toe de teugels aantrok en elieke reageerde er dan direct op met: “ Wat wenst U Meester?”

Hoe vaker ze dat zei hoe meer hij genoot, “ niks”, was zijn steevaste antwoord; “ ik wilde even checken of jij nog bij de les was!”

Elke keer als haar Meester dat zei vloog er een dieprode blos naar elieke’s wangen. Echt erg had ze er niet meer in dat ze half naakt in een restaurant zat, in hun omgeving zat inderdaad niemand en de ober verblikte of verbloosde niet als hij in hun buurt kwam. Die zou wel heel wat gewend zijn dacht ze. Ach die elieke ze zou eens moeten weten dat die ober en haar Meester heel wat hadden uitgedokterd samen dat hij precies in het complot zat alles wist en heel veel dingen had aangedragen. Ze wist niet dat in de achterkeuken verscholen voor het publiek 2 dames aan het werk waren, naakt, geboeid. De twee dames waren beide slavinnen, de ene van de ober en de andere van de kok. Die beide waren de eigenaren van de toko en meer personeel dulden ze niet. Hun restaurant was klein en intiem en dat moest zo blijven.

Het liep intussen tegen sluitingstijd. De zaak liep langzaam leeg en de ober kwam bij hun nog zakje geluk koekjes brengen. Owen legde zijn hand over elieke’s hand, “ maak die in de auto maar open!”

Zijn stem klonk dat hij geen tegenspraak duldde en tegenspreken deed ze ook niet. Ze keek eens om zich heen, de zaak was bijna leeg maar haar Meester zat eigenlijk nog op zijn gemak. Moesten ze nog niet weg, die mensen wilden ook naar huis leek haar. Maar ze kon niet tegen haar Meester zeggen dat ze naar huis toe moesten dat was een beslissing die hij nam!

De ober naderde hun tafel weer en dit maal was er nog een man bij, de kok bleek toen hij zich voorstelde. De heren maakte een kort praatje maar elieke was er met haar gedachten niet bij, die dwaalden af naar huis. Wat zou hij nog met haar gaan doen? De gedachte bezorgde haar weer een heerlijke kriebel. Op het moment dat ze die kriebel door haar hele lijf voelde trekken werd er snoeihard aan de klemmen getrokken, ze hielde de kreet niet in. Ze keek op, het was niet haar Meester die aan de klemmen trok maar de ober die de ring in handen had. Haar Meester grijnsde: “ tijd voor de halve finale sletje, jij mag deze heren eens fijn bedanken voor hun zorgen van vanavond! Zorg dat ze tevreden zijn, je hebt al genoeg strafpunten voor thuis dus zorg dat ze tevreden worden!”

Even twijfelde elieke nog, lang genoeg om haar Meester overeind te krijgen en haar ruw bij haar haren te grijpen en met een smak belande ze op de grond, de tranen stonden in haar ogen maar ze wist dat ze beter kon gehoorzamen. Ze wist ook wat er van haar werd verlangd. De beide heren hadden hun broeken al opgemaakt en de harde lullen waren al naar voren gesprongen. Ze opende haar mond en ze ontving de eerste in haar mond, de andere man speelde met de klemmen en uit haar ooghoek zag ze dat haar Meester glimlachend toekeek. De ober kwam het eerste klaar in haar mond en hij verwisselde van plek, ze deed zo goed mogelijk haar best de heren tevreden te stellen maar opeens zag ze vanuit haar andere ooghoek twee naakte, geboeide dames de eetzaal binnenkomen die de tafels gingen boenen. Even staakte ze haar bezigheden maar dat kwam haar duur te staan, de ober die nu de ring in handen had trok venijnig aan de ring en de kok die ze aan het pijpen was sloeg haar hard op haar billen en gebood haar door te gaan.

De kok had niet veel moeite klaar te komen en voor de tweede keer die avond slikte ze het sperma met moeite door, ze wilde al naar haar Meester kruipen om hem ook te verwennen maar hij hield haar tegen. “ Mijn sperma moet je verdienen teef!”

Ze boog haar hoofd en wachtte, ze had zomaar het idee dat dit niet het laatste was!

De beide dames waren intussen bijna klaar met hun ronde alleen alles kaarsen op de tafels stonden nog te branden.

Heren wat gaan we doen met die kaarsen?” Owen keek de beide heren aan.

