Zomaar een verhaal

Lily

Zomaar een verhaal

Majorie haar ogen worden steeds zwaarder, ze vecht er tegen om wakker te blijven. Waar blijft hij nu een besef van tijd heeft ze niet meer, een wekker kan ze net niet zien namelijk. Die staat alleen aan de kant van haar Meester. Hij had haar naar bed gestuurd met de woorden ga jij maar alvast lekker slapen ik maak nog even wat werk af. Straks kom ik bij je.

Met nog een snelle nou ja snelle kus was ze naar boven gegaan en toen ze onder de douche stond bedacht ze een plannetje. Snel had ze haar tanden gepoetst en was ze naar de lade gelopen waar hun speeltjes inlagen.

Al snel had ze alles gevonden wat ze nodig had, een stel klemmen de zware durft ze zelf niet op te zetten. Een paar boeien, Meester zijn favoriete zweep en dunne stok alles nam ze mee naar het bed toe.

Met ingehouden adem zet ze zelf de klemmen op haar behoorlijke gepijnigde tepels, haar Meester had haar vanavond al flink onder handen genomen. Haar kont gloeit en haar tepels branden net als haar kut maar genoeg heeft er nooit van.

Pff gelukkig de klemmen zitten ze bedwingt de neiging om ze er gelijk weer af te halen omdat ze flink pijn doen maar ze bijt haar tanden op elkaar ze wil het volhouden voor haar Meester. Ze wil hem verrassen als hij boven komt. Nadenkend staat ze met de boeien in haar handen, ze wil zichzelf aan het bed vastzetten en zo op haar Meester wachten. De zweep en stok binnen handbereik. Nee met een enkele handboei gaat dit niet lukken, uit de lade pakt ze nog een setje en ook de enkelboeien. Boven hun bed hangt een takel en zo zachtjes mogelijk laat ze die zakken. Maakt de enkelboeien eraan zodat alleen haar enkels er nog in moeten. Aan het hoofdeinde van het bed maakt ze beide boeien aan de ene kant vast. Nu komt het lastige gedeelte alles vastmaken zelf. Haar enkels dat gaat nog makkelijk. Omdat ze weet hoe haar Meester dit graag ziet zorgt ze dat ze iets omhoog komt met haar benen, nu haar polsen nog vast zetten. De eerste gaat probleemloos maar de andere tobt ze eventjes mee tot ze opeens een welbekende klik hoort en ze werkelijk geen kant meer heen kan. Even raakt ze in paniek nu ligt ze volledig vast wat als Meester niet komt. Dat is haar paniek kant die spreekt want gelijk de nuchtere kant in haar hoofd, tuurlijk komt hij zo muts je hebt het goed gedaan.

Maar inmiddels is er heel wat tijd verstreken en Majorie haar ogen worden steeds zwaarder en uiteindelijk wint de slaap toch, geketend in de boeien valt ze in slaap.

Beneden zit Tyler nog steeds te werken, hij wilde wat dingetjes af hebben en hij had door gehad dat zijn meisje behoorlijk moe was. Daarom had hij haar naar bed gestuurd. Maar ja het nadeel van een eigen zaak dat het werk nooit klaar kwam. Zijn oog valt op een klok; shit is het nu al bijna 1 uur dan word het echt tijd om te gaan slapen. Snel sluit hij alles af, controle rondje voor de sloten, licht uit en dan snel tanden poetsen en naar bed. Douchen had hij al gedaan dus dan was hij snel klaar. Op zijn tenen, hij wil zijn liefje niet wakker maken loopt hij naar de badkamer. Even tanden poetsen en dan snel naar bed. Met voorzichtige bewegingen doet hij de slaapkamerdeur open om gelijk in zijn ogen te wrijven of hij het wel goed ziet. Zijn slavin naakt vastgeketend aan het bed klaar voor gebruik door hem. Zijn pik beroerd zich gelijk die laat het niet onberoerd. Met een paar stappen is hij bij haar en ziet dat ze slaapt. Maar haar laten slapen dat is nu niet wat hij in de planning heeft. Lang spelen zouden ze niet meer doen maar dat ze zo op hem heeft gewacht dat verdiend een beloning. Maar voor nu moet ze even blijven slapen dan kan hij het een en ander nog pakken. Hij had gezien dat ze zijn favoriete zweep en stok had gepakt dat was prima maar hij moet nog een paar dingen hebben. Uit de lade pakt hij het setje zwaardere klemmen en een ketting die tussen haar tepels komt. De klemmen die ze nu op haar tepels heeft kunnen mooi zo op haar klitje besluit hij. Blinddoek en plakband voor over haar mond gaan ook mee even een snel en heftig spel.

