Daagje strand hoofdstuk 3

Lily

Hoofdstuk 3

Na een flinke tijd heerlijk van elkaar te hebben genoten vind Dex het de hoogste tijd voor het laatste deel van zijn plannetje voor vandaag. Al hoezeer hij ook geniet van zijn slavin aan zijn pik te hebben liggen lekker verstopt in de duinen. Hij begint inmiddels ook wel zin te krijgen in een verkoelende duik. En te voelen aan zijn sletje is ze daar ook wel aan toe.

Stevig trekt hij aan de tepelklemmenketting om haar aandacht te krijgen en zoals ze goed door hem is getraind gehoorzaamt ze onmiddellijk en gaat in houding zitten na nog wel een liefdevolle kus op zijn pik. Shit denkt Dex eigenlijk wil ik gelijk weer in haar mond maar de gedachte aan een pijpbeurt in het water is genoeg voor hem om verder te gaan. “Genoeg geluierd mijn hoertje, we gaan lekker het strand op kan je straks in de zee lekker afkoelen. Als ik klaar ben met jou natuurlijk dat begrijp jij ook wel!”

Even verschiet rosie van kleur als ze beseft wat hij bedoeld en schichtig werpt ze een blik naar het strand die niet druk is maar ook niet verlaten wat ze had gehoopt. Naakt ze niet opvallen gezien ze bij een naaktstrand zijn maar ze herinnert zich heel goed wat Meester vanmorgen heeft gezegd, ze is daar als zijn slavin dus de kans is heel groot dat ze door hem gestraft gaat worden in het bijzijn van de mensen die er wel zijn. Maar ze weet ook dat hij nooit te ver zal gaan en haar altijd zal beschermen daar vertrouwd ze blindelings op. Ze wil eigenlijk niet anders dan gehoorzaam zijn ook in dit stukje.

Dat alles bedenkt ze in een korte tijd als ze heel gedwee antwoord; “ wat U wilt Meester!”

Zonder dat hij het hoeft te zeggen pakt ze de spullen netjes in en doet de rugzak gelijk op haar rug ze ziet de goedkeurende blik in zijn ogen daar doet ze het voor haar Meester tevreden stellen, trots maken, gehoorzamen en aanbidden.

Zodra ze klaar is pakt Meester de lijn en netjes volgt ze hem niet dat ze anders kan gezien de lijn zoals altijd loeistrak staat, samen lopen ze zo het strand op naar een mooi plekje dichtbij het water. De temperatuur is heerlijk op het strand en even heeft ze de blikken van mensen geeneens door ze ruikt de zee en kan niet wachten er in te duiken. Maar dan opeens is ze zich ook weer bewust van hoe ze hier is en timide kijkt ze om zich heen, ze ziet openlijk wat mensen kijken naar de manier waarop ze meegevoert word door haar Meester. Even wil ze haar hoofd buigen vol schaamte tot ze zich beseft dat ze zich niet hoeft te schamen. Ze is er trots op haar Meesters slavin te zijn en daar hoeft ze zich helemaal niet voor te schamen. Laat de mensen maar kijken ze weten niet wat ze missen!

Bij het plekje waar Meester stopt begint ze gelijk weer alles uit te stallen en als eerste de handdoek zodat Meester tenminste gelijk lekker kan zitten wat hij dan ook gelijk doet en goed in de gaten houd dat ze zich aan de regels houd. Netjes pakt ze alles uit, gezien Meester bij niks zegt laat maar zitten haalt ze alles eruit ook de waterbak die hij gelijk vult met water en ze wat mag drinken, dorstig slobbert ze de bak met water helemaal uit zo had ondertussen wel dorst gekregen en was blij dat ze eindelijk toestemming had om wat te mogen drinken. En nederig bedankt ze natuurlijk haar Meester voor het water wat ze mocht drinken dat spreekt voor zich.

Maar een klein stukje verder lag de man die hun net had geobserveerd in de duinen met zijn vrouw dicht tegen hem aan. Hij had hun naar beneden zien komen en was erg benieuwd naar het stel wat dezelfde levensstijl had als hun. Hij vind de aanlijnmethode die hun hebben fascinerend zelf lijnt hij zijn slavin aan een halsband aan maar deze manier via de tepels is wel heel bijzonder. Hoogste tijd dat hij eens kennis gaat maken met dit stel. Hij knijpt even fel in de tepel van zijn slavin en gelijk kijkt ze naar hem op; “wat wenst U Meester.”

Dat je meekruipt hoer, ik heb iemand gezien die ik wil spreken en jij gaat mee.”

