Bdsmdrook

Rebel

Ik loop door de stad naar huis toe.

Als ik thuis aankomt zie ik me Meester voor me deur staan. Dat Kan toch niet we hebben elkaar net nog gesproken hij had gezegd dat hij niet kon vandaag. Ik loop naar hem toe en vraag wat hij hier doet.

Hij zegt niets en kijkt me boos aan. De rillingen lopen over me rug. Ik laat hem binnen en ben bang omdat hij toch gekomen is. Me Meester duwt me gelijk tegen de muur aan pakt me bij de keel vast.

Dit heb je verdiend omdat je me de hele tijd uit scheld je bent niks waard slet die je bent

Ik krijg geen adem meer hij laat even tien seconden me keel los. Hij trekt aan mijn haar fluistert in mijn oor.

Nu uitkleden onwaardige slavin. Me Meester slaat me op me gezicht.

Ik kleed me snel uit en me Meester pakt me weer vast hij duwt mij met me buik tegen de muur.

Dan doet me Meester me boeien om en slaat hard tegen me kont aan en doet de boeien om mijn voeten. Hij neemt me hard handig mee naar de speelkamer hangt me aan een de ringen vast aan het plafond.

Me Meester pakt een cane. Begint me op me rug heel hard te slaan.

Hij slaat tien keer heel hard.

Klootzak laat me los. Dan doet hij een gag in mijn mond. Dan pakt hij een butplugg doet hem in me kont. Ik kreun als hij dat doet. En een trillende vibrator streelt hij langs me clitores en ik begin te komen. Me Meester stopt er gelijk mee. Dan pakt hij een cane en begint te slaan op me borsten. Me Meester doet dan tepelklemmen op me tepels en begint weer met de vibrator in me kut heen en weer te gaan. Me Meester stopt zodra ik weer kom dan slaat hij met de blote hand op de tepelklemmen. Ik begin te kreunen van pijn.

Me Meester begint te lachen. Me Meester begint me los te maken en laat me even een paar minuten met rust dat ik even bij kan komen. Hij haalt de tepelklemmen eraf en doet me op het bed vastmaken en begint op mijn buik heel hard te slaan met de paddle. Dan stopt me Meester en doet een natte handdoek over me gezicht houdt het dertig seconden erop. Me Meester doet de vibrator te spelen in me kut en elke keer als ik kom haalt hij hem er weer eruit en dan zet hij hem op me clitores en laat me komen. Dan trekt hij aan mijn haren en zegt luister sletje die je bent hij haalt me boeien los en de butplugg haalt hij eruit. Dan begint hij me bij me haren pakken heel hard te neuken eerst in me kut dan in me kont zonder glijmiddel drukt hij hem er hard in en neukt me 20 minuten zo en dan komt hij klaar. Hij slaat me op me kont. Me Meester maakt me weer vast en begint me op me kut te slaan met een paddle hard hij doet de zweep pakken. Begint op me borsten heel hard te slaan tot er striemen op komen dan stopt hij na 10 keer en begint me met zijn hand in me kut te gaan eerst een paar vingers dan steeds meer en dan uiteindelijk zijn vuist erin past begint me Meester me te neuken met zijn vuist ik kom klaar heel intens. Ik geniet ervan dan pakt hij me weer bij de keel en houd het 40 seconde vast en laat even los. Ik hap naar adem. Dan doet hij het nog een keer en met zijn andere hand slaat hij op me kut heel hard en begint te strelen en ik kom weer klaar. Hij laat me bij komen. En dan haalt hij alles los en doet me over de bok heen en begint me 10 keer met een zweep op me rug te slaan. Hij maakt me voeten ook vast. Dan met de cane op me kont er komen striemen van het slaan. Me Meester doet een grote dildo in me kut en doet tepelklemmen op me schaamlippen. Het doet zo zeer.

Au het doet erg zeer maar kan geen geluid maken omdat ik een gag inheb. En hij begint me keel weer dicht te knijpen. Dan maakt hij me los na 10 minuten en haalt de klemmen weg en begint met de vibrator te werken. Me Meester laat me nog 10 keer komen en dan maakt hij alles los. En haalt de gag uit me mond me Meester vraagt of ik me les heb geleerd.

Ja Meester het spijt me heel erg van me gedrag en ik zal het niet meer doen.

Ik geloof je sletje maar doe het niet nog eens hij pakt me op en brengt me naar de douche en zegt ga maar douchen.

Ik ga met veel pijn douchen en doe het goed en snel ik ben uitgeput me Meester helpt me met het wassen. En ik hoop dat je het lef niet meer hebt na vanavond hij helpt me afdrogen ik ben kapot hij helpt me op bed leggen. Goed gedaan sletje maar nog een keer zo iets en dan heb je een probleem. Me Meester loopt weg doet de deur dicht en laat me alleen liggen. Ik val al snel in slaap omdat ik uitgeput ben.

Over de auteur: Sauron Geverifieerd gebruiker Moderator Premium gebruiker

Doe mee!

Commentaar

@peepso_user_632(lily)
Super goed juist geschreven zat er helemaal in!! Top dat je het hebt gedaan
@peepso_user_1818(subje )
lekker verhaal waar je in mee gaat ...
1 week geleden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.