Met een glimlach kijkt hij naar de constructie die ze heeft bedacht, ze heeft er echt over nagedacht ziet hij wel, hij is benieuwd hoe ze zichzelf aan beide polsen heeft vastgekregen dat is nog best ingewikkeld. Voorzichtig maakt hij de ketting aan haar beide tepelklemmen vast hij wil haar nog niet wakker hebben. In haar slaap kreunt ze eventjes en beweegt ze. Tyler houd zich even stil dit is nog niet het juiste moment. Voorzichtig doet hij de blinddoek om en plakt haar mond met een paar stukken tape stevig af. Dit is perfect denkt hij. Tussen haar tepels pakt hij de ketting die hij aan de klemmen heeft vastgemaakt en begint rustig te trekken.

Marjorie is daadwerkelijk in slaap gevallen en droomt dat haar Meester naar haar aan het kijken was. Dat hij haar blinddoekte en plakband over haar mond plakte, verdorie wat voelt ze nu, dan schiet ze wakker en gelijk ziet ze niks. Het was geen droom in haar onderbewustzijn voelde ze dat haar Meester er was en met haar bezig was. De pijn dringt nu tot haar door, Meester trekt de klemmen van haar tepels en dat doet hij rustig aan maar wel dat de pijn duidelijk voelbaar is. Tyler heeft door dat ze wakker is ; “leuk gedaan mijn sletje dit is nog eens een verrassing hier houd jou Meester wel van! Dat verdiend een speciale lekkere harde beloning voor jou.”

Bij de laatste woorden had hij steeds harder getrokken en de klemmen waren er stuk voor stuk afgeschoten onder hem had ze gekronkeld van de pijn die dit veroorzaakte.

Een paar flinke tikken op haar kont hadden haar gelijk weer netjes stil doen liggen ze had de stok en de zweep niet voor niks gepakt natuurlijk. Wat een heerlijkheid bedenkt Tyler ze ligt hier onder me, volledig open en toegankelijk, vastgebonden klaar voor wat ik maar wil wat een genot zo een slavin te mogen bezitten!

Maar ook hij voelt nu de vermoeidheid toeslaan ze moeten niet te lang door gaan morgen kunnen ze heel de dag nog spelen wat ook zeker zijn planning is na vanavond.