Gehoorzaam volgt ze zijn regels op en ze kruipt mee richting Dex en rosie.

Dex heeft ondertussen net rosie even over de knie genomen voor een broodnodig pak billenkoek om haar weer even duidelijk te maken wie beslist en gewoon omdat hij het lekker vind om haar een goed pak slaag op zijn tijd te geven. Hij ziet ze dan ook aankomen en is verrast ze zijn dus niet het enige sm koppel op het strand dat kan leuk worden!

Hey ik ben Rolf, aangenaam en dit is mijn slavin jade ik zag jullie het strand opkomen en dacht dit is wel heel erg uniek een sm stel hier tegen te komen!”

Hoi, Dex en dit is mijn sletje rosie wat leuk zeg inderdaad aangenaam. Dat is een leuke verrassing! Altijd leuk mensen tegen te komen die hetzelfde denken en dezelfde levensstijl hebben. “

Ongeduldig dat het opeens langer duurt beweegt rosie over zijn knie en gelijk is hij streng en geeft haar een paar flinke klappen met zijn riem die ook binnen handbereik ligt en geeft een stevige kneep in haar beklemde tepels; “ mocht je bewegen hoer van me? “

Sorry Meester, nee dat mocht niet het spijt me!”

Te laat! Spijt komt na de zonde en daar staat straf op dat weet je donders goed mijn sletje, sorry Rolf ik moet ook mijn slavin tussendoor disciplineren.”

Oh vanzelfsprekend, sletjes hebben een harde hand nodig op zijn tijd!” reageert Rolf grijnzend.

Pas als Dex het genoeg vind stopt hij en laat haar gelijk naast hem knielen netjes in houding. Ontspannen kletst hij een poosje met Rolf terwijl hun beide slavinnen netjes in houding blijven zitten. Het klikt tussen de beide mannen zeker als ze het over hun gemeenschappelijke hobby hebben. Maar goed Dex was nog wel het een en ander van plan en zegt opeens streng tegen zijn sletje; “ik wil dat jij in de duinen hout gaat halen, kleine takjes, hout stukken alles voor een mooi vuurtje te maken. En met tempo, treuzelen weet je wat de gevolgen worden!”

En jij gaat haar helpen mijn slavinnetje onderweg niet gaan kletsen gewoon doorwerken”, voegt Rolf eraan toe. Beide slavinnen knikken gehoorzaam ja en gaan gewillig op pad. Dat niet kletsen gaat natuurlijk niet lukken dat weten de beide heren drommels goed maar ze zijn benieuwd hoe lang ze er over gaan doen. En precies wat ze dachten inderdaad ze kunnen het niet laten maar meer ook omdat ze geen idee hebben welk hout ze nu bedoelen. Maar als ze eenmaal dat hebben gevonden kletsen ze over van alles maar vooral over hun gemeenschappelijke hobby hun Meester aanbidden en verwennen. De tijd vliegt voorbij zonder dat ze er erg in hebben en rustig blijven ze hout rapen en babbelen. Tot opeens jade tot de ontdekking komt dat ze wel heel lang al bezig zijn; “shit rosie we zijn echt al superlang weg denk niet dat onze Meesters dit ons in dank af gaan nemen.”

Oeps nee dat denk ik niet, dat word flinke straf straks zonder twijfel! Maarre weet jij nog waar we heen moeten?”

Ze kijken beide om zich heen maar zien niks bekends ze zijn ongemerkt behoorlijk afgedwaald; “zullen we maar die kant heen terug gaan die kant kwamen we geloof ik vandaan dacht ik of eigenlijk hoop ik!”, zegt rosie en ze lopen terug waar ze vandaan kwamen en gelukkig wel de goeie kant heen.

Ondertussen op het strand worden de beide Meesters nu toch wat ongeduldig; “ die zijn aan het kletsen geslagen denk ik en vergeten de tijd”, zegt Rolf. “ Dat vermoeden heb ik ook, zal rosie haar kont niet blij mee zijn straks als ze terug zijn die gaat het bezuren net als haar tepels.”

Reken maar van yes inderdaad, ik heb ze nooit hier over de knie genomen maar ze gaat er nu van lusten zijn ze nu helemaal gek geworden die hoertjes.”

Op dat zelfde moment zien ze hun vanuit de duinen aankomen met hun beide armen vol met hout.

Oh kijk jade daar zijn ze gelukkig we hebben de weg weer terug gevonden! Snel naar ze toe.”

