Vervolg: Hoe ik een bi-slaaf werd…

Vervolg: Hoe ik een bi-slaaf werd…

 

Voordat onze ‘cam-sessie’ gedaan was vroeg hij of ik KIK had, meteen de app gedownload zodat mijn Mr dagelijks contact met mij kon hebben, maar, zo kon hij mij een beetje controleren en opdrachten geven tussendoor.

Het 1e wat ik te horen kreeg via KIK was dat ik mijn pik niet meer mocht aanraken, niet meer mocht klaarkomen en als het mogelijk was om een kuisheidskooi te kopen! Ik mocht alleen nog maar klaarkomen als mijn Mr hier toestemming voor gaf!

2e was dat als ik voor de cam kwam het vanzelfsprekend was dat ik mij altijd naakt presenteerde voor hem en mijn schaamstreek kaal moest zijn.

Het 3e was dat ik hem altijd met Meester moest aanspreken.

De hele dag zat ik te denken wat ik gedaan had voor de cam, iedere x als ik eraan dacht werd ik geiler en geiler, misschien ook omdat ik mezelf niet meer mocht aanraken. Hoe kan dit nou zat ik iedere x te denken, waarom word ik hier nu zo geil van dat een man mij nu domineerd? Ik betrapte mij erop dat ik ging verlangen naar de volgende week, de volgende camsessie…

Ik kreeg te horen dat ik voor de volgende camsessie een metronoom app op mijn gsm moest plaatsen, 2 schoenveters en een paar zware schoenen en wasknijpers moest klaarleggen…

Toen de morgen was gekomen zat ik al naakt te wachten op ‘mijn’ Mr (wat klonk dit raar).

Ik zat weer met een kale stijve pik en ik zag zelfs een druppel op mijn eikel verschijnen!

Ik zag mijn Mr weer. Moest gaan staan en hij ging mij inspecteren. Ook moest ik mij draaien, bukken en mijn kontgat laten zien aan hem, wat was dit allemaal vernederend maar ik werd steeds geiler en verlangde naar meer. Hij vroeg of ik de veters had. Moest om mijn ballen het touw doen zodat zij strak waren. Nadat ik dit gedaan had zag hij dat ik een sliertje geil aan mijn eikel had hangen, hij zei met je vingers eraf wrijven en oplikken! Ik had nog nooit sperma of mezelf geproefd.

Ik moest de metronoom app openen en de metronoom op ’75’ zetten. Op dit tempo moest ik mij gaan aftrekken. Hij pakte zijn I-Pad en ging wat op zijn I-Pad doen. En ik…stond mij af te trekken op het tempo van de metronoom. Dit was zo raar, je trekt je af maar door dit tempo merkte ik dat je niet kon klaarkomen (dacht ik!), je wordt wel geiler en geiler. Ik moest stoppen en wasknijpers op mijn tepels plaatsen, 2 op iedere tepel! Metronoom op 105! Mmm dacht ik, zo kan ik wel klaar komen op dit tempo. Tussendoor keek mijn Mr ff naar mij, maar ging weer verder op zijn apparaat. Ik moest weer stoppen, metronoom weer terug naar 75. Na een tijdje zei mijn Mr of ik de metronoom op een hoger tempo wou hebben, ja graag, want zo kon ik niet klaarkomen (ik bedacht me opeens, ik mag misschien niet klaarkomen!) Ik mocht het tempo op 150 zetten maar dan moest ik wel een zware schoen aan mijn ballen hangen! Daar stond ik weer, tepels pijn, mijn ballen uitgetrokken en ik mocht mij weer aftrekken en hij…zat weer op zijn I-Pad. Ik merkte dat de schoen begon te slingeren en dat dit nog harder ging trekken aan mijn ballen, ook was mijn vel naar achter getrokken hierdoor, maar omdat ik zooo geil was maakte ik mijn hand nat met mijn eigen geil. Ik keek op de tijd van mijn pc, ben ik nu al een uur mijzelf aan het bevredigen? Ik moest weer stoppen maar had niet in de gaten welk tijd hier tussen zat tussen deze stops. De andere schoen erbij hangen aan mijn ballen en het tempo naar 105…pfff dacht ik, niet sneller? Ik kwam erachter dat hij mij iedere x liet stoppen na 1 kwartier. Toen vroeg hij aan mij of ik wou klaarkomen, ik zei heel graag Mr, weet je het heel zeker dat je weer voor een man wil klaarkomen? Ja heel graag Mr zei ik… Hij zei, je kan er niks aan doen, maar ik weet en zie dat je het nodig hebt sletje… ik mocht klaarkomen maar moest wel om toestemming vragen!

Ik ging weer mezelf aftrekken op 75 en na 1 kwartier mochten de knijpers af en de touwen en gewichten van mijn ballen af.

Moest nog verder op 75 trekken…

Ik wist niet meer hoelang ik al bezig was, het is zo tergend langzaam dit tempo, ik had mijn ogen dicht gedaan en concentreerde mij op de ‘klik’ van de metronoom want ik wou zo graag klaarkomen, mijn pik was kei en keihard, maar opeens voelde ik iets of ik een orgasme ging krijgen, ik vroeg mag ik klaarkomen Mr? Hij zei, hoe graag wil je voor mij klaarkomen… heeeel graag Mr… Ik hoorde nog net ‘kom maar klaar voor je Mr’ en ik spoot en spoot en spoot en spoot…

 

Wordt weer vervolgd…

Over de auteur: slavvve66

Doe mee!

Commentaar

Er zijn nog geen reacties

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.