Voetbal kijken

Lily

Ooit was dit mijn allereerste verhaal wat ik schreef, dus qua schrijfstijl anders dan de anderen verhalen die ik heb geschreven.

 

De hoofdlijn kwam ik ooit een keer tegen op internet maar ik heb er mijn eigen draai aan gegeven

De tv stond aan en samen zaten ze op de bank, voetbal stond aan en ze zat zich echt af te vragen wat haar Meester daar nu aan vond. 22 gasten die maar de bal aan het wegschoppen waren. zij kon er in ieder geval niks aan vinden. ze wist wel wat leukers te doen en ze wist bijna wel zeker dat Hij dat ook leuker vond.
haar hoofd lag al op zijn schoot en langzaam ritste ze zijn broek open. haar mond ging langzaam naar beneden toe en nam hem in haar mond en begon te zuigen en te likken.
Maar niet voor lang een harde ruk aan haar haar deed haar plotseling moeten stoppen, haar Meester trok haar aan haar haren omhoog. “slet kan je het weer niet laten, ik wil gewoon voetbal kijken maar jij schijnt dat niet te snappen, maar dat zal ik je wel eens even goed leren.
naar boven jij en haal de klemmen en het doosje met gewichtjes. enne je snapt wel dat je je kleren boven kan laten!”
“Ja Meester”, stamelde ze en liep de kamer uit. Dat had ze wel heel erg verkeerd gedacht maar ja nu moest ze ook de gevolgen dragen.

Hetgene wat ze moest hebben had ze zo gepakt en langzaam liep ze weer naar beneden. “Tempo slet”, hoorde ze haar Meester al roepen. ze liep wat sneller door en knielde voor Hem neer en bood de spullen aan.

Hij haalde de klemmen uit het doosje en plaatste ze op haar tepels, even hield ze haar adem in maar het pijngevoel maakte vlug plaats voor een geil gevoel. “Hier geil jij op he sletje van me maar ik ben nog niet klaar.”
Hij pakte het doosje met gewichtjes en pakte de zwaarste gewichtjes uit het doosje en hing ze aan de klemmen.
“Handen in je nek enne je weet het de wedstrijd is nog maar 10 minuten bezig en ik wil je niet meer horen totdat de wedstrijd is afgelopen heb je me heel goed begrepen. “

“Ja Meester”, klonk het timide en zo zat ze daar gestraft tijdens de voetbalwedstrijd.

deel 2

Na een half uur was het rust, haar tepels deden ondertussen al aardig pijn en ze vond het ook flauw dat Hij dat deed, ze wilde alleen maar lief voor hem zijn maar ja als hij een voetbalwedstrijd interessanter vond tssss stom hoor!
ze had zelf niet door hoe verongelijkt haar gezicht stond. Maar haar Meester zag het wel, in zijn eigen moest hij ook wel grinniken ook, kijk ze nu eens zitten diep beledigd maar ja ze moet haar lesje leren en blijkbaar snapt ze het nog niet maar daar kan ik wel wat aan doen.
Hij liep de kamer uit en liep naar boven. al die tijd zei hij niks tegen haar. Boven pakte hij het rietje mee waar hij dol op was en zij haatte en het zweepje waar zij juist dol op was en hij eigenlijk te soft vond.
Ondertussen beneden was ze op het kookpunt geraakt ze vond het stom en was demonstratief op de bank gaan zitten, de klemmen had ze nog net laten zitten dat durfde ze toch niet aan om ze zelf te verwijderen want in haar hart wist ze al dat hij boos zou zijn als hij haar op de bank zag zitten.

Hij liep weer naar beneden in elke hand een slagwerktuig, liep nog even de keuken in om wat te drinken te pakken hij had nog even voordat de wedstrijd begon om Zijn slavin eens goed wat duidelijk te maken.
met het drinken in zijn ene hand en de zwepen in de andere liep hij de kamer binnen en daar rolde zijn ogen bijna uit zijn kassen. ze zat gewoon doodleuk op de bank met een verongelijkt gezicht.
Maar hij had besloten de wedstrijd niet door haar te laten verknallen, de halve finale wilde hij beslist rustig kijken, het was juist zo spannend 1-1.
Hij ging voor haar staan en met een snelle onverwachte beweging had haar hij haar weer op haar knieën. “je bent aardig hardleers vandaag sletje daar moet ik wel wat aan doen na de wedstrijd.
En voor jou word het ook spannend hoe de wedstrijd gaat verlopen want zie je wat ik mee naar beneden heb genomen.”
Hij had de zwepen op zijn benen neergelegd en hij zag de korte siddering door haar lichaam trekken toen ze het rietje zag, Hij had haar nog geeneens zo kort geleden flink mee te grazen genomen en ze had er nu heilig ontzag voor.

