Rapeplay

Rebel

Ik zit thuis en heb met mijn Meester gesproken. Hij zal langskomen ik voel me erg gespannen al helemaal na de laatste keer. Ik zit naakt

Thuis omdat me Meester heeft opgedragen naakt te zijn als hij komt ik moet wachten in de hoek. En dat doe ik niet zit op de bank lekker.

Ik denk hij komt toch pas later na het werk, denk dat ik veilig ben daar te zitten naakt hij komt toch pas over een uur.

Me Meester is eerder vrij. Hij loopt binnen ziet me op de bank zitten en komt gelijk me kant op komt en hij wordt heel boos hij trekt me van de bank af en legt me op de grond en drukt met zijn voet me heel hard op de grond. Me Meester doet me boeien om me handen en drukt me hard tegen de grond nu met mijn gezicht tegen de vloer aan en drukt me hard met me gezicht tegen de grond.

Ik schrik me kapot en denk waarom is hij er al ik wordt opgewonden ervan.

Me Meester fluisterde ga nu op je knieën vieze slet.

Ik ga met moeite op mij knieën zitten. Ik wordt helemaal zeiknat ervan me Meester merkt het.

Me Meester gaat met zijn vingers langs me kut hij merkt dat ik nat ben hij knijpt hard in me clitoris. Wat een sletje ben je toch.

Ik voel de pijn en het maakt me geil.

Hij pakt me vast en slaat me op de rug heel hard. Me Meester pakt de collar en zet hem zo strak dat ik weinig adem krijg.

Ik probeer weg te komen  hij doet een blinddoek om en een gag en begint me met de zweep heel hard te slaan. Dan maakt hij me voeten aan de tafel poten vast. Hij doet hard de muziek aan zodat ik niets kan horen.

Me Meester laat drie andere mensen binnen ik hoor en zie niks. Opeens haalt hij uit

Met een bullwhip.

Au het doet gigantische pijn ik voel me ongemakkelijk en machteloos ik wil weg maar kan niet.

Me voeten worden los gemaakt en me handen ook. Opeens wordt ik door vier mensen hard handig opgetild en ze hangen me aan het aan het Andreaskruis ze beginnen me hard te knijpen overal in me lichaam een pakt me keel vast en ik krijg geen adem.

Ik wordt helemaal zeiknat ervan ik geniet ervan.

Dan begint er iemand me te slaan met de cane 20 keer geslagen heel hard. Dan wordt ik met de brandnetels bewerkt en overal op me lichaam. Dan wordt even me keel losgelaten.

Ik hap naar adem.

Ik vind het niet leuk wat er gedaan wordt.

Ze leggen het Andreaskruis op de grond en de gag eruit gehaald. Dan stopt een zijn pik in me mond en in me kut en droge harde stoten dat het pijn doet.

Ik moet overgeven bijna door de pik in me mond een trekt aan de klemmen.

Ik begin boos te worden ik probeer los te komen maar dat lukt niet dan beweeg ik me hoofd maar dat doet de collar weer meer dat de ademhaling weg gaat.

Ze beginnen me in mijn kont te neuken en heel hard en een begint met de zweep te slaan op me buik en op me tepels waar de klemmen zitten ik ga kapot van de pijn. Dan komen ze klaar opeens.

Ik voel me echt vies en vind dit echt erg ze halen me los van het Andreas Kruis.

En leggen me op me buik op het bed doen een spreid stang tussen me  benen en dan beginnen de andere twee te neuken een weer in me keel en de andere in me kont gelijk ze stoten heel hard erin ik ga kapot van de pijn ik begin dit keer terwijl ik met de tepelklemmen op het bed lig en de ene begint me rug te bewerken met de cane.

Ik verga van de pijn de striemen komen op me rug te staan en de andere neuken hetzelfde tempo heel hard stoten. Ze stoppen even en ik wordt door vier man op verschillende plekken geslagen de een met een paddle de andere met een zweep en dan wordt ik ook nog met de cane bewerkt.

Ze halen me los en doen me handboeien vast aan de bok. Ik ga kapot van de pijn en ik wil weg maar lukt niet. Dan halen ze de tepelklemmen eraf en begint een met de vingers langzaam een voor een naar binnen dan opeens drukt hij hard zijn hand naar binnen en ik verga van de pijn en een begint me mond te neuken zodat ik geen geluid kan maken ook en ik kom klaar intensief van de fisthing, dan komt hij spuitend in me mond klaar.

Me Meester zegt slik het door fucking slet die je bent.

Ik slik het door het smaakt heel vies maar durf geen weerstand te bieden meer.

Me Meester doet de gag er weer in. Dan beginnen ze weer te neuken in me kont het doet pijn elke keer omdat het heel droog gebeurd geen glijmiddel niks en elke keer als hij er uit haalt dan maakt hij hem weer droog dan duwt hij hem weer hard naar binnen. En zo gaat het een half uur door voor hij spuitend klaarkomt.

En me Meester pakt de cane en begint tussen me benen te slaan heel hard.

Ik kan niet schreeuwen maar het doet zo pijn.

Met elke slag wordt het steeds pijnlijkere. Het gaat uren door. Hij heeft dit keer geen genade ik word weer geneukt dit keer in me kut en hard stoten tegen me baarmoeder aan dus het doet echt pijn.

Hij duwt nog een dikke dildo in me kont en haalt de gag eruit en een begint me mond weer te neuken en alle twee heel hard blijven neuken. Ik kom klaar meerdere keren dit keer doen ze er veel langer over en af en toe wordt ik tussendoor geslagen. Na drie kwartier komen ze beiden spuitend klaar ik spuug het op de grond uit en krijg gelijk een klap in me gezicht. Ze stoppen de gag nog een keer in me mond ze beginnen weer met fisthing en ik heb nog een dildo in dus doet het nog pijnlijker dan normaal gesproken. En ze halen de vuist uit me kut laten me even met rust de dildo gaat eruit en ze halen me los van het andreaskruis en leggen me op me rug neer ik ga kapot van pijn ze doen de boeien los collar gaat af en de gag eruit. De andere lopen weg. Mijn Meester tilt me op en brengt me naar de douche toe en helpt me met douchen en dan legt hij me op bed tevreden kijkt hij hoe kon je dit volhouden goed gedaan me slet en ik probeer te slapen lukt niet door de pijn. Pas na een paar uur val ik in slaap. Zodra ik slaap loopt me Meester weg en gaat naar huis toe.

Over de auteur: Sauron Geverifieerd gebruiker Moderator Premium gebruiker

Doe mee!

Commentaar

@peepso_user_632(lily)
He je hebt de smaak te pakken super goed!!
9 maanden geleden
@peepso_user_7(Sauron)
@peepso_user_632(lily) dank je

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.