Daagje strand hoofdstuk 1

Lily

Daagje strand

Hoofdstuk 1

De zon piept langs het rolgordijn heen en valt op het gezicht van Rosie die kreunend wakker word en zoals elke ochtend aan de pik van haar liefste en tevens haar Meester Dex. Hij was nog niet wakker dat merkte ze aan zijn pik die ze trouw heel de nacht in haar mond had gehouden, de ketting die aan haar tepels verbonden zijn ligt losjes in zijn hand. Ze draagt de lichte klemmen die ze altijd in de nacht op moet van haar Meester. Heel hun relatie draait om BDSM en samen voelen ze zich daar perfect bij en zijn dol op elkaar. Geheel vrijwillig heeft Rosie alle controle aan Dex over gedragen en ze weet dat hij geniet als ze volledig onderdanig en gewillig aan hem is.

Aan zijn pik mogen slapen is voor Rosie het ultieme genot heel de nacht aan zijn pik mogen liggen, ze slaapt beter dan ooit tevoren. Vanaf haar plekje ziet ze alleen wat als het dekbed niet over hen heen ligt en gezien het al behoorlijk warm is boven heeft haar Meester die ook van zich af gegooid, ze kan dus net de klok zien en ziet dat het nog veel te vroeg is. Ze nestelt zich helemaal aan zijn pik voor zover ze zich kan bewegen met haar polsen op haar rug gebonden en de tepelklemmenketting in Meester zijn handen. Haar tong glijd even over zijn pik mmm hij is zo lekker ze kan niet wachten hem weer te mogen pijpen maar doet ze dat nu dan zal Meester niet blij zijn het is veel te vroeg nog maar 5 uur.

Snel doet ze haar ogen ook weer dicht en even later is ze weer vertrokken om een paar uurtjes later weer wakker ergens van te worden. Even schrikt ze want ze had toch niet Meester zijn pik uit haar mond verloren maar nee zijn pik lag nog heerlijk in haar mond maar was nu wel harder en gelijk heeft ze door wat er aan de hand is, Meester heeft de ketting strak getrokken dus hij is wakker. Zonder te aarzelen begint ze hem gelijk te pijpen en aan zijn pik te merken heeft dat effect.

Hij trekt de ketting steeds strakker terwijl zijn pik groter word in haar mond ze kreunt om zijn pik heen hier leeft ze voor zijn slavin te mogen zijn, zijn bezit en altijd hem verwennen wanneer hij maar wil.

Oh ze proeft al wat voorvocht en kreunend van verlangen naar meer slikt ze dat door en neemt hem nog dieper in haar mond tot ze een golf in haar keel voelt en zonder aarzelen slikt en zijn pik tot op de laatste druppel uitmelkt en teder zijn hele pik schoonlikt. Hun ochtendritueel en daar genoten ze beide van, netjes zorgt Rosie er wel voor dat ze nog het zaad van haar Meester in haar mond heeft zitten zodat hij het kan zien en voor zijn ogen mag slikken. Weer voelt ze een ruk aan haar tepels en gewillig kijkt ze omhoog zijn ogen zijn nu al geil en tegelijk leest ze er zoveel liefde in dat ze gelijk smelt. “Goedemorgen mijn slavinnetje kom maar eens bij me.”

Gezien ze haar mond nog vol heeft kan Rosie niks terugzeggen en ietwat onhandig kruipt ze omhoog en als ze goed in zijn zichtveld is laat ze haar mond zien nog gevuld met zaad. “ Goed zo mijn pijpsletje slik maar door voor mijn ogen laat me maar genieten!”

Kreunend van alleen maar genot slikt ze alles door en likt haar lippen schoon en kijkt stralend naar Dex op; “Goedemorgen mijn allerliefste Meester heeft U goed geslapen.”

Met jou aan mijn pik altijd mijn slaafje dat is de perfecte manier van slapen.”

Even bloost ze als hij dat zegt maar hij heeft haar mond al gevonden in een heerlijke tongzoen die een lange tijd duurt en van beide kanten een heerlijk erotisch spel is.

Als hun lippen het contact voor even verbreken kruipt Rosie heel dicht tegen hem aan zijn veiligheid te voelen aan zijn pik liggen is de perfecte plek mar voor even in zijn armen te mogen liggen is zo fijn en heerlijk.

