Hoe ik een bi-slaaf werd…

Na 4 jaar Mr te zijn geweest van een vriendin van mij en 2 jaar slaaf te zijn geweest, nadat we onze rollen hadden omgedraaid, kwam er een einde aan onze relatie, door haar scheiding met haar man verhuisde zij naar een andere stad…
Ik viel een beetje in een bdsmloos gat, doordat mijn vriendin de rollen een keertje wou omdraaien kwam ik erachter dat ik eigenlijk onderdanig was.
In mijn vrienden en kennissen kring kon ik niemand die bdsm gevoelens had. Iedere dag op internet en toen ontdekte ik de webcams.
Iedere dag kijken of er een vrouw met dezelfde gevoelens was, dat ze misschien een Mrs was. Helaas viel dit erg tegen…er zaten maar weinig vrouwen achter de cam.
Op een dag kwam ik opeens in gesprek met een man die dezelfde bdsm interesses had, hij was Dominant, vertelde hem mijn verhaal. Merkte aan hem dat hij veel verder was in de bdsm nadat hij zijn verhaal had verteld, had ook echt contact met slavinnen. De week erna kwam ik hem weer tegen op de cam, weer over onze interesses praten. Hij vertelde dat hij ook hetero mannen als slaaf had. Omdat ik dacht he, hoe kan dat dan, hoe doe je dit vroeg ik hier meer over. Hij zei dat als je onderdanig bent, de gevoelens hebt, het niks uit maakt wie je als Dom hebt, eigenlijk is het nog meer vernederend als hetero man dat je een Mr hebt, en als slaaf of slavin heb je hier trouwens niks over te vertellen! Hij maakte mij op de een of andere manier hier toch een beetje ‘warm’ voor en dat ik nieuwsgierig werd! De dagen erna bleef zijn verhaal toch in mijn kop zitten…
Een paar dagen later kwam ik hem weer tegen, hij vroeg of ik al een Mrs had gevonden? Nee natuurlijk. Hij overrompelde mij opeens met de vraag dat hij mijn Mr wou zijn als ik wou proberen!
Ik was op dat moment, vreemd voor mij vond ik, toch wel opgewonden hierdoor geworden.
Heel gek dat je dan daarna op commando je uitkleed voor een man voor de camera en er dan ook nog met een stijve pik staat, dan verraad je jezelf! Dat kreeg ik ook meteen als antwoord, je verraad jezelf ‘sletje’ met je stijve pik.
De 1e opdracht moest ik edgen, daardoor werd ik steeds geiler. Hoe hij deed commanderen was op een normale rustige maar zeer indringende manier!
2e opdracht tepelklemmen op mezelf af trekken, stoppen als hij het zei, langzaam trekken, snel trekken enz, met 1 vinger jezelf vingeren langs je eikel omdat hij zag dat ik flink nat was geworden. Kreeg ik te horen dat ik moest blijven trekken totdat hij stop zei, maar ik mocht NIET klaarkomen, dus als ik bijna kwam en daardoor stopte, moest ik voor straf een knijper op mijn ballen zetten…want hij had niet gezegd dat ik mocht stoppen! Mijn ballen zaten op een gegeven moment vol met knijpers. Toen zei hij, je mag klaarkomen maar dan moet je eerst vragen voor toestemming, toen kreeg ik toestemming. Ik ben die morgen nog nooit zo hard en trillend op mijn benen klaargekomen…
Hij zei meteen, tot de volgende keer, je bent mijn slaaf geworden, je gaat naar meer verlangen!

wordt vervolgd…

Over de auteur: slavvve66

Doe mee!

Commentaar

Er zijn nog geen reacties

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.