Stevig pakt hij haar gepijnigde tepels tussen zijn vingers en speelt ermee, zijn knie houd haar in bedwang maar ze waagt het niet meer om te bewegen. Dan zijn opeens zijn handen weg ondanks de intense pijn die hij haar geeft mist ze zijn handen gelijk. Maar ze zijn niet lang weg gelukkig ze voelt ze weer bij haar tieten. Zijn handen kan ze nooit genoeg van krijgen ze verlangd er naar hem aan te kunnen raken maar dat heeft ze zelf onmogelijk gemaakt door zichzelf aan het bed vast te zetten. Door haar tepels heen gaat een pijnlijke bekende scheut pijn. Meester zet de strakke klemmen op dat had ze wel verwacht dat hij die zou pakken, ze voelt hem er nog meer morrelen en weet dat hij de ketting er tussen vastmaakt, zijn manier om haar mee te trekken waar hij maar heen wilt. Gelijk zet hij er nog een setje overheen en even moet ze snel ademen om de pijn te kunnen aanvaarden. Zijn handen kalmeren haar net als zijn mond die ze overal voelt. Zien kan ze uiteraard niks dus ze moet alles hebben van haar andere zintuigen voelen kan ze alles daarom des te beter. Zijn handen glijden plagend in haar kut die drijfnat is en even vingert hij haar; “waag het niet klaar te komen liefje!” fluistert hij in haar oor. Op het moment dat ze bijna klaarkomt trekt hij terug en op haar gevoelige klit zet hij gelijk een klem op, achter het plakband slaakt ze nu een gesmoorde kreet van pijn. Gelijk trekt Meester aan de ketting tussen haar tepels; “wil je niet horen teef, nu heb gelijk een dubbele klem op je klit te pakken heel dom! En als toetje voor mij straks een gerichte klitspanking je bent gewaarschuwd.”

Gelijk zet hij de tweede klem over de andere op haar klit nu waagt ze het niet meer om geluid te maken. Tevreden kijkt hij op zijn slavin neer, wat ziet ze er prachtig uit, vastgebonden, klemmen voor hem dragen, geblinddoekt, het recht op praten ontnomen totaal overgeleverd aan hem.

Zijn pik staat inmiddels ongeveer op springen die wil nodig ontlading en daar is het dan ook de hoogste tijd voor. Hij takelt haar even nog wat hoger op, benen gespreid en met een enkele stoot is zijn pik in haar drijfnatte kut, langs de dubbele klem heen. Hij merkt dat haar adem even stokt van de pijn die ze in haar klitje voelt maar tegelijkertijd voelt ze hoe haar lichaam hem zonder aarzelen omarmt. Verlangt naar hem, zijn ene hand pakt de ketting tussen haar tepels om daar houvast aan te hebben en zijn andere hand laat hij zonder stoppen neerkomen op haar kont. Diep neukt hij haar en bij elke neukstoot zorgt hij dat hij de klemmen op haar klit laat bewegen. Ze zal weten dat ze zijn bezit is en zijn sporen dragen. De ketting houd hij ook strak gespannen op haar kont is alweer een mooi rood kleurtje zichtbaar die straks door de zweep en de stokken word verdiept. Hij voelt zijn pik groter worden in haar voelt hoe ze zelf vecht tegen klaar te mogen komen maar toestemming geeft hij haar pertinent niet. Alleen zijn genot voor vanavond of vannacht eigenlijk. Diep in haar komt hij met een kreet van genot klaar haar tepels heeft hij echt op de maximale bijna uitgetrokken en even blijft hij zo in haar zitten. Genietend van het moment. Maar dan opeens is hij uit haar kut, Majorie slaakt een teleurstellend geluid maar ze hoeft niet lang zonder zijn pik te doen. Met een ruk trekt Meester het plakband van haar mond en gelijk zit zijn pik diep in haar keel; “schoonmaken mijn hoertje heb ik tijd om je kont onder handen te nemen.”

Terwijl Marjorie hard haar best doet haar Meester helemaal schoon te maken met likken, zachtjes zuigen en kusjes geven voelt ze achter elkaar de harde klappen op haar kont neerkomen. Twintig met de zweep en twintig met de stok maar ze weet dat er nog een straf te wachten staat en gedwee wacht ze wat er gaat komen. Meesters pik glijd weer uit haar mond en gelijk plakt hij het plakband weer terug. “Gezien ik jou niet wil horen doe ik het gelijk weer op sletje, je straf staat nog te wachten. Als ik straks de klemmen heb afgehaald krijg je tien tikken met de stok op je klit. Je zit goed vast dus weg kan je niet. Daarna mag je mij bedanken voor deze straf. Laat je er nog mild mee wegkomen maar ik heb morgen nog een hoop voor je in petto. “

Tergend langzaam laat hij haar klit uit de klemmen komen, dit is pijnlijker dan snel eraf halen. Haar kut ligt mooi gespreid open voor hem en met een mooie gerichte klap komt de stok op haar klitje terecht ze kronkelt van de pijn en met een paar tikken op haar tieten brengt hij haar weer tot orde. “Waag het niet nog een keer slet! Straf onderga je zonder gemor!”