Beide lopen zo snel mogelijk door het zand heen naar hun beide Meesters toe die hun met een streng gezicht opwachten. En tuurlijk zien ze dat heus wel maar ze zijn zo blij dat ze weer de weg hebben terug gevonden dat de wetenschap van straf die volgt niet zo belangrijk is als de blijheid terug te zijn. Ze smijten het hout neer en vliegen hun Meesters om de nek; “wat ben ik blij U te zien lieverd, we waren verdwaald met het zoeken naar hout en waren bang dat we jullie niet terug konden vinden.”

Even kust Dex zijn slavin maar dan komt zijn strengheid gelijk weer terug; “verdwaald? Jullie waren aan het kletsen zeker?”

Timide buigen ze beide het hoofd en geven het toe; “maar we waren werkelijk verdwaald hoor!”, voegt jade er nog aan toe.

Ongehoorzaam dus geweest, gezien we jullie de opdracht hadden gegeven niet te praten tegen elkaar en alleen wat hout te halen. Dat hebben jullie tenminste wel goed gedaan! Maar ongehoorzaamheid betekend wel straf, jade hierkomen, rosie haar Meester heeft andere plannen jij gaat nu gelijk over de knie!”

Gewillig legt jade zich over haar Meesters knie heen, ze weet dat de straf onvermijdelijk is en dat protesteren toch geen zin heeft.

Ondertussen heeft Dex zijn slavin de opdracht gegeven het hout netjes neer te leggen en hij steekt het aan. Zodra het brand houd hij de kaarsen er om en om in om die te laten branden en zet ze naast hem neer. “ Op je buik liggen mijn geil sletje, netjes op je klemmen, handen op je rug.”

Onmiddellijk gehoorzaamt ze haar Meester en gaat liggen zoals hij het vereist, haar handen bind hij vast aan de bondage om haar tieten en zo ligt ze in het nu harde zand wat niet meebeweegt op haar afgebonden beklemde tepels.

Dan valt de eerste druppel van gloeiend heet kaarsvet, even kronkelt ze van schrik wat gelijk een harde klap met de stok oplevert. Gelijk onverstoorbaar gaat hij verder en bedekt heel haar lichaam ermee, als een prachtig schilderij lopen de kleuren in elkaar over. Gefascineerd kijkt Rolf toe net als jade, dit hebben ze nog nooit gedaan. Langzaam word het ook drukker om het houtvuur heen, meer mensen hebben het schouwspel aanschouwt en zijn nu heel nieuwsgierig wat ze aan het doen zijn. De kaarsen druppen onverminderd op het lichaam van rosie verder. Pas als heel haar achterkant vol is met kaarsvet draait hij haar om, ze schrikt als ze ziet hoeveel mensen staan te kijken. Maar Meester gaat onverstoorbaar door. Ruw haalt hij de klemmen van haar inmiddels flink gemartelde tepels af en laat heel haar tieten en tepels voldruppen met kaarsvet. Zodra het iets gestold is zet hij gelijk de klemmen er weer op en vol concentratie giet hij overal waar hij zin heeft kaarsvet. Heel veel diverse kleuren over haar hele lichaam heen. Pas als hij tevreden is stopt hij en vraagt aan Rolf; “ook eens proberen? Het leukste gedeelte is het er straks afslaan. Giet anders maar een beetje over haar kont en laat dat lekker stollen kan je later altijd verder gaan en andere delen ook onder het kaarsvet zetten.”

Rolf pakt de kaars aan en giet het vanaf een goeie hoogte over de kont van jade die gelijk begint te gillen; “die heeft nog goeie training nodig”; grijnst Dex.

Rolf lacht ook en geeft de kaars terug, “zit flink wat over haar kont heen dus ze heeft het gevoel in ieder geval goed te pakken”.

Dex kijkt vol trots naar zijn sletje, ze heeft tijdens zijn harde aanpak geen kik gegeven al is ze ook wel wat gewend. Zijn pik heeft in ieder geval wel weer zin in haar en met een simpele ruk aan de tepelklemmenketting weet ze gelijk wat hij wil en ze nestelt zich aan zijn pik. Rolph laat zijn slavin hem ook pijpen en ondertussen kletsen ze met de mensen die zijn komen kijken. Hun beide slavinnen negeren ze verder volledig hun taak is hun Meester verwennen en verder zijn ze niet belangrijk. De meeste vragen zijn oppervlakkig er is een stel die wel verder vraagt en die aangeven ook pas begonnen te zijn de wereld van sm te ontdekken. Hij vraagt aan Dex hoelang ze de klemmen al draagt; “ sinds we op zijn gestaan, ze gaan pas af voor het naar bed gaan dan krijgt ze wat lichtere klemmen op waar ze mee moet slapen. Ik vind dat mijn sletje haar tepels continue pijn moeten verdragen voor haar Meester, daar is ze op getraind.”

