Bos

Rebel

Ik loop door het bos en het is erg rustig in het bos. Me Meester weet dat ik aan het lopen ben  in het bos. Hij komt stiekem stil aangeslopen en duwt me hard tegen een boom aan.

Ik wordt er opgewonden en geil van.

Hij komt naar me toe en fluistert in me oor, kleed je uit en ga op je knieën met je handen in je nek zitten sletje.

Ik doe me broek uit dan me t-shirts en dan me ondergoed ik ga naakt op mijn knieën zitten met mijn handen in mijn nek.

En wacht wat er gaat gebeuren. Dan pakt mijn Meester me handen en doet er boeien om heen en een gag met een gat erin. Hij loopt om me heen pakt me bij de keel en nu houdt hij me keel vast tot ik bijna stik net op het moment dat ik ga flauwvallen laat hij me keel los. Me Meester trekt mij overeind en duwt me over een boomstronk heen dat hij bij alles goed bij kan. Mijn meester begint me te slaan met een cane en slaat tien keer heel hard op me kont me kont krijgt gelijk vol met striemen. Ik wordt heel heel geil van. Dan doet hij een vibrator in me kut en slaat me nu op me rug. Ik kom bijna en hij haalt de vibrator er weer uit. Mijn Meester pakt een zweep en slaat me op de rug.

Ik wordt steeds geiler van wat hij doet.

Hij doet de vibrator in me kut en zet hem op de laagste stand en elke keer als ik wil komen slaat hij me heel hard zodat ik niet kan komen.

Ik wordt helemaal gek ervan wil komen maar mag nog niet en dat vind ik niet leuk maar het wind me wel op. En dan begint hij me in me kont te neuken en dan erin eruit en steeds harder dat het pijn doet. Dan trekt me Meester hem eruit en neukt me nu in de keel heel diep ik moet overgeven maar hij gaat gewoon door. Dan stopt hij en begint de vibrator er weer uit te halen omdat ik bijna klaarkom. Mij Meester slaat me op me kont 20 keer dan begint hij me in mijn kont te neuken heel hard diep in en uit zo diep dat het pijn doet ik kom klaar hij is boos en slaat me nog eens terwijl hij me door neukt. Een hele tijd gaat het zo door hij slaat me en pakt me bij mijn haren en dan komt hij spuitend klaar en het zaad druipt uit me kont.

Hij begint me zo hard te slaan en dan ramt hij zijn hand in me kut en begint me te neuken met zijn hand en dat zonder glijmiddel en dat doet ik geniet ervan  en hij begint mij bij de keel te pakken en begint me te wurgen. En hij houdt het net zolang dicht tot ik bewustzijn heb verloren. Dan begint hij me los te maken en legt me met mijn rug op de grond en maakt me vast aan bomen en als ik bijkom.

Zegt hij dat ik het verdiende omdat ik nooit luister en hij begint op me kut te slaan. Dan begint hij me weer te neuken dit keer in me

Keel te knijpen en het duurt dit keer lang voor hij klaar komt.

En dan begint hij me met de bullwhip te slaan.

Het wind me erg op dat ik zo wordt behandeld.

Hij slaat me heel erg met de bullwhip en ik begin te kreunen van pijn schreeuwen kan ik niet. Dan slaat hij me opeens uit het niks en weer en gaat zo door. Mijn Meester slaat me op verschillende plekken ik wordt gelijk bont en blauw als hij me de hele tijd slaat dan pakt hij een zweep en begint daar mee op me clitoris te slaan.

Dat vind ik echt te ver gaan maar het maakt me wel nat.

Hij doet een vibrator in en begint me klaar te maken. Ik kom gelijk klaar hij blijft maar doorgaan en ik kom weer. Ik geniet ervan dan begint hij me weer te slaan. Mijn Meester begint me weer te laten komen en keer op keer  weer ik kom 20 keer klaar. Dan duwt me Meester weer zijn pik in me mond begint hard te neuken en begint me tijdens het neuken te slaan tot hij bijna klaar komt haalt hem eruit spuit zijn sperma over me lichaam. Dan haalt hij me los en begint alles te verwijderen en zegt kut sletje dit had je verdiend en kleed je aan ik kleed me aan en hij pakt zijn spullen in laat me achter daar. Ik loop naar huis toe naar beneden kijken en aan denken over wat er gebeurt is. Ik begin te douchen en ga slapen ben kapot. Ik heb zoveel pijn. Maar geniet ervan en val in slaap.

Over de auteur: Meester Sauron Geverifieerd gebruiker Moderator Premium gebruiker

Doe mee!

Sommige inhoud is alleen voor leden zichtbaar.
Meld je nu aan of registreer je gratis !

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Copyright © 2022 BDSM Leven

All rights reserved and Powered by bdsmleven.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.