Print

BDSM Chatbox regels

BDSM Chatbox regels:

BDSM Chat is exclusief een chat voor de KINKY chatter ! Dus als jij iets met BDSM, SM, Bondage, Fetish, Meester en Meesteressen hebt kom dan snel binnen in onze gratis chat ! Wat is BDSM ? BDSM is een samenstelling van 3 onderdelen: Bondage en Discipline, Domination Submissive en Sadisme Masochisme.

Wat zijn de chatregels?
De BDSMleven-chat is bedoeld voor kinksters om elkaar te leren kennen. Bij elke online service is er een bepaald risico wanneer u via internet met anderen praat. Wanneer we anderen in de chat om advies vragen, kunnen we geen enkele verantwoordelijkheid aanvaarden voor informatie die u tijdens uw chatsessie tegenkomt.

Hoewel je van harte welkom bent om te praten over wat je maar wilt, vragen we je om anderen te respecteren. We laten u niet raden wat wel of niet gepast wordt geacht op Bdsmleven.nl, dus neem hieronder snel een kijkje naar de do’s en don’ts. Houd er rekening mee dat onze algemene voorwaarden te allen tijde moeten worden gerespecteerd.

Gebruik van de chatrooms
Onderscheid tussen de Kink- en BDSM-gemeenschappen betekent dat we ruimtes hebben gecreëerd om hen te huisvesten. Hier volgt een korte uitleg van de kamers:

Openbare chat: voor iedereen om binnen te komen en zichzelf voor te stellen. Perfect voor algemene chat, kinky of niet! (Links naar andere websites zijn hier niet toegestaan (Misbruik word bestraft met een BAN)


Groepen chat – Voor degenen die een BDSM-levensstijl hebben en ervan houden. Wanneer u deze groepen betreedt, houdt u zich dan aan de etiquette en protocollen zoals u zou doen in uw plaatselijke kerker/BDSM-club.

Chatmoderatie
Onze chatrooms worden gemodereerd door Mods, getrainde vrijwilligers om de chat veilig en respectvol te houden en ervoor te zorgen dat de regels worden nageleefd. Hoewel het misschien niet altijd duidelijk is dat een moderator zichtbaar is, kunt u de ‘Call Chat-Op’-tool gebruiken als u problemen ondervindt met een andere gebruiker tijdens het gebruik van de chat. Als er geen moderator beschikbaar is, gelieve dan altijd de gebruiker in kwestie te ‘rapporteren’, zodat ons ondersteuningsteam verdere actie kan ondernemen. Daarnaast heb je de ‘Block’-knop tot je beschikking om de gebruiker te negeren en te voorkomen dat een situatie escaleert.

Respecteer anderen
Wees geen trol. Verschillen van mening zijn welkom zolang het met respect wordt gedaan.

Geen spam of reclame
Grootte nee, nee. Wilt u adverteren, neem dan contact op met onze advertentieafdeling. Let op en rapporteer alle gebruikers die om geld vragen.

Geen plaatsing van persoonlijke contactgegevens
Deel alstublieft geen contactgegevens in een openbare chatroom. Deel contactgegevens alleen in een privébericht. Houd er rekening mee dat dit op eigen risico is en BDSMLeven.nl neemt geen enkele verantwoordelijkheid.

Geen fotoruil aanvragen
Als je foto’s wilt uitwisselen, is de chat niet de plek om dit te doen. Maak een persoonlijke advertentie of gebruik de bladerfunctie om rechtstreeks contact op te nemen met anderen die u leuk vindt.

Geen persoonlijke advertenties
Als je contact wilt maken met andere kinksters voor meetups of voor een relatie, gebruik dan de persoonlijke advertenties in plaats van de chat.

Geen andere leden lastig vallen
Kom op, sinds wanneer is het lastig om mensen lastig te vallen? Nee betekent Nee en grenzen dienen gerespecteerd te worden.

Geen geld vragen
Ook als je insinueert dat je geld wilt of nodig hebt, word je een keer gewaarschuwd. Als je doorgaat, word je permanent verbannen. Bottom line – houd onderwerpen met betrekking tot geld uit de chat – dit geldt ook voor Dominatrix-accounts.

Geen opruiende raciale, religieuze of politieke taal
Doet wat het zegt op het blik. Opruiend taalgebruik zal ertoe leiden dat je eruit wordt gegooid en mogelijk verbannen wordt van BDSMleven.nl – dit geldt ook voor openbare chatrooms die je zelf aanmaakt.

Geen overmatig vloeken
We gebruiken allemaal vaak offensieve worden (slet, hoer, teef, etc), maar probeer je vloeken tot een minimum te beperken.

Geen ‘flooding’ of onnodige herhaling
De stroom van de chatsessies onderbreken met het gebruik van grote lettertypen, hoofdletters, herhaald typen of andere vormen van overstromingen is niet cool.

GIF’s in de chat
Houd er rekening mee dat de volgende GIF’s niet zijn toegestaan:

Geen GIF’s van illegaal drugsgebruik en parafernalia.
Geen politie- of gewapende insignes. (uitzonderingen: rollenspeluniformen met nepbadges zijn toegestaan).
Geen wapens en/of aanstootgevende woordenschat.
Geen GIF’s van gewelddadige acties tegen jezelf, iemand anders of dieren.
Geen GIF’s inclusief bloed of scat.
Geen GIF’s die aanzetten tot racisme, onverdraagzaamheid, haat of fysieke schade van welke aard dan ook.
Geen rollenspel in openbare ruimtes
Aangezien onze chatrooms zichtbaar zijn voor alle kinksters op BDSMLeven.nl, dient u zich te onthouden van elk rollenspel. Kinksters kunnen een privékamer openen en de spelvoorwaarden tussen individuele gebruikers overeenkomen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.