Dex slaat zijn armen om zijn meissie heen, want naast dat ze zijn slavin is en onderdanig zijn ze ook stapelgek op elkaar en het liefst zou hij de hele dag alleen maar genieten van haar in zijn armen te hebben. Weer vinden hun lippen elkaar en een tijdlang genieten ze zo van elkaar alleen maar te zoenen. Zijn hand glijd over haar lichaam en voelt de sporen van hun spel van gisteren zijn markeringen op haar huid het bewijs dat ze zijn bezit is. Dan klinkt hij maar als een holbewoner dat kan hem geen donder interesseren hij wil haar volledig markeren als zijn eigendom op alle fronten.

Hij kijkt neer op haar nog steeds vastgebonden, klemmen draagt ze nog die ze in de nacht mag dragen die nog netjes opzitten. In het begin woelde ze teveel en elke ochtend lagen de klemmen eraf maar nu na een pittige training ligt ze netjes stil aan zijn pik en zijn de klemmen er in de ochtend nog op wat natuurlijk ook wel helpt dat ze de laatste tijd vastgebonden slaapt.

Verdorie alleen al haar voelen maakt zijn pik weer hard gelukkig heeft hij een slavin binnen handbereik die hem daar wel vanaf kan helpen. “ Oke sletje, luiertijd is weer voorbij opschieten en mij weer gaan pijpen.”

Ja Meester!” klinkt het gelijk zonder aarzelen en gedwee kruipt ze weer naar beneden om hem gelijk vol overgave te pijpen en terwijl zijn bezit hem verwend dwalen zijn gedachten af naar wat hij van plan is vandaag. Ze zal ervan schrikken dat is wel zeker maar ze zal hem gehoorzamen dat wist hij zeker.

Oei maar dit is wel heel lekker eigenlijk wil hij nu niet in haar mond klaarkomen en met een ruwe beweging gooit hij haar op haar rug legt haar benen op zijn schouders en stoot diep in haar terwijl hij de tepels als houvast gebruikt en zo stevig kniipt en ronddraait. Gewillig zoals ze meestal is geeft ze geen kick alleen maar kreunen van genot dat zijn pik in haar zit. Lekker zal ze niet liggen op haar vastgebonden polsen maar dat is niet zijn probleem, niet alles hoeft voor een slavin lekker te zijn als hij het maar lekker vind.

Diep in haar komt hij klaar en hij voelt hoe geil ze is en grijnst; “ ligt mijn sletje hier te geilen op haar Meester. Je weet dat je voorlopig niet mag klaarkomen lik je geil eerst maar weg van mijn vingers hoer!”

Alsof het zijn pik is zo grondig zuigt ze zijn vingers af en likt daarna zijn pik grondig schoon haar eigen geil proevend.

Even neukt Meester gelijk grondig haar keel om tegelijkertijd gemeen de klemmen die de hele nacht op hebben gezeten af te trekken en te vervangen door zijn martelende handen.

Je hebt nog straf openstaan hoertje”; zegt Meester opeens streng. “Dat gedrag van gisterenavond voor we gingen slapen tolereer ik natuurlijk niet je Meester tegenwerken als hij je klaarmaakt voor de nacht. “

Zijn pik is inmiddels weer uit haar mond en hij kijkt haar streng aan ze moet even schakelen en dan weet ze het weer. Gisterenavond had ze iets geprotesteerd toen de klemmen weer op haar tepels gingen ze dacht dat hij het niet had gehoord maar blijkt dus van wel. De regel is dat ze geen geluid mag maken, niet mag bewegen en haar gezicht niet mag vertrekken in pijn en dat had ze gisteren wel gedaan. De straf daarvoor was slaag op het gedeelte waar ze een overtreding beging dus over haar tepels. Uit haar ooghoek ziet ze dat Meester zijn riem pakt en weer naar haar toeloopt en hem dubbelvouwt met de gespkant dat hij haar goed kan raken.

Oke slet, 20 voor beide tepels en denk erom wil je niet horen anders word het verdubbeld net zolang tot je braaf alles ondergaat. Duidelijk hoer!!”

Ja Meester U bent duidelijk het spijt me dat ik ongehoorzaam was en ik aanvaard elke straf van U!”

Braaf!”

De eerste klap is gelijk genadeloos hard de gesp laat hij met het scherpe gedeelte precies op haar gevoelige tepel landen en zo gaat hij achter elkaar door, ze vertrekt geen blik ze is gehoorzaam aan haar Meester. Na de laatste klap pakt hij gelijk de zwaardere klemmen die ze standaard overdag draagt en met een strenge blik zet hij die op haar tepels.

Nu zorgt ze er wel voor dat ze geen geluid maakt al doen ze verrekte pijn net als de klem die hij op haar klit zet. Hij laat haar zich omdraaien zodat ze op de klemmen komt te liggen en geeft met de riem een flink aantal tikken op haar kont zodat die weer gevoelig is en lekker brand.

