Daagje strand hoofdstuk 2

Lily

Hoofdstuk 2

De rit is behoorlijk hobbelig onderweg en achterin de kofferbak voelt Rosie zich aardig geradbraakt ze kan geen kant heen en hoopt dat ze niet lang meer hoeven. Meester is wel heel boos als hij haar in de kofferbak vervoerd hij heeft er weleens mee gedreigd maar nooit daadwerkelijk gedaan. Nu ligt ze hier naakt, opgebonden tieten, klemmen met de ketting eraan en vastgebonden polsen. De kleine ruimte begint ook wat benauwend aan te voelen en net voordat ze echt eng word hoort ze hoe de auto stopt en dat Meester uitstapt. Ze slaakt een zucht van verlichting als de kofferbak open gaat en hij haar er nog steeds met een strenge blik uithaalt. Even haalt ze diep adem frisse lucht daar was ze wel aan toe.

Gelukkig geeft Meester haar even de gelegenheid want hij is de tas aan het pakken van de achterbank die weer op haar rug komt. Meester neemt gelijk van de gelegenheid gebruik om een paar harde klappen op haar kont uit te delen als de tas hangt. Hiervoor had hij even haar polsen los gemaakt maar die gingen gelijk weer vast. De auto gaat op slot en gelijk heeft Meester de ketting te pakken en zonder aarzelen trekt hij haar mee volledig naakt alleen heeft ze slippers aan mogen trekken.

Zo snel mogelijk probeert ze mee te lopen maar vastgebonden lukt het toch niet zo snel dus de ketting staat continue loeistrak Meester is best ongeduldig vandaag dus de pijn dringt goed door. Ze weet natuurlijk drommels goed dat Meester expres wat vaart maakt zodat hij de ketting lekker strak kan houden. Ze gaan de duinen in dat is best lastig lopen zo maar ze doet haar best eindelijk is Meester op een plek die hij goed acht en hij haalt de tas van haar rug af. Nu laat hij haar polsen los en zegt streng; “ ga de spullen maar netjes uitpakken sletje zorg maar voor een mooi plekje voor je Meester.”

Gelijk zakt ze op haar knieeen en begint de tas uit te pakken, eerst de handdoek die ze netjes uitspreid voor haar Meester zodat hij al gelijk lekker kan zitten wat hij ook gelijk gaat doen en toekijkt hoe ze verder aan het werk gaat. Snel legt ze netjes alles op een rijtje neer en blijft netjes geknield zitten wachtend op verdere instructies.

Uit haar ooghoek ziet ze dat Meester zijn riem af aan het doen is en er gaat een trilling van genot door haar heen ze weet wat hij gaat doen alleen waar gaat hij haar slaan dat is altijd de verrassing. Hij doet hem dubbel in zijn hand en trekt haar aan de ketting naar zich toe; “ als ik jou hier ga slaan verwacht ik complete stilte geen gejank dat het zeer doet wil je gewoon niet horen. Hoor ik je wel kan je alles als we thuis zijn nog een keer dubbel verwachten in de tuin leuk voor de buren als je dan gaat gillen. Duidelijk mijn geil hoertje?”

Ja Meester dat is heel duidelijk!”

Goed zo, zorg jij er eerst maar voor dat ik ook naakt kom slavinnetje en verwen me er maar gelijk goed bij.”

Uiteraard weet rosie precies wat haar Meester bedoeld en gelijk begint ze zijn schoenen uit te trekken om zijn voeten eerbiedig te kussen, Meester is lekker achterover gaan liggen genietend van zijn slavin die hem verwent. Haar mond gaat steeds hoger zijn benen onder zijn korte broek kust ze en likt ze overal, door zijn korte broek heen is zijn pik al aan het groeien en door de stof heen kust ze hem in zijn kruis. “Opschieten slet, mijn pik wil in jou mond dus tempo!”

Snel gaat ze nu verder en maakt zijn broek los gelijk als de gulp open gaat springt zijn pik al naar buiten toe en liefdevol en nederig kust rosie haar Meesters pik voor ze zijn broek uittrekt, zijn shirt had hij zelf al gedaan. Een stevige ruk aan de klemmen leert haar dat Meester zijn geduld aan het verliezen is en dat moet ze niet hebben natuurlijk dus de volgende seconde is zijn pik in haar mond en pijpt ze hem liefdevol precies zoals hij het wil, diep in haar keel neemt ze hem terwijl haar handen zijn ballen verwennen. Ze kreunt om zijn pik heen en voelt hem steeds groter worden in haar keel, even moet ze de neiging tot kokhalzen bedwingen maar dan neem ze hem helemaal en komen zijn ballen tegen haar neus aan Meester heeft nu de controle overgenomen en houd haar daar eventjes tot ze bijna geen adem meer heeft dan begint hij haar mond diep te neuken. Ook haar ademhaling bepaald hij alles maar dan ook echt alles niks heeft ze in te brengen en daar voelt ze zich alleen maar goed bij. Achterin haar keel voelt ze al wat vocht en om zijn pik heen slikt ze en likt met haar tong langs heel zijn pik zijn bewegingen worden schokkeriger en haar tepels hebben het zwaar zo hard trekt hij aan de zware klemmen ze hoort hem kreunen en zichzelf ook van louter genot hier leeft ze voor Meesters gewillige slet te zijn. Diep in haar keel komt hij klaar en stroomt zijn zaad in haar keel om zijn pik slikt ze alles door melkt zijn pik volledig uit en het laatste houd ze even in haar mond. Uitgeput van het klaarkomen blijft Meester gewoon even met zijn pik in haar mond zitten teder likt ze hem en ze kan het niet laten ze streelt hem overal. Langzaam haalt hij zijn pik uit haar mond en gelijk laat ze netjes aan haar Meester zien dat zijn zaad nog in haar mond zit wachtend op zijn toestemming te mogen slikken. Die toestemming krijgt ze ook gelijk en zonder dat Meester het hoeft te zeggen maakt rosie Meester zijn pik goed schoon en wacht aan zijn pik op verdere instructies. Een stevige ruk aan de ketting weet ze dat ze in houding mag gaan zitten en met een kus op zijn pik gaat ze geknield voor haar Meester zitten, handen op haar rug wachtend op zijn bevelen. Even speelt hij met de klemmen op haar tepels om haar te testen maar ze geeft geen krimp voor hij haar op de klemmen laat liggen ook dan gehoorzaamt ze zonder aarzelen handen op haar rug gebonden als Meester haar flink te grazen neemt met de riem.