De tweede gaat al iets beter al moet Meester nog een paar flinke tikken op haar tieten geven pas bij de derde kan ze de pijn filteren en de andere kan ze zonder bewegen ondergaan. Bij de tien stopt hij nu ook niet maar doet de eerste twee nog eventjes over. Gelijk erna zet hij weer een klem op haar klit een lichte dit keer die ze vaker voor in de nacht moet dragen. Hij kan het toch niet laten even nog met haar tepels zijn favoriete speeltjes te spelen even nog flink uittrekken die gewillige tieten en ronddraaien voor hij deze klemmen eraf haalt en de klemmen pakt die ze in de nacht voor hem draagt. Dit keer wil hij haar ogen zien als hij de klemmen afhaalt dus eerst die blinddoek maar af en het plakband van haar mond. Teder maakt hij de handboeien los en gelijk zijn haar armen om zijn nek, hun monden vinden elkaar in een langdurige tongzoen en zonder het contact met haar lippen te verbreken haalt hij de zware klemmen van haar tepels. Ook nu niet te snel hij wil dat ze het duidelijk voelt en het enige wat ze laat blijken is dat ze de zoen nog meer intensiveert. Zijn handen zoeken zonder hun lippen los te laten naar de nacht klemmen en zet ze op ze geeft geen kik. Deze pijn wil ze juist mogen dragen voor hem haar Meester. Ze wil hem niet meer loslaten en als hij het lipcontact verbreekt kijkt ze hem pruilend aan. “Moet je nog losmaken gekkie ik wil je aan mijn pik dat gaat zo lastig worden.”

Snel maakt hij haar enkels los en laat de takel weer naar boven gaan, leuk dingetje toch om mee te spelen. “Zeg liefje, ik wil even iets weten hoe heb je jezelf in vredesnaam zo vastgekregen? Vond het namelijk een heerlijke verrassing toen ik boven kwam!”

“Eh heel veel proberen Meester”, zegt Marjorie lachend; “mijn enkels ging makkelijk en mijn ene pols ook wel maar die andere was een beetje tobben zeker omdat alles op gevoel moest. Wilde U graag verrassen Meester!”

“Dat is heel goed gelukt mijn liefje en nu wil ik dat je netjes naar mijn pik gaat je mag me klaarpijpen daarna gaan we slapen jij uiteraard aan mijn pik”

“Graag Meester! Mag ik?”

“Je had er al moeten zijn sletje!”

Met een spoor van kusjes gaat Marjorie richting zijn pik om die goed te verwennen. Diep in haar mond hem klaar te mogen maken hem neukend met haar mond ze geniet ervan. Ze voelt zijn voorvocht al in haar mond en genietend slikt ze dat al door. Hij is er bijna en stevig pijpt ze hem verder tot ze de stroom zaad in haar keel voelt. Vol van genot slikt ze alles door en bewaart een beetje om het haar Meester te showen. Met trots doet ze dat ook tot hij toestemming geeft te mogen slikken. Genietend likt ze heel zijn pik schoon om hem daarna rustig in haar mond te nemen. Hun handen vinden elkaar en met een laatste verliefde blik op elkaar vallen ze diep in slaap.

Over de auteur: lily Geverifieerd gebruiker Premium gebruiker

Doe mee!

Commentaar

@peepso_user_1416(paul)
Nog een mooi verhaal, wat kan jij schrijven, echt goed

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.