Goed zo sletje zo zie ik het liever compleet gehoorzaam, ik ga douchen geniet jij nog maar van de pijn. Zodra ik terugkom maak ik je los en vertel ik je wat we gaan doen voor je mag gaan douchen.”

Met die woorden is hij verdwenen fluitend richting de douche en hoort ze niet veel later het water kletteren en een waar orkest in de badkamer wat haar altijd een glimlach ontlokt ze houd toch zo van die man!

Op bed probeert ze het zichzelf gemakkelijk te maken maar dat lukt niet echt liggend op de klemmen en met nog steeds vastgebonden polsen. Gedwee wacht ze tot Meester terugkomt wat meestal wel eventjes duurt. Maar dit keer is hij snel of het lijkt zo opeens staat hij achter haar en geeft een klap op haar al gloeiende kont voor hij haar polsen losmaakt en teder over de striemen wrijft die de touwen hebben veroorzaakt en om haar bloedsomloop weer op gang te krijgen. Hij gaat op de rand van het bed zitten en helpt haar overeind, als haar polsen zolang hebben vastgezeten heeft ze echt zijn hulp nodig. Niet veel later zit ze op bed en kan het niet laten kruipt tegen Dex aan die zijn arm om haar heen slaat en gelijk met de klemmen speelt.

En is mijn slaafje al nieuwsgierig wat we vandaag gaan doen?”

Altijd Meester maar ik weet dat U toch alles bepaald dus ik volg U netjes! Maar tja U weet dat ik een vrouw ben natuurlijk en ja die zijn nieuwsgierig van aard.”

Met een ondeugende grijns kijkt ze hem aan en hij begint te lachen. “ Mmm misschien moet ik het dan maar een geheim houden voor mijn meisje!”

Dat kunt U altijd doen Meester nieuwsgierig blijf ik dan toch!”

Tja daar heb je een punt we gaan zo lekker weg we maken er een heerlijk daagje uit van en gaan lekker naar het strand. Het word prima weer niet te warm dus een prima dag voor het strand. Ik wil dat jij zo spulletjes gaat inpakken want op het strand ben jij daar als mijn slavin laat dat duidelijk zijn! Als jij onder de douche staat leg ik klaar wat jij in de tas mag doen daarna. Dus nu tempo en gaan douchen zorg dat je je Meester niet laat wachten.”

Snel gaat Rosie naar de douche en duikt er onder om in record tempo zich te wassen en met nog geen 10 minuten staat ze weer voor haar Meester of beter gezegd is ze geknield voor haar Meester want uiteraard is ze kruipend heen en weer naar de douche gaan haar plaats op haar knieën naast haar Meester.

Op het bed liggen diverse speeltjes en gewillig pakt ze alles in de tas in en dan heeft ze pas door dat er geen badkleding bij ligt en gelijk loopt ze naar de kast, die zal Meester wel zijn vergeten. Het is even zoeken maar dan heeft ze het ook gevonden en net als ze het in de tas wil doen is daar Meester met een donderende stem; “ Waar denk jij mee bezig te zijn hoer? De spullen in de tas doen die ik had neergelegd verder niks!”

Ze verschiet van kleur als ze stamelt; “U was onze badkleding vergeten Meester die pakte ik even, sorry ik had het eerst aan U moeten vragen.”

Waar denk jij badkleding voor nodig te hebben slet? Je denkt toch niet dat jij daar iets aan mag daar? De enige versiering die jij krijgt is van mij en dat zijn je klemmen en de striemen. “

Het spijt me Meester mag ik wel voor U wat lekkers klaarmaken om mee te nemen en koffie?”

Kijk nu stem je me weer meer tevreden dat mag je zeker maak maar een lekkere thermoskan vol en vergeet je drinkbak niet net als een paar flesjes water, moet niet hebben dat je uitdroogt natuurlijk.”

Oef de tas was behoorlijk zwaar en met moeite krijgt ze hem naar beneden maar het is haar taak dat te doen. Beneden maakt ze snel wat lekkers klaar en pakt het in en zet een flinke pot met koffie. Volgens zijn instructies blijft ze wachten tot hij zover is hij doet de zware rugtas op haar rug en laat haar knielen om haar aan de lijn mee te trekken naar de auto. Voor straf voor net ongehoorzaam zijn aan hem vervoert hij haar dit keer in de kofferbak en de tas mag op de bank achterin.

Zo gaan ze op weg naar het strand en wat staat Rosie daar allemaal te wachten!

Over de auteur: lily Geverifieerd gebruiker Premium gebruiker

Doe mee!

Commentaar

Er zijn nog geen reacties

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.