Hij is heel streng en hardhandig vandaag hij gaat lang door, hij is haar pijngrens aan het opzoeken en wil dat ze geluid maakt zodat hij de straf nogmaals in de tuin kan geven. En hoezeer ze ook zijn slavin is het is haar eer te na om niet gewillig alles in ontvangst te nemen en geluid te maken daar is ze te gedisciplineerd voor hoe hard en genadeloos haar Meester ook is. Na een flinke langdurige afranseling stopt hij en streelt de striemen die hij heeft achtergelaten; “ goed zo mijn sletje je leert goed alles van je Meester aanvaarden al vind ik het wel jammer dat ik de straf niet kan herhalen in de tuin. Maar we zijn er nog lang niet natuurlijk dus tempo en omdraaien tijd om je voorkant onder handen te nemen.”

Natuurlijk laat ze Meester niet wachten en zo snel mogelijk met vastgebonden handen draait ze zich om en gaat netjes liggen onmiddellijk voelt ze de riem over haar buik en bovenbenen gaan hij is niet zachtzinnig hij daagt haar uit dat voelt ze maar ze wil niks anders dan pijn lijden voor haar Meester. Zijn merktekens te mogen dragen en te weten dat ze zijn eigendom mag zijn voor altijd.

Tevreden kijkt hij op haar neer ze heeft het goed gedaan, straks tijd voor test 2 en die zal pittig worden, richting het naaktstrand volledig als zijn slavin. Maar voorlopig eerst maar eens tijd dat ze hem goed gaat verwennen, kan hij even rustig bijkomen. Dex kijkt naar zijn slavin die helemaal onder de striemen zit van zijn riem en zijn handen. De klemmen zitten nog prima op die kunnen inmiddels wel eens dubbel de komende tijd ligt ze toch aan zijn pik. “Op je knieeen hoertje en je tieten netjes aanbieden.”

Natuurlijk doet rosie gelijk wat haar Meester wil en knielt voor hem neer, haar ogen neergeslagen al ziet ze wel dat haar Meesters pik lekker hard alweer is ze verlangd ernaar haar Meester te pijpen. Maar dat mag natuurlijk pas als Meester dat goedvind dat spreekt voor zich. Een felle kneep in haar tepel doet haar iets opschrikken en ze kan net een pijnreactie tegenhouden Meester zet er een dubbele klem overheen, de pijn voor haar tepels nog wat meer verzwaren nog meer gemarteld mogen zijn voor haar Heer en Meester die ze aanbid. Gewillig wacht ze nu op de volgende pijnscheut als de andere klem erop gaat. Ook op haar klitje zet Meester een dubbele klem en treiterend knijpt hij in de dubbel beklemde tepels en draait ze even gemeen rond. “Zo zie ik mijn sletje graag met tepels op de pijnstand. Wen er maar aan voorlopig blijven ze wel op. En nu tempo mijn pik verwennen, voorlopig ga jij lekker aan mijn pik liggen kan ik even goed ontspannen op het strand met mijn hoer aan mijn pik.”

Dat laat ze zich niet twee keer zeggen en gelijk kruipt ze naar beneden, wacht netjes tot Meester de ketting in zijn handen weer heeft en gaat liggen zoals hij wil dat ze ligt half over hem heen precies dat hij geen last heeft van de klemmen en ze prima aan zijn pik ligt.

De zon piept inmiddels goed door de wolken en schijnt op op hun blote lichamen maar beide gaan helemaal in elkaar op en hebben nergens erg meer in.

Maar rosie zou minder ontspannen liggen aan haar Meesters pik als ze wist wat er ging gebeuren wat haar Meester van plan is een heftige sessie op het strand wat alle mensen die daar waren konden zien. Beide zien ook niet dat er op een afstandje iemand staat te kijken met een vrouw aangelijnd…………………………………………

Over de auteur: lily

Doe mee!

Sommige inhoud is alleen voor leden zichtbaar.
Meld je nu aan of registreer je gratis !

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Copyright © 2022 BDSM Leven

All rights reserved and Powered by bdsmleven.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.