De kok nam het woord, “ Elke van onze slavinnen krijgt het kaarsvet van de kaarsen over zich heen. We verdelen het altijd gelijk en ja we hebben 20 tafeltjes dus elke slavin krijgt 10 maal kaarsvet over haar heen wat we er nadien afslaan met onze riemen.”

Dan heb ik een voorstel, jullie slavinnen delen deze keer 10 kaarsen dus ze worden een keer gematst en deze slet hier krijgt de volle 10 over zich heen dat heeft ze wel verdiend!”

Beide heren knikte instemmend en ook elieke werd geboeid door haar Meester, hij legde haar over het eerste tafeltje heen en goot het kaarsvet over haar billen, ze sloeg een kreet van schrik maar ze ontving gelijk een waarschuwende slag. Hij trok haar overeind naar het volgende tafeltje, deze keer liet hij het op haar borst komen zo ging hij 10 tafeltjes langs. De tranen liepen vrijelijk over haar wangen, kaarsvet gebruikte hij regelmatig en eerlijk gezegd was ze er dol op maar zoveel had hij nog nooit gebruikt. Heel haar lichaam brandde voor haar gevoel! Eindelijk was daar die laatste kaars, aan het tafeltje waar ze aan hadden gezeten. De laatste kaars goot hij over haar billen en liet haar liggen, even fluisterde hij in haar oor; “ goed gedaan, ben trots op je!”

Hij liep weg om te gaan betalen en ze moest even bijkomen, haar mascara was uitgelopen, haar billen branden, haar kutje deed pijn, haar tepels waren gevoelloos geworden maar ze deed het voor haar Meester, hem wilde ze trots maken.

Owen kwam alweer terug en hielp haar overeind, de klemmen stonden nog steeds op en hij pakte de ring weer vast. “ Maak je fortune cookie maar eens even open en daarna mag je je tas pakken!”

Ze brak het koekje open en las het briefje wat erin zat, haar wangen werden vuurrood en ze ontweek zijn ogen.

Kom, wij hebben thuis nog wat te doen en nee je mag je jurkje niet goeddoen en ik haal de klemmen ook niet af, meekomen slavin!”

Half naakt, nog steeds geboeid liep ze aan de ring met haar Meester mee, ze knielde nogmaals voor de beide heren neer en kuste hun voeten om hun te bedanken en volgde met gebogen hoofd haar Meester naar buiten toe.

Daar was het heel stil geworden, het was een zwoele avond en Owen klikte de boeien los. “ Ik wil dat je nu je jurk helemaal uittrekt!”

Commentaar geven deed ze niet meer en gehoorzaam deed ze haar jurk uit en gaf die aan haar Meester, die knikte goedkeurend en leidde haar naar zijn auto. “ Die van jou halen we morgen wel weer op, hup op de achterbank gaan liggen met je hoofd achter mijn stoel.”

Onwennig deed ze wat hij had gezegd maar al snel was het haar duidelijk want tijdens het rijden had hij de ring nog steeds in handen en elke beweging die hij met het stuur maakte voelde zij in haar kutje en aan haar tepels.

Bijna waren ze bij huis, de garagedeur ging open en Owen reed de auto naar binnen. “ Ga maar naar binnen en in houding op mij wachten want je weet toch nog wel wat er op dat fortune cookie stond!”

Elieke knikte en liep via de tussendeur naar binnen toe regelrecht naar hun slaapkamer waar ze op de grond ging zitten, op haar knieën, handen voor haar, billen omhoog. Achter haar hoorde ze de deur opengaan en weer sluiten, ze hoorde de slag in de lucht en voelde de striemende pijn in haar billen die samenkwam met het genot wat ze voelde. De pijn voelde ze niet meer, hij kon slaan wat hij wilde, ze was van Hem, Hij bepaalde wat hij ook wilde. Wat hij ook wilde ze deed het. De zweep kwam ritmisch op haar billen neer totdat hij de zweep weglegde en haar in zijn armen nam. Hij keek haar diep in haar ogen; “ je hebt me vanavond zo ongelooflijk trots gemaakt, mijn dappere meiske!”

Haar enige antwoord was een stralende lach en hun monden vonden elkaar net als hun lichamen.

Naar deze chinees gingen ze nog heel veel terug en elke avond eindigde steevast in een prachtspel!

Over de auteur: lily Geverifieerd gebruiker Premium gebruiker

Doe mee!

Commentaar

Er zijn nog geen reacties

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.