Wow! Dat is wel heel lang ik weet niet of ik dat zou kunnen”; zegt de vrouw die erbij is.

Jij kan dat ook, elke slavin die maar hard genoeg getraind word door haar Meester kan genoeg pijn verdragen. Elke keer de tijd opbouwen met de klemmen dragen en het belangrijkste voor een slavin is die pijn accepteren en omarmen als een gift van je Meester. En daarbij als slavin heb je niks in te brengen dacht ik zo.”

De vrouw verschiet van kleur en zegt zachtjes; “daar heeft U gelijk in Meneer, dom antwoord van mij.”

Dat zeker weten maar je weet dat je fout zat dat is al mooi!”; dan richting de man;” met genoeg training kom je heel ver als jullie dat willen, wij zijn ook niet gelijk zo ver gegaan elke dag opbouwen en zeker geen gedram accepteren!”

Bedankt! Veel plezier jullie nog! Wij gaan naar huis slavin!”

Zo zijn er diverse gesprekken terwijl het pijpen onverminderd doorgaat. Het kaarsvet geeft een surrealistisch beeld in de vele kleuren die Meester heeft gebruikt. Op haar al behoorlijk pijnlijke huid kwam het gemeen neer maar ze weet dat er nog veel meer gaat volgen. Op dit moment is ze niet meer dan zijn gebruiksvoorwerp, zijn bezit en ze wil niks liever doen dan haar uiterste best hem tevreden te stellen. Met liefde pijpt ze hem verder ze hoort vaag de gesprekken om haar heen maar ze let er niet op ze heeft alleen maar aandacht voor haar Meesters pik verder helemaal niks. Net als dat ze geen krimp geeft als Meester haar beklemde tepels even showt aan een nieuwsgierige strandbezoeker en stevig even in haar tepels knijpt om te laten zien hoe ze gehoorzaamt en hoe zwaar de klemmen zijn, ze weet de regels en gehoorzaamt er nu perfect aan.

Na een flinke poos te hebben mogen pijpen haalt Meester opeens zijn pik uit haar mond ze kan het niet nalaten een teleurgesteld geluidje te geven en ze hoort haar Meester grinniken; “ wees gerust mijn sletje, je mag nog genoeg tijd aan mijn pik doorbrengen vandaag. Netjes op je buik gaan liggen hoertje en niet treuzelen.”

Zonder nu ook maar een seconde te aarzelen gaat rosie in de houding liggen die Meester wil, gewillig haar handen op haar rug die hij ook vastbind. Uit haar ooghoek ziet ze dat hij de riem pakt en even over haar lichaam streelt voor hij de eerste harde klap uitdeelt. Na de eerst klap is ze gelijk gefocust om de volgende te verwelkomen, de pijn geeft haar juist het genot en haar Meester weet dit als geen ander. Hij is extra hard, ze heeft geen idee hoeveel mensen er nog staan te kijken maar ze heeft een idee nog best wel veel. Genadeloos gaat hij door ze weet het precies net zolang tot al het kaarsvet weg is en dan nog wat langer. Pas als er geen splintertje kaarsvet meer op zit laat hij haar omdraaien, hij laat haar polsen gewoon vastgebonden zodat ze flink ongemakkelijk ligt maar dat is het lot van een slavin zijn, ze hoeft niet comfortabel te liggen alleen zoals Meester wil.

En precies zoals ze dacht flink wat mensen zijn aan het toekijken maar ze heeft er geen erg in haar aandacht word opgeslokt door haar Meester als hij met een streng gezicht de dubbele klemmen afhaalt en even naast haar neer legt. Voor ze ook maar een kans krijgt te wennen aan de pijn die nu door haar tepels gaat omdat de klemmen er tijdelijk af zijn krijgt ze niet want gelijk ranselt haar Meester haar tepels hardhandig af, niet alleen haar tepels maar ook haar nog steeds opgespannen tieten. Elk stukje word grondig onder handen genomen en zodra ze vrij zijn van kaarsvet gaan natuurlijk de klemmen gelijk weer op en ranselt hij het laatste kaarsvet van haar buik en benen af.

