De gluurder

Dit beste lezer is een echt gebeurd verhaal. De gebeurtenissen vonden plaats op donderdag 10 juli 2003. Ik was toen 43 jaar, mijn vrouw 44.

Die avond was ik een beetje aan surfen op het net en daarbij kwam ik terecht in de MSN groep “Masturberen voor je computer”. In de chatroom bleek er een persoon aanwezig te zijn die een gesprek met mij begon. De man, 59 jaar, vertelde me dat hij af en toe zijn lul toont via een webcam en zelfs masturbeert en klaarkomt voor het oog van anderen.

Ik wou wel eens weten hoe dat precies werkt met die cam, want ik heb er ook een die ik eigenlijk niet gebruik. Even later was de connectie gebeurd, maar met problemen. De man kon mij zien zitten, maar ik kreeg geen beeld door.

We hebben wat zitten testen, maar het probleem bleef bestaan en ik had dus geen beeld. Ik merkte wel dat de man wou dat ik een show deed en toen kreeg ik een idee. Mijn vrouwtje, Anita, die was gaan tennissen kon elk moment thuiskomen. Als ik nu eens met haar een show zou opvoeren voor de camera, zonder dat zij dat besefte…

Zo gezegd, zo gedaan. Een half uurtje later, rond middernacht, kwam Anita thuis. Ik had de webcam zo geïnstalleerd dat mijn bureaustoel goed zichtbaar was. Ik verwittigde de gluurder en zei dat hij geen conversatie mocht voeren want anders zou Anita misschien iets merken. Ik zou hem wel laten meegenieten.

Anita kwam op mijn schoot zitten en terwijl ze vertelde van haar avondje tennissen begon ik haar borsten te strelen doorheen het stof van haar truitje. Wat later gleed mijn hand onder haar bloes in en begon ik haar borsten zachtjes te kneden.

Ik trok haar bloes uit en draaide de bureaustoel zo dat de gluurder het volle zicht had op haar rijpe, vette bobbels. Ik begon ze nu goed te kneden en ik nam haar tepels tussen mijn duim en middenvinger en kneep er hard in. Anita werd heet en sabbelde aan mijn oorlelletjes. Vervolgens boog ik mij voorover en begon met mijn tong rondom haar tepel te draaien, eerst de ene borst, dan de andere. Ik zoog aan haar volle nippels die zich trots oprichtten. Mijn kwijl deed haar tetten glimmen maar ik produceerde ook andere sappen : mijn slipje was helemaal nat geworden van het voorvocht.

We begonnen elkaar te kussen en tongzoenen te geven. Anita ging rechtstaan en in één ruk trok ik haar rokje naar beneden. Ik nam de randen van haar slipje vast en, heet als ik was, scheurde ik het praktisch van haar lijf. Ze stond nu volledig naakt voor mij, met haar billen naar de webcam gekeerd. Ik kneep in die volle wulpse kont van haar en ik duwde de twee kont helften uit elkaar zodat mijn gluurder het volle zicht op haar poepgaatje kreeg. Toen draaide ik haar om zodat de gluurder haar poesje kon bewonderen. Voorzichtig duwde ik mijn middelvinger tussen haar schaamlippen en ik duwde die lippen uiteen zodat de gluurder nu  haar clitoris kon zien. Ik vulde dat haar kut goed nat was en ik vingerde haar hevig totdat ze erop aandrong dat ik haar zou nemen.

Ik stond recht. Anita draaide zich om en hielp mij om mijn hemd uit te doen. Toen trok ze ook mijn broek af. Mijn pik sprong naar voren, half slap als hij nog was. “Zuig eraan, maak ‘m helemaal stijf” beval ik haar. Ik draaide me zijdelings naar de camera en Anita nam mijn eikel in haar mond. De gluurder kon alles perfect volgen en zag hoe Anita zoog aan mijn pik, hoe ze die stijve paal tot diep in haar keel penetreerde. Ik stond stijf, ik wou spuiten, neuken, haar hete kut volspuiten mijn mijn zaad !!!

Ik ging terug zitten en ik draaide Anita met haar rug naar me toe. Ze ging schrijlings op me zitten en ze leidde met haar hand mijn penis in haar verlangende, en vol geil perfect glijdende vagina. Terwijl ik met beide handen haar borsten kneedde en masseerde begon Anita op en neer te wippen zodat mijn gloeiende penis in haar hete schede pompte. Ik kon niet meer, ik was te geil, te heet en binnen de kortste keren spoot ik mijn zak leeg in haar natte grot. 

Terwijl mijn lul terug verslapte liet Anita mijn zaad uit haar kut lopen. Dikke witte klonters gleden uit haar vagina, op mijn penis en balzak en zo verder op mijn stoel.

Terwijl Anita opstond om te gaan douchen liet ik mijn gluurder weten dat de show afgelopen was en dat ik Anita nog wat in bed ging verwennen. Mijn gluurder nam voldaan afscheid en ik heb Anita nadien in bed nog lekker geknuffeld. Ze is niet klaargekomen, maar ze vond dat niet erg.

Hopelijk vond je deze gebeurtenis leuk om te lezen. Laat het me gerust weten. Alle kritiek is welkom. En hopelijk kan ik in d toekomst hier schrijven over mijn belevenissen als sub…

PS. De afbeelding toont Anita in 2003.

Over de auteur: Proggy

Doe mee!

Commentaar

Er zijn nog geen reacties

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.