“Luister zei hij, je krijgt van mij sowieso een flink pak slaag dat heb je wel verdiend met je brutale gedrag alleen de wedstrijd maakt uit waarmee ik je sla. zodra Nederland verliest win jij dan krijg je met je favo zweep ervan langs maar wint Nederland dan win ik en dan word het het rietje.
En weet je over een uur voel je het want dan weten we of Nederland heeft gewonnen.”

Het signaal klonk weer op de tv dat de wedstrijd weer zou beginnen, vlug hing hij er nog extra gewichtjes aan de klemmen aan en zakte onderuit op de bank.

Nu volgde ze toch ook de wedstrijd maar een beetje niet heel goed en ze snapte er eerlijk gezegd helemaal niks van maar uitleg vragen durfde ze ook niet zo goed hij was al pissig op haar.
Echt spannend kon ze het niet noemen, het bleef lang 1-1 maar toen er achter elkaar 2 doelpunten voor Nederland werden gescoord en ze haar Meester vals zag lachen kneep ze hem toch wel een beetje. Eigenlijk hoopte ze natuurlijk ook wel dat Nederland ging winnen maar dat winnen stond dit keer gelijk aan het rietje en dat vond ze weer niet zo leuk.

De tegenstander maakte toch nog een punt maar het mocht niet baten, Nederland had gewonnen en op dat moment juichten ze allebei want dit was geweldig Nederland in de finale. Haar Meester was druk met zijn telefoon in de weer en eigenlijk dacht ze dat Hij het wel vergeten zou door zijn blijdschap. Maar niks was minder waar, Zijn telefoon legde hij naast zich neer en met een grijns pakte Hij het rietje, “kom sletje kom eens bij me.”
ze kroop naar hem toe, de gewichtjes bungelden pijnlijk bij elke beweging, voor hem bleef ze op haar knieën zitten haar hoofd gebogen. Met een snelle ruk verwijderde Hij de klemmen, even slaakte ze een lichte kreet. “Mond houden, ik wil je niet horen dit is nog maar het begin, ik zal je afleren je Meester te storen tijdens voetballen, vooruit op de bank gaan liggen met je kont mooi omhoog!”
Vlug deed ze wat hij haar had bevolen. “Zo eens even kijken, ze hebben 3 doelpunten gemaakt en hoeveel spelers stonden er voor Nederland in het veld teefje?” “

11 Meester”, klonk het opeens heel bedeesd. “Goed zo en hoeveel is dan 3×11?” “33 Meester”. “Goed uitgerekend sletje dan weet je nu wat je gaat krijgen en vergeet je niet netjes mee te tellen.”

ze voelde hoe Hij het rietje even op haar billen neerlag, ze trok haar billen samen maar Zijn hand was daar opeens en Zijn stem, “ontspan je maar je kan er toch niks tegen doen.”
ze ontspande weer en toen voelde ze de eerste striemende klap, “1 Meester”. Hij sloeg in een rap tempo door en na de 16de was ze al gebroken, de huilde maar Hij ging door, af en toe streelde Hij haar billen maar hij maakte de volledige 33 af.
Na de laatste viel ze van de bank en kroop voor Zijn voeten huilend. Hij had het rietje weggelegd en keek op haar neer, “weet je het nu weer meiske”, zijn stem klonk opeens niet streng meer maar heel teder.
“Ja Meester, ik zal U zeker niet meer storen tijdens een voetbalwedstrijd, eigenlijk was het nog best spannend ook.”

“Kom dan maar eens bij me” en vlug kroop ze in zijn armen, het was weer goed.

“O ja enne over zondag Nederland moet weer spelen je weet waar je plaats is tijdens de wedstrijd!”

Over de auteur: lily Geverifieerd gebruiker Premium gebruiker

Doe mee!

Commentaar

@peepso_user_1416(paul)
Lily, waar we het van de week over hadden, haha had hem al gelezen, persoonlijk vind ik hem wel goed, zie niet echt een verschil met hoe je nu schrijft, kan aan mij liggen natuurlijk 🙂
6 maanden geleden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.