Nu komen er toch een paar traantjes als hij klaar is ze kan ze niet tegenhouden al heeft ze tijdens de straf geen kik gegeven nu kruipt ze heel dicht tegen haar Meester aan die beschermend haar in zijn armen neemt en haar even laat bijkomen. Hij is trots op haar ze heeft alles voor hem doorstaan zonder ook maar een geluid te maken en hij is heel ver gegaan nu mag ze zeker even bijkomen. In zijn armen kijkt ze nu toe hoe ook jade kaarsvetvrij word gemaakt al gaat dat er minder hardhandig aan toe als bij hun. Voor hun is het ook wel de eerste keer met kaarsvet en ze heeft het idee dat jade niet zoveel aankan als zijzelf dankzij een snoeiharde training van haar Meester natuurlijk.

Nog dichter kruipt ze in Meester zijn armen haar veilige plekje en geniet ervan zijn handen alweer overal te voelen als hij plagend met haar klemmen speelt. Hoeveel pijn hij haar ook doet ze is altijd klaar voor meer. “ Kom maar mijn sletje je mag een poosje afkoelen in de zee:, aan de lijn trekt hij haar mee richting het water en netjes kruipt ze achter hem aan.

Rolf en jade komen ook richting het water en met dat ze het water ingaat hoort ze het gewoon sissen op haar afgeranselde huid wat wel lekkere afkoeling geeft. Een poosje genieten ze gewoon van het water, zwemmen en spelen wat in de zee voordat Meester haar laat pijpen in de branding van het water met druppels zeewater op haar striemen en mensen die genieten van het schouwspel. Zo genieten ze op en top van elkaar en hebben ze geeneens meer erg in tijd of omgeving. Tot ze het beide uiteindelijk toch een beetje koud gaan krijgen en ze weer naar hun plekje gaan.

Inmiddels is het rustig geworden op het strand ook Rolf en jade nemen afscheid met de belofte contact te houden. Bij hun plekje aangekomen kruipt rosie zonder dat haar Meester het hoeft te zeggen aan zijn pik en samen genieten ze zo van de ondergaande zon die ze in het water zien zakken.

Strak aan de lijn en striemen overal precies zoals haar Meester het graag ziet. Het strand is groot deel verlaten als ook hun naar huis gaan, gewillig loopt ze nog steeds aan de lijn mee naar de auto en wil al richting de kofferbak lopen. Maar haar Meester stopt haar en doet het achterportier open. Haar polsen zijn nog steeds op haar rug gebonden en zo laat hij haar op de achterbank liggen onder haar gestriemde kont schuift hij heel gemeen een kokosmatje zodat elke beweging pijnlijk is. Zo rijden ze naar huis toe en als rosie denkt dat haar straf erop zit dan zit ze heel erg mis dat zal ze zo wel gaan merken!

De rit naar huis duurt nu voor haar gevoel korter dan op de heenweg maar ze moet nu moeite doen haar ogen open te houden want wat is ze moe geworden na deze heerlijke dag samen. Thuis aangekomen vergeet ze uiteraard haar regels niet en als haar Meester haar uit de auto heeft gehaald knielt ze gelijk neer en kust zijn voeten.

Braaf hoertje, meekomen staat nog wat op je te wachten!”

Gewillig als ze is kruipt ze met haar Meester mee het huis in en regelrecht naar de spankingstoel. Hij klopt op zijn knie en zonder ook maar een seconde te aarzelen voldoet ze aan zijn bevel en ligt over zijn knie voor nog een hardhandig pak billenkoek. Pas als haar Meester het genoeg vind stopt hij en laat haar buigen over de stoel en zegt streng; “je gaat nog 30 klappen krijgen over je kont met de stok daarna mag je naar bed sletje tenzij je nu ongehoorzaam bent dan moet ik je straf verdubbelen.”

De stok komt genadeloos neer over haar diepe striemen maar ze geeft geen kick. Alles voor haar Heer en Meester alles om hem te gehoorzamen altijd en elke seconde. Na de laatste harde klap laat hij de stok vallen en trekt haar in zijn armen, ze vinden elkaar in een intense tongzoen en al zoenend belanden ze in bed waar ze heerlijk neukend elkaar verwennen. Dex merkt wel dat zijn slavin moe is hij heeft flink wat van haar gevergd vandaag en als hij flink in haar is klaargekomen haalt hij de zware klemmen af en vervangt ze door de nachtklemmen, natuurlijk nog steeds aangelijnd laat hij haar naar zijn pik gaan en teder pijpt ze hem klaar om zo met zijn pik in haar mond in een diepe slaap te vallen na een heerlijke dag op het strand.

Over de auteur: lily

Doe mee!

Sommige inhoud is alleen voor leden zichtbaar.
Meld je nu aan of registreer je gratis !

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Copyright © 2022 BDSM Leven

All rights reserved and Powered by